Врска со оженет човек

Discussion in 'Љубовни проблеми' started by Persefona, Mar 2, 2011.

1. elimkd

elimkd Форумски идол

Значи животниот век е предолг, животот те става во многу искушенија и најразлични ситуации кои не можеш ниту да ги планираш ниту да ги предвидиш, и нема врска дали го знаеш човекот или не, се случува и во некој да имаш 100%доверба и да речиш дека никогаш не би направил тоа и тоа, а сепак го направил тоа што тебе те оставило без текст, така да никогаш не вели никогаш за ништо во животот.

2. Maryland1087

Maryland1087 Истакнат член

Темата е сигурно за совет или проблем доколку се наоѓа во ситуација "врска со оженет човек". Не оправдувам ама нема потреба да се забегува од темата и дс се генерализира како сите мажи се ебкат на страна или како сите жени се швалерки. Кога реално, не е така, ама да, има и такви.

3. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Затоа што има луѓе без морал и тоа очигледно не малку.

LadyLollypop and Stark like this.
  4. Bezimenka90

Bezimenka90 Популарен член

Па не им е ни тоа поентата. Према тоа што таа пиша, маж како маж, ќе се пушта на се што е женско. Должност на сите жени е да пазат со кој одат и да им оневозможат да изневерат.

@Linda24 Према твојата логика, дали маж ти нашол 1 во 5 години или секоја недела со 5 те вара, не гледам како би ти сменило нешто? Ако маж ко маж, на се се пушта и успее да најде по една за секој ден од неделата, дали пак ќе трпиш и исто вака ќе се осеќаш?

5. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Јас не велам за други. Велам за себе.
    Не можам да сум 100% сигурна дека секогаш тој ќе ми е верен. Ама сум потполно сигурна дека секогаш јас ќе бидам верна. И мене ни една ситуација, искушение, курци палци не може да ме натера на неверство.

cresa-jagoda and elimkd like this.
  6. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

И?

7. Justicija

Justicija Форумски идол

Јас познавам многу мажи што ги оставиле жените и сега се во втор бркака со љубовниците тоа што го кажуваш не ти држи вода
    Не генерализирам секаде е индивидуално, не генерализирај и ти!
    Има љубовници што ги интересира секс и кеш само, а гаќите нека му ги пере жена му и тоа е тоа |(

8. Maryland1087

И што има да се зборува за тоа како тоа сите изневерувале како сите имале несреќни бракови. Глупости. Ако имаш проблем или ти треба совет раскажи може ќе ти даде некој мислење, ама да се бае по темата генерално безпотреба оти ручекот денешен вчера се зготвил е глупости.

9. Anie93

Anie93 Популарен член

Ееее, второво не се важи:D

Just.do.it and LiliBoz like this.
  10. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

А што имаш потреба ТИ да кажеш кој што да мисли!?
    Ако некоја мисли дека СИТЕ вараат, нејзино право
    Ако друга мисли дека сите НЕ ВАРААТ, нејзино право.

Некако да ве наболнува коа некој ќе рече - сите вараат. Или така ми се чини, а...

Ygritte and Justicija like this.
  11. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Баланс у животО се вика така :D
    Фелисес лос кватрос :D

Anie93 likes this.
  12. Maryland1087

Што да ме боли бре жено :D ох греотка. Болно е само тоа што од едно лошо искуство си генерализирате за сите и за се. Не го гледајте животот дака црно, уживајте малку. Ако една жена изневери не значи дека и сите околу неа истото го прават. Еден лош ден не ти го прави животот црн. Поздрав;)

cresa-jagoda and LiliBoz like this.
  13. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Така си е, у право си и се сложувам.
    Ама пак ќе речам.
    Секој има право да мисли шо сака, да прости шо сака, да не прости шо сака. Поздрав и до тебе ..

elimkd and Maryland1087 like this.
  14. oblace1

oblace1 Популарен член

Многу убаво кажано Mantub, ама чекај сега ке се јават швалерките да кажат дека и нив им така одговара. Така си се тешат. И најбоља момент они за секс, а друга ги перела :rofl:. Очај бе.
    Да се редактирам еве ги се јавиле веќе :D.

Last edited: May 11, 2022
  15. Noranora

Noranora Истакнат член

Од цитатот на членката можам да заклучам дека иако му простила сеуште е огорчена чим и најмалата вина ја бара во швалерката а него го правда со "маж е му тежат и гаќите".
    Да ме извара со тие гаќи ќе го обесам на лустерот а неа ќе и купам шампањ што ми отворила очи.

Ygritte, Oneo, simoncelicius and 16 others like this.
  16. nena2010

nena2010 Форумски идол

Е тоа исто и јас. Што ми е бре она крива. За кого сум мажена, на кого деца сум раѓала, кој ме изневерил?? Некоја жена што ни ја знам ни ја познавам, или онај на кој сум верувала безусловно.

Генреализирање Сите вараат не е убаво. Ама да знаете дека во градов Скопје е малтене содома и гомора. Ако не сте имале причина да се посомневате во сопругот, палете си свеќа за благослов, ретки се тие денес. Ги има, ама ретки се. И не мавајте по таа другата. Освен ако не ви е и вам блиска. Не очекувајте непознати да ви го пазат бракот. Не постои маж кој не сакајки легнал со некоја. Не одат по улици жени со камшици да ловат мажи. Дали ќе останете со тој вие си знаете. Тоа си е ваше. Нит осудувам нит ме занима.
    @oblace1 само ова да ти кажам. Дај боже никогаш да не осетиш да ти дојде на врата тоа што навредуваш секој кој размислува поинаку на оваа тема. Само толку ќе ти кажам.
    Гледај си го мажот, дај боже 100 години среќа да си имате.
    А дали некоја овде била ило е о врска со женет тоа не е твоја работа. Освен ако не е е мажот ти.

17. Justicija

Justicija Форумски идол

Апсолутно ти е погрешно мислењето
    Тотална утка

18. Lady D ❤️

Lady D ❤️ Популарен член

Respekt za mislenjevo.
    Zashto so mislenja od tipot: mazh kako mazh i gakjite mu tezhat, mu se dava amin na mazhite da izneveruvaat, a najchesto koga mazhite ke se iznevereni ne velat: zhena kako zhena i se saka, tuku vednash se razveduvaat.

19. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Остај.
    Дека пере некој таков па затоа другите и се очај :drunk:
    Ама шо знаеме ние за среќен брак...

elimkd and Justicija like this.
  20. Kbr

Kbr Истакнат член

И јас се сложувам со твоето мислење, било да е маж или дечко, ако извара девојката не ми е крива, не му пишува на чело дека женет или во врска, а чим еднаш изварал ќе извара уште еднаш, само што ќе биде повнимателен. Не дека и мажите се толку мутави, ако он сака да изневери свет ќе преврти и пак ќе го направи тоа, а тоа дали жена му ќе му прости е друго, мада не дека не се раведуваат заради децата, ако сака да се разведе ќе се разведе и со деца и без деца и со швалекрка и без неа.

Инаку да убаво е швалерката да му е пишана во телефон Дуле механичар, ама лошо е ако Дуле му пише сабајле во 1 часот дека и фали хахаха.

И не се вика Швалерка туку Прва придружничка на жена ти хахаха ❤
    Малку да Ве насмеам..