А едно техничко прашање: Дали ако спие и со жената и со швалерката уствари ги вара и двете? Или ако жената не е свесна а швалерката е свесна, дали швалерката е во полигамна врска?
Лично ја знаеш па вака збориш или тоа што ти пренел оној за само да ти го напика во вулва!? Се разведе и се спаси!? Не. Значи или си ја сака или нема муда. То је то.
Види. Јас немам намера судија да сум на форумов, знам само за маж да оди на страна треба да најде жена. Така да не ќе да се светињи сите, али ај ... Само би ти рекла не јади бубрези за неа. Каква е таква е негова е. Да сакал ти да си му жена ќе си му била. Батали го и терај си даље. Има милион пати подобри и без опашки.
Ајде и овој пат темава се претвори во "прашања и одговори со Мелиса", браво за мене што отворив дискусија.
Со ваква изјава, за мене секој шо ќе ја изусти, безразлика маж/жена е најсебичното човечко битие кое постои. Многу себично.
Место да се концентрираш и психоанализи да правиш на неговата сопруга, претпоставувам со "добронамерна цел", да го спасиш идиотот, концентрирај се на себе. И двете ве врти како што сака. Само што тебе "те сака вистински", а со неа е поради тоа што мора. Мора да трпи таква лоша жена. Изгледа исплашен е.
Ти да си била на местото на жена му ќе си била на исто лонче и ќе си била искористена за секс. Нели пошто така се тешиш. Тој да бил многууу вљубен во тебе сега ќе бевте во брак,ти ќе му беше втора жена и ќе бевте многууу среќни. Ама сега кога ќе ги спуштиш розевите очила не е така нели? Многу од вие жените нема почит кон други жени, а ни кон себе си. Ти си била вљубена и заслепена,а нему му одговарало да те придобива и манипулира.
ЛОЛ!!! Така ти рече тој? Утре други ден твојот иден сопруг може така на швалерката негова да и кажува, за да ја смати.
Ne veruvam na drugi sto ke kazat ne sum tolku naivna ja znam licno mn ubavo I nikogas bez osnova ne zboram I nema sto da izmisluvam ama za zal toa e vistinata
Што им прават овие швалерките на маживе што ги убедуваат да си ги остават жените и децата за нив? Најсериозно прашувам, се почесто гледам примери во околинава и не можам да сватам