И те како ќе ја заболе кога детето ќе и слуша интимно видео и ќе сфати дека додека бил во мешето на мама, мама имала односи со друг. Јас ниту спомнав име, ниту пример, само и реплицирав на членката која ме цитираше и за пример ја спомна Мелина. Еј човече! Дај бре не нормализирајте одвратни работи, што се јасни како ден.
Џабе и е на Мелина се што има..си го уништи рејтингот на сите полиња..сега е една одвратна роспија што ниедно машко не би ја посакало.
Каде нормализирам? Каде реков подржувам ? Еве да не копаш ќе ти кажам јас- Никаде. Реков ако сакам ќе имам тројца швалери ако не сакам нема да имам. Дец ит!
Абе ти имај и 20, твој избор, ама нешто кога е гадно, е гадно. Убаво рече член погоре. Џабе и е и лепота, и пари и се. Налет со таков мозок и (не)морал.
Не дека па дека Кичеец е помалку гаден, со тоа плескањето со Боки за пари. Затоа пак, жена му на мијалков, ни лук јала, ни лук мирисала, си ќути.
Тоа дефинитивно, затоа реков веројатно отворен брак. Ама да ми ја спомнуваат Мелина за пример жена, no comment. Еве го видеото, преслушајте го, па ке дискутираме:
Ај да не редам имиња на јавни жени кои глумат госпоѓи, а се швалерки и тоа имаат респектабилни професии..
Кој рејтинг жити Све?? Све је исто само њега нема Живот иде даље она си е пуна кеш и си ужива и е гајле за твоето и моето мислење
Шо сакат нека праат, не прават, мислат, не мислат. Моето мислење ете го стои уназад неколку страници и се се сведува на тоа. А жал ми е за жените што се у таков брак. Искрено.
И самата му вели дека не и обрнува внимание и дека само ја понижува Не е за одобрување и нејзиното ама никој од убо не бега
Па јас токму тоа и го кажав, швалерки се НЕИСПОЛНЕТИ ЖЕНИ, од неубо се швалерки, ти ми контрираше и ја посочи Мелина за пример.
Па ти се согласуваш, индиректно. Многу ги величите швалерките, од убавина и исполнетост никој у проблеми не влага. Дали самодоверба е во прашање, дали не се способни да задржат некој, дали финансии, унапредување, неисполнетост во бракот, маж и не ја шета.