Не е за инат ништо. Вистина е дека се случува многу почесто од што некој мисли. За се во бракот требаат двајца. И за среќа, и за проблеми и за изневерување.
Voopsto ne sum se cuvstvuvala ko 2 violina zatoa sto sum ja dobivala celata negova ljubov I vnimanie,ednostavno se zapoznavme vo pogresno vreme,vtora violina e taa sto nekoj samo ja iskoristuva za sex,taka da ne sudi koga ne si bila vo prikaznata,mnogu ostanuvaat vo brak ne samo radi decata tuku I radi drugi pricini,no toa ne go menuva faktot deka negovata ljubov kon tebe se namalila,I'ma mnogu sto se zaedno, a ne se sakaat,taka da I'ma I mnogu sto ne se zaedno,a se sakaat....
Da,zatoa sto jas nikogo ne izneveriv vo zivotov,on si ja izvara zena mu I da jas sekogas ke glasam za vistinska ljubov I ke bidam protiv neverstvo,toa se moi kriteriumi I za vrska I za brak I nikogas ne bi oprostila neverstvo na partner,taka da ako sum bila so zenet I toa od ljubov pak ke potenciram toa ne znaci deka I jas ke go varam maz mi utre,zatoa I baram da se mazam od ljubov, a ne od interes I da pravam nekogo budala,Ili obratno...
Точно е дека ти не изневеруваш и ете не си се осеќала како „втора виолина“ и од тој аспект си „чиста“ и апсолутно поголемиот дел од вината го носи партнерот кој изневерува АМА, едно големо ама, ти си соучесник во изневерувањето и од таму не си „невина“ и она ... honey самото твое учество повредва некој. Ради твојата одлука покрај туѓата. Да, тој „пАк Ќе ИзНеВеРеШе“ ама сега е со тебе и ти тука продаваш морал. Морал my ass. Башка жал ми е за партнерите твои, зеде исплука тие шо изневерват, а си го прибра. Ти посекако можиш да си верваш дека е океј, you do you ама онака од страна е смешно ко ќе уствари си учествувала во неверство, дури и да не изневери ти, и да плукаш по истото. Шознам, интересен феномен е, обично се глорифицира неверство во вакви ситуации ама ме изненади. Пријатно дури би додала.
Kako uspevas vaka da se tesis? A, koga ke doznae tvojot iden maz deka si odela so zeneti nema da mu e seedno. Mesto da gledas koj zosto se zel pocni da gledas za sebe i odbegnuvaj zeneti be devojce
Jas ne rekov deka e ok sto sum bila so zenet,nego kazav deka sum bila zaslepena od ljubov I zatoa sum go napravila toa,a ne od interes,zlonamerno,so cel nekogo da povredam Ili da insistiram da se razvede,inaku sekako vrska so zenet ne e ok zatoa sto pred se samata sebe ke se povredis I ke stradas emotivno koga sakas nekoj mn a ne mozes da bides so nego,nego zborot mi bese nezz zaso se smeat so sum protiv neverstvo Pak ke kazam ako sum bila so zenet ne znaci deka utre I jas ke izneveruvam,a tuka gi mesaat tie poimi demek ako si bila so zenet nema sansi ti da si verna utre I toa uzasno me nervira,I da pak ke recam sum mnogu protiv neverstvo I ako utre mi smeta nesto vo odnosot so partnerot ke my kazam otvoreno, a ne da go varam zad grb I da go pravam budala,iskrenost pred se za da nikoj ne bide povreden...
Jas so eden zenet sum bila I toa od ljubov, ne so sto,tuka I'ma golema razlika I nikoj ne sum povredila,taka da nema sto da se sramam od toa sme probale ne uspealo I podobro za da nikoj ne ostane nepovreden,sekoj da s prodolzi so zivotot,jas ne se prodavav za pari pa da se sramam ,nitu pak rasturiv brak
Pa sea ko so varaat skoro site kaj e moralot znaci go nema nikade ne postoi taka da ne sudete na poedinci I tuka ne sme za da se sudime,tuku da si pomagame,se slucilo I toa e,bilo pominalo,nema nazad..
Си повредила жена и дете. Верувај секоја жена многу добро си го познава мажот и знае дека нешто се дешава поготово ако е на долга стаза врската надвор од брак. Може само одреден период да се праи дека ништо не гледа за да фати докази, или пак да проба да разговара ама да ја прават луда.( ти си умишлаш, се е ок итн ) Кога имаш дечко осеќаш дека нешто не е ок, а не во брак каде си со човек шо живееш со години 24/7
Се прашувам како воопшто мислеше дека е можно да успее? Што пробувавте? Да се разведе? Да те носи и тебе дома кај жена му? Како?
Ама сепак си соучесник... И ја сум против насилство, па не идем да истепам некој... ама според твоево може треба да истепам некој
Da,zasluzila,zatoa sto e edna grda drolja so mu se nametnala,edna tolku pokvarena osoba,so dete od drug brak,edna tolku zlobna I zatoa ne mi e voopsto zal a.i on pravi napori sto pobrzo da se spasi od nea,bidejki I go vide vistinskoto lice,zatoa vi rekov ne sudete koga ne ja znaete celata prikazna...