Знам дека се се' помалку бројни одлични да не речам совршени бракови/врски ама верувај дека постојат. Што е толку не возможно да те сака и почитува партнерот а истовремено и да немате сосема 10ти проблем? Не е секој маж ко маж и не на сите мажи му тежат гаќите има мажи што ги поштуваат и вистински ги сакаат партнерките и не сакаат да го брцаат настрана. Твои зборови не мои, Call me Saint
Ne mozam da poveruvam kolku svalerkite gi voznemiruva temava A be mesto da se zasramat sto odat so zeneti si naogaat sekakvi izgovori Kako ne bil sreken vo brakot pa kako ne ja sakal zenata A be prifatete deka ste samo iskoristeni I nisto poveke
Мех и швалерката која свесно се впушта со женет маж и мажот се исто виновни. Ама ајде сега ќе се лажеме едната страна дека е пресвета.
Ne be devojce ve citam I ne mozam da se iznacudam kako samo naogate opravduvanje za site nemoralni raboti Kako da e normalo I ubavo da se rastira neciv brak
Бракот го растура тој што е во бракот. А не третата особа. Колку побрзо сфатите тоа полесно ќе ви биде.
А кој го растура? Ја една не прочитав да пишала дека сака да растури нечив брак. Абе вие луди сте стварно Некоја му пере му пегла му готви и сеа друга мислиш ќе се дрзне да го зима коа вака има поише удобства и од неговата официјална жена. Шо забегуете ја не знам...
А јас знам и за такви кои си ловат мажи само за уживање и не ги занима ни дал е женет или не е.. Една дури и дете си направи од женет, он нема појма дека е негово, сама си го гледа. Не сака маж по дома, само за приплод и требаше, се најде и сега си бара само за одржување кондиција.
Znaci ne velam deka mazot ili svalerot ne e kriv, ama koja idnina ja ocekuva nekoja zena so zeneti maz, Deka ke ja ostavi zenata, toa mnogu retko se slucuva
А бе некои не ни бараат да ги остават жените. Си сакаат само врска, кога ќе и се посака он како кутре кај неа, не го ѓњави со проблеми, секогаш е спремна за се и свашта, од кај неа излегува насмеан.. И мислиш дека тој тип на жена ќе сака да му пере гаќи? Не бре душо, денес жените се тие кои диктираат правила. Дур ми требаш арен си, кога ќе досадиш ај кај жена ти...
Не знам зашо толку ви смета кој со кого спие. Не била морална швалерката. Па ако си е сама шо сака ќе си прави. Ако си е и таа во врска/брак и таа треба да "одговара" пред дечко/маж и. Лекции за морал од најрасипаниот народ.