Колку сакате тупајте се во гради дека сте слободни и немате обврски спрема жената на вашиот љубовник, тоа не го побива фактот дека сте исто ѓубре како и изневерувачот. Џабе се тешите дека ако не сте биле вие ќе изневерувал со друга, џабе е и ако сте оделе само за секс и ништо поќе. Каква совест и самопочит имате на крајот на денот, горди сте на себеси? Осеќате некое возвишено чувство дека сте подобра од таа која му родила деца дома и го пери и пегла, а вие сте таа со која го поминува времето по хотелски соби? Резил. Гарант вашите родители се многу горди на вас.
Обично за швалерка, жената е злобна... За жената, швалерката е злобна... А мажиштето им го прај филмот и на двете... И ако е Балканец... на крај пак најмногу си ја сака мајка му, и никој не може да и го земе нејзиното место.
ХАХАХАХХАХАХХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА вака те лажеше? Да те сакаше он тебе ќе се разведеше пред да биде со тебе а не да те шета по одмори надвор од држава (службено ) и да те крие од свите
Ц ц ц курвиште..му се наметнала.. и затоа ја оженил, па Мелис4ето наше дошло за помош да го спаси од неа. @melissa Ова е најхеројското нешто што некој се осмелил да го направи. Ме расплака уф
На крајот, ти си таа што си се теши дека многу те сакал, а тој со жена му и децата ќе си го опраат бракот и ќе си продолжат да бидат семејство заедно. Него му било досадно, си му го кренала егото дека може уште да брка женски, ама класичната приказна - скоро никој маж не си го растура гнездото кај што му е топло, испрано, децата му се таму, домот му е таму. Само не ни зборувај ти за морал молимте, малце смешно е.
Јас сум 100% искрена пред себе и пред партнерот. И имаме секс надвор во бракот. Ама договорно, не зад грб. Кажи и' на жена ти кои ти се реалните желби... кој си навистина. И види дали ќе те сака таков каков што си.
Не. Ако јас не дозволам, никој нема да ми го растури бракот. Имам мозок, способна сум да одлучам што сум спремна да ризикувам, што не. Да е онеспособен... ајде де...
Све си во право. Ама пре би "втора виолина" неголи "прва" а маш ми да лиже друга и да си легне до мене Од двете зла помалото го бирам
Така е , во право си. Таа напиша дека пробале ама не успеале. Што подразбира под успех? - да се разведи тој. Сигурно и него повеќе му значела фамилијата па не си ја растурил.
Да го омажи. И да се прај пишман после. Не сфаќаат дека љубовникот/љубовницата, автоматски ја губат целата мистерија, откако ќе ги видиш бушави, со смрден здив и со skid marks на гаќите.
не бе, единствена си. Така е, плус никој не гарантира дека нема да ти го направи истото што и го направил на жена му претходно.