Ќе хакира вибери, ќе следи телефони, ќе влегува во електронска пошта.. Ама никогаш нема да сфати дека во фиока на работа има уште еден број, со вибер за другата... Или автомеханичарот Сале на полноќ ќе му пише порака. Ехеее што се се немам изнаслушано.
Сакаат сигурност? Не беше законски, ама тоа што му го направи Фросе на онај мајмунот, се' повеќе и повеќе мислам дека треба сите да го практикуваме. Name them! Fuck*ng shame them!
Јас кажав само цитат од женети кои ми имат излезено пред очи, ќе правиме се ама знајш фамилијата ми е на прво место.
А најјаки се оние : Не спиеме со жена ми веќе 3 години.. еден тоа ми го рече и јас му викам : А знае жена ти дека не спиете заедно 3 години? Море мрш. Со женет човек само губење време и нерви. Никогаш не би си дозволила тој луксуз. Нека се разведе па нека дојде. Да се лади кај мене и после да ми глуми happy family, не фала.
ама тоа е со договор, само за забава, а дека некој ќе се разведе за шваљерката тоа мало морген инаку за тоа 3 години без секс тоа е глупо но првото одбегавање на мажот од жената е аларм дека постои 3 личност
Poentata e za taa na koja da i se pusta da go sozali. Demek ete zena mu ne go ti tintra ili ete se oladil od zena mu oa ona e podobra... Ima guskicki kaj sto pali toa.
Има такви. Жени кои се склони да веруваат дека треба 'да се грижат за сексуалните потреба на мажот и по цена да е на нивна штета' Нездрав однос кон себе е тоа. На некој начин самодеструктивен. Имам секс, ако јас сакам да имам секс, со тој што јас сакам да имам секс, тогаш кога јас сакам да имам секс. Не сум хумантирана организација. Чоек сум. *Што би рекол Фројд за сите 'Јас' во постов? Egotistical much?
можеби и од нејзина страна е договорот, чисто само за секс без емоции и мешање во семејствата, познаваме сите ние по некој ваков "пар", секс и по некој интерес (шваљеркљ нљ директоро, шваљерка на инспекторо, на министеро, и итн) све е секс и интерес
Не ги разбирам ниту оние што се во брак па си бркаат швалери/ки на страна , ниту оние кои се слободни , а идат со женети/мажени ( се швалери/швалерки ) . Оди разведи се па што сакаш прави , кој те допира . Ниту сум била некогаш , ниту ќе бидам нечија " хуманитарна организација " што би рекла Вајлд . Има доволно слободни луѓе на планетава , зошто да си ја удирам главата во ѕид ? Една ми е и потребна ми е . А и нерви немам вишок . Така да .. Nay - Nay .
Мене па со женет,нит ми е интересно,нит возбудливо,него самата помисла ми е,ама тоа јас....а за интерес и швалерот денес има пари,утре банкрот....така да
Оти мислиш дека швалерите се швалери заради тоа што имаат пари? Секакви има швалери. И во сиромашните. Нема врска со парите. Шо те интересира за нив?
Тогаш нека се во отворен брак женетите/мажените . А оние што се слободни , нека си бараат швалер/ка што е во отворен брак . Не да повредуваат туѓи чувства . Немаат право на тоа и двете страни .
Епа кажи де мислење ти како маж, би бил ли со омажена? Иако не е тоа темата, дека нели се расправа тука а и општо како само сопругот се швалерисува, а невестичињава едни гугутчиња пожртвувани и на крај изневерени