Не знам што не му ги манала клоците, можеби го сака, можеби си е поради деца, можеби поради финансиски средства незнам таа си знае зошто не му манала клоци. Колку и е убаво таа си знае.
како што читам одредени мислења за тикетирање на љубовницата, а не и на сопругот зашто е машко, сфаќам дека средно доба од историјата се' уште трае.
Машко е... ми се гади више од тоа оправдување, дајте ако не да се вратиме у 20ти век и да завршиме со ова.
Машките се величаат со тие етикети, им се храни егото. Сум го слушнала следниов разговор: Ако еден клуч може да отклучи повеќе брави, тој е екстра. А ако една брава можат да ја отклучат повеќе клучеви, таа е расипана. Ми се лоши од тој муабет, жената не смее, а мажот ако...
Се додека мажот го боли к што некој ќе го рече курвар, женкар и не знам што а кога некоја ќе ја речат курва сите одма се со мајндестот аууууу имаме проблем.
Е тоа незнам баш дали ја заболе неа ако ја дознаат сите а мажот си остане со жената во брак, таа што покажува во јавност каква жена е. Никој нема да ја гледа за сериозно. Ако љубовницата очекувала дека ќе се разведе и зеде неа тогаш незнам дали ќе ја заболе или не. Ако била само за секс, провод може не ама ако очекувала сериозност и тоа како ќе ја заболи. Таа ќе извиси а тој со курот пак дома. Ама таа каде?
Верувај дека таквите жени најмногу им е битно што другите мислат за нив. Намерно бараат зафатени мажи за да се скријат, да немаат потреба од врски за кои сите ќе знаат. Или пак, и тие се зафатени ама сакаат да се шверцаат па бараат и друг што е зафатен. Добиваат редовни сексуални односи без никаква одговорност. Во секој случај е огромна дупка во мозокот проследена со некоја траума од детство за која мора да се работи. Ама се додека постојат напатени к**ови ќе постојат и вакви жени.