Како бе да му даде алхохол и да го натера? Ај мене нека ме натера некој на нешто и со алхохол и без јас ако не сакам. Ќе да сакаат да им мрда опашот.
детски муабет..мене вака како мала ме лажеа, да пазам да не ме опијат.. точно е дека у алкохолизирано стање чоек е полабав, и има куроболац.Ама за вакви работи тешко. @Justicija може оние во Гатање, баење шо џавкаат тоа праат знам бараа магии за да ги засака дечко.
немаше она да растури, туку мажот ќе си го растуреше бракот. Доста ги правите мажите светци и мавате по другата. Ако он не сакал немало да има изневерување. @Justicija може крв од менструација им ставаат во кафето
Па друго објаснување нема Во мојата околина имаше една што го труеше мажот со крв од менструација и он заврши во болница и испитувања ова она и ја откри и се разведија
Врска со оженет човек Не бииии но има еден тип што ме дигна во облаци ме тресна на земја и се ожени за брзо и баш би сакала да можам да изреагирам некако пред жена му да го пецнам него да се исплаши дека можам да кажам нешто за него бидејки сум му бивша а женичката не знае Штета па немам капацитет да правам вакви работи Врска со оженет.. само себе би си наштетиле
Бивша си му. Тоа што било поминало. Нема поента жена му да знае за тебе, мислам зошто он би зборел за бивши партнерки? Знам дека имаш одбивност и те боли малку ама што повеќе се замараш околу "што би направила" толку повеќе себе си штетиш.
Не да знае жена му туку он да гледа што можеше да има а што навистина има Помладото е послатко т.е. јас хаха сигурна сум дека сеуште потајно ме свиѓа но мораше да се ожени бидејки е трудна Зборот ми беше да ме гледа и да пати
Зошто? Сите во животов сме направиле скапа грешка и ке се каеме засекогаш. Детето е направено по грешка ради него се ожени, мажите и на 30 години не се зрели за тие години Не реков дека ке ги разведам господе боже реков дека вечно ке се кае за грешките што ги направи
Издувен вентил ми е форумов немам каде да си поплачам у живо мењам насока кога ке го сретнам. Ветувам нема да ги разведам
Не е работата дали сакаш да ги разведеш, само работата е по грешка дете и во таков муабет не верувам, па валјда знае кај си го става А и во вечни каење исто не верувам ама твоите муабети ми се смешни искрено Форум е да си кажеш, некој да се надоврзе, ништо лично немам