Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    7.050
    Допаѓања:
    26.516
    Не е за инат ништо. Вистина е дека се случува многу почесто од што некој мисли. За се во бракот требаат двајца. И за среќа, и за проблеми и за изневерување.

На Компир Манџа и Snowflake97 им се допаѓа ова.
  2. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.110
    Допаѓања:
    26.991
    Da zboruvas za vernost mi e komicno. Pa na seta maka i Bog. Edino Bog neka ti e napomos.

На MeowMeow, Ljubova, Hellobeautiful и 4 други им се допаѓа ова.
  3. melissa

melissa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    178
    Voopsto ne sum se cuvstvuvala ko 2 violina zatoa sto sum ja dobivala celata negova ljubov I vnimanie,ednostavno se zapoznavme vo pogresno vreme,vtora violina e taa sto nekoj samo ja iskoristuva za sex,taka da ne sudi koga ne si bila vo prikaznata,mnogu ostanuvaat vo brak ne samo radi decata tuku I radi drugi pricini,no toa ne go menuva faktot deka negovata ljubov kon tebe se namalila,I'ma mnogu sto se zaedno, a ne se sakaat,taka da I'ma I mnogu sto ne se zaedno,a se sakaat....

4. melissa

melissa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    178
    Da,zatoa sto jas nikogo ne izneveriv vo zivotov,on si ja izvara zena mu I da jas sekogas ke glasam za vistinska ljubov I ke bidam protiv neverstvo,toa se moi kriteriumi I za vrska I za brak I nikogas ne bi oprostila neverstvo na partner,taka da ako sum bila so zenet I toa od ljubov pak ke potenciram toa ne znaci deka I jas ke go varam maz mi utre,zatoa I baram da se mazam od ljubov, a ne od interes I da pravam nekogo budala,Ili obratno...

Последна измена: 22 февруари 2022
  5. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.870
    Допаѓања:
    171.091
    Точно е дека ти не изневеруваш и ете не си се осеќала како „втора виолина“ и од тој аспект си „чиста“ и апсолутно поголемиот дел од вината го носи партнерот кој изневерува АМА, едно големо ама, ти си соучесник во изневерувањето и од таму не си „невина“ и она ...
    honey самото твое учество повредва некој. Ради твојата одлука покрај туѓата. Да, тој „пАк Ќе ИзНеВеРеШе“ ама сега е со тебе и ти тука продаваш морал. Морал my ass. Башка жал ми е за партнерите твои, зеде исплука тие шо изневерват, а си го прибра. :D
    Ти посекако можиш да си верваш дека е океј, you do you ама онака од страна е смешно ко ќе уствари си учествувала во неверство, дури и да не изневери ти, и да плукаш по истото. Шознам, интересен феномен е, обично се глорифицира неверство во вакви ситуации ама ме изненади. Пријатно дури би додала. :D

На MeowMeow, Hecate, honey.11 и 9 други им се допаѓа ова.
  6. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.110
    Допаѓања:
    26.991
    Kako uspevas vaka da se tesis?
    A, koga ke doznae tvojot iden maz deka si odela so zeneti nema da mu e seedno. Mesto da gledas koj zosto se zel pocni da gledas za sebe i odbegnuvaj zeneti be devojce

На MeowMeow, Hecate, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. melissa

melissa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    178
    Jas ne rekov deka e ok sto sum bila so zenet,nego kazav deka sum bila zaslepena od ljubov I zatoa sum go napravila toa,a ne od interes,zlonamerno,so cel nekogo da povredam Ili da insistiram da se razvede,inaku sekako vrska so zenet ne e ok zatoa sto pred se samata sebe ke se povredis I ke stradas emotivno koga sakas nekoj mn a ne mozes da bides so nego,nego zborot mi bese nezz zaso se smeat so sum protiv neverstvo Pak ke kazam ako sum bila so zenet ne znaci deka utre I jas ke izneveruvam,a tuka gi mesaat tie poimi demek ako si bila so zenet nema sansi ti da si verna utre I toa uzasno me nervira,I da pak ke recam sum mnogu protiv neverstvo I ako utre mi smeta nesto vo odnosot so partnerot ke my kazam otvoreno, a ne da go varam zad grb I da go pravam budala,iskrenost pred se za da nikoj ne bide povreden...

8. melissa

melissa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    178
    Jas so eden zenet sum bila I toa od ljubov, ne so sto,tuka I'ma golema razlika I nikoj ne sum povredila,taka da nema sto da se sramam od toa sme probale ne uspealo I podobro za da nikoj ne ostane nepovreden,sekoj da s prodolzi so zivotot,jas ne se prodavav za pari pa da se sramam ,nitu pak rasturiv brak

На Компир Манџа му/ѝ се допаѓа ова.
  9. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.110
    Допаѓања:
    26.991
    Pa jas ne bi bila tolku mnogu sigurna.
    I prvo se vrednosti i moral, a potoa taa tvoja ljubov.

На Snowflake97 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. melissa

melissa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    178
    Pa sea ko so varaat skoro site kaj e moralot znaci go nema nikade ne postoi taka da ne sudete na poedinci I tuka ne sme za da se sudime,tuku da si pomagame,se slucilo I toa e,bilo pominalo,nema nazad..

11. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.241
    Допаѓања:
    46.542
    А ако успеевте, ќе растуреше брак? :?:

12. Lotus Girl

Lotus Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2021
    Пораки:
    884
    Допаѓања:
    4.408
    Си повредила жена и дете. Верувај секоја жена многу добро си го познава мажот и знае дека нешто се дешава поготово ако е на долга стаза врската надвор од брак. Може само одреден период да се праи дека ништо не гледа за да фати докази, или пак да проба да разговара ама да ја прават луда.( ти си умишлаш, се е ок итн )
    Кога имаш дечко осеќаш дека нешто не е ок, а не во брак каде си со човек шо живееш со години 24/7

На Ljubova, cresa-jagoda и LadyLollypop им се допаѓа ова.
  13. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.205
    Допаѓања:
    8.944
    Are You A Wizard 22022022175046.jpg

На jacqueline.s, MeowMeow, VDT2906 и 11 други им се допаѓа ова.
  14. Angella7

Angella7 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 март 2021
    Пораки:
    1.769
    Допаѓања:
    3.286
    Се прашувам како воопшто мислеше дека е можно да успее? Што пробувавте? Да се разведе? Да те носи и тебе дома кај жена му? Како?

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  15. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    5.415
    Ама сепак си соучесник... :^)

И ја сум против насилство, па не идем да истепам некој... ама според твоево може треба да истепам некој (fingers)

На Hecate, theowndemon и melissa им се допаѓа ова.
  16. melissa

melissa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    178
    Pa ako zasluzi I da go istepas

17. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.205
    Допаѓања:
    8.944
    Не, држи го тој што го тепаат :^)

На Ljubova, melissa и LadyLollypop им се допаѓа ова.
  18. LadyLollypop

LadyLollypop Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2019
    Пораки:
    1.126
    Допаѓања:
    5.415
    Значи според ова жена му од тој заслужила да ја извара. Алал да ти е на паметот што го носиш!

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. melissa

melissa Истакнат член

Се зачлени на:
    13 март 2010
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    178
    Da,zasluzila,zatoa sto e edna grda drolja so mu se nametnala,edna tolku pokvarena osoba,so dete od drug brak,edna tolku zlobna I zatoa ne mi e voopsto zal a.i on pravi napori sto pobrzo da se spasi od nea,bidejki I go vide vistinskoto lice,zatoa vi rekov ne sudete koga ne ja znaete celata prikazna...

На Arjanit2021 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.870
    Допаѓања:
    171.091
    tumblr_mjjihqepIJ1rwx83mo1_500.gif
    Кутра швалерка и изневерувач со ваква жена.

На Kaja991, cresa-jagoda, buba4e89 и 16 други им се допаѓа ова.