Jas si ja objasniv mojata situacija pak ke kazam istoto a za drugi uopste ne me zamara dali ke ja zeme svalerkata ili ne.. ako mu e ubavo i na glava neka si gi nosat
Ќе кажам два примери за тоа колку не треба да де генерализира ништо и дека тој што изневерил не значи и понатаму дека ќе го прави тоа. Другарка ми тој што го сакаше беше во врска многу години, типот разбира дека го сака, своеволно ја изневерува девојка му и раскинува и продолжува во врска со другарка ми. Сега се во брак веќе и ја чува како капка роса, ја нема изневерено (а за понатаму не знам). во мојот град еден така "угледен и познат" човек со жена и деца имаше девојка која остана бремена па се разведи и ја зема нејзе. Е сега има нова девојка. Така да де зависи од човек, од ситуација, од односот меѓу двајцата и слично.
Јас че повторам уште еднаш, за мене бракот е нешто свето веќе не знам шо да речам. Еве не сум будала знам шо е убава девојка симпатична, ама исто така знам зошто сум ја избрал идната сопруга и безрезервно би ја ценел. Оттука не сфаќам зошто има ваква тема и релативизирање на вакви гнасни работи?
Абе се си во право, ама во едно си грешка. Не секоја "швалерка" очекува тој да се остави. Да се разбереме, мажите горе долу се исти. Прашање на карактер само, а ако еден постои пример убав, паметен амбициозен.. онда постои и друг, нели? Сакам да кажам, не се жените до толку повредени зашто се швалерки Најчесто така повеќе им одговара неголи да се остај тој
Муабетот, изневерувачот шо си изневерва жената му вика на швалерката "до тебе е, ти не чиниш". Ми требаше малку смеење за денес. Фала.
Mazh kako mazh Of lele do koga so vakvi mislenja? Do kade so vakvi mislenja? Nikogash nema da se pomertime od sreden vek kaj shto sme sega, bash zaradi vakvi mislenja. So ova mu davash "amin" na mazhot ti da te izneveruva.
Ама ти не мора да повторуваш сто пати . Кажа неколку пати, во ред, има тема и ако ти смета прескокни ја. Не знам што се навраќаш сто пати ако не ти е во ред темава...
Ожени се прво, не можеш хипотетички да пишуваш за вакви работи, не знаеш животот по кои патишта ќе те однесат, сигурно некој оженет пред да стапи во брак не рекол ќе се женам па ќе изневерам
Најгнасни работи ми се овие мене, така да си се познавам себе си и знам во какви кругови да се движам и со кои луѓе, така да отпаѓа ова за мене. Еве сигурно би бил на форум и кога би остарел, да ме цитираш ако дојдам да се исповедам дека сум изневерил и да ме плукниш тогаш.
Ми излегува нон стоп во известување и ме иритира искрено, нема потреба од вакви теми, че прочитаат помлади луѓе че помислат стварно е ок вакви работи, та врски, та изневерување и лажење.
Темава не е муабет јас дали ќе најдам женска или не. Овде беше друго тема, а ако суптилно веќе ме брецкаш, бркај работа.
Лол. Не. Мажот тебе ти вети дека ќе те сака и се то. Ништо не ти вети швалерката. Не е без вина. Ама најголем % е на изневерувачот. Супер шо се сакате и го надминавте ова. То и е цел, за тие шо можат. Не знам како успевате ама се восхитувам на истрајноста. Ама ни мажите ви се глупи, ни швалерките клети. Мажот ОДБРАЛ да еби настрана. Никој не можи да го натера со сила па да се лизни и да ебни. Не се наивни и глупи ко шо сакате да ги претставите, па "клетата" швалерка да го прелажа.
имаш горе опција -не ја надгледувај темата. стисни го. има тема "го изгубив бебето во 9ти месец" кои ја читаат и бремени жени многу поосетливи од млади луѓе па никому ништо.