Баш како шо велиш 'тенденциозни вадачи' Лажови бе. Општо не сакам луѓе кои лажат и глумат. Бившиот ми беше таков. Патолошки лажго. Најдобрата лекција од него ја научив: Што точно сакам од партнер.
Ајде по 25ти пат. Има да, и како што кажав. Еве некој ми се свиѓа, нема бурма, нема слики од жена, деца свадба. Имам чувства за него одлучувам да направам чекор. Зафатен ли си? 90% одговарат со "Зошто?" "Кој прашува?" "Бев до скоро сега не" "зависи" Не е за бурмата и сликите, мене тоа ме асоцира на слободен човек. Проблем е што на таков начин си се кријат, и кога ќе ги прашаш дали е слободен, ехеее како птица. А после еден месец како гром од ведро небо деца, жена, фамилија.
Потполно се согласувам. Има и такви шо по соц мрежи се the perfect husband, најзаљубени, најсреќни , све прават за семејството а во реалноста се утепуваат од варање.
Па затоа претпазливо со секого. Ако нешто смрди... значи нешто е расипано Да прашам некој дали е во врска и добијам таков одговор, црвено знаменце е. Мајка барам со некој со такви глупи одговори.
Вакви повеќе познавам искрено, тие што генерално приватниот живот и тоа како добро си го кријат, се многу почесни. Барем моето искуство е такво. Имам пријател кој нема шанса да сфатиш од соц.мрежи дека е женет. Прво свадба не правеше, се венчаа со 15 луѓе присутни, нигде ни една слика ни еден не објавија. Ако судиш по социјални мрежи, изгледа како да не се ни познаваат еден со друг. Ни па дека дете имаат. И бурми никогаш не ни имаа за да ги носат. А за него тврдам дека не ја изневерува.
Има некои и покрај тоа што знаат дека некоја е мажена ѝ се пуштаат . Тој/таа што сака да сокрие дека е во брак, може да го направи тоа ама нема да биде засекогаш така. Бргу иде вистината на виделина. Тој/таа што сака да се пушта, ќе се пушта и покрај бурмата. Мора да се гледа и во двата правци. Бурма не носам веќе неколку години.
Малку оф топик. Носам и бурма и веренички патем. Ако некој не носи бурма постојано ок. Ама кога ќе прочитам изгубена е бурма на широк сокак... Молам? Значи ти си ја извадил и ти се загубила. Зошто ја вадеше? Не ти била голема сигурно па сама да ти испаднала нели?
Можи си играл со нејзе. Јас така правев. Цел ден ги прередував прстените, од еден на друг прст. Многу краток период ја носев бурмата, исклучиво на венчалниот прст.
Мислам дека овие шо не кријат дека се женети се уште повеќе полни себе, као јакиот факмен иам жена ама и сите можам да ги еб*м во старт кажува колку уште од почеток нема никаква почит кон женскиот род. А за не експонирање на приватен живот имам мн случаеви околу себе што баш имаат ок нормален брак.
А оние со дупли профили на соц мрежи.. Под едно име на соц мрежа и еден заеднички со жена му? А тие да ги фатиш и да ги кастрираш. Од тој другиот профил најчесто се уклучува на работа, и најчесто од уште еден број ( при пејд за да нема сметка) и тука брка жени.
Леле колку има таквииии.... Најмногу ми се опулија очите за степенот на неверства, кога почнав да барам партнер за тројка на интернет. Луѓе, немате престава колку мажи во брак има по таквите сајтови. Всушност, грото се мажи во брак и ЛГБТ+ Па на оние што се експлицитно за секс.... ужас е. Никогаш не помислив дека ќе видам толку дик-пикс на куп.
Колку треба да си несозреан да го правиш ова. Да креираш профил, да купуваш броеви, да криеш телефон за шо - за само еден секс настрана.
Пенисите си ги сликаат и ги постираат на интернет! Јавно. Не мора да платиш за да ги видиш. А сите знајме дека: Еднаш на интернет-засекогаш на интернет
А да ти каже: Ако сакаш одма можам да излезам и онака жена ми со детето пишуваат домашна? СТОКА!!! сабота идат на пијачка со другарите де, ( читај се ебаваат со швалерка или било која да е) и после недела дечињата за рака, жената и во парк среќно семејство..
Се допишуваме на вибер и ми праќа слика од жена му, како гледа тв во дневна. *Не му побарав. Да појаснам... Еден ми кажа дека никогаш немал толку секс, колку за време на бременоста на жена му.
Да, затоа што жената си ја гледаат како роб. Ќе ја натруднат со 2/3 деца и им е сигурна, нема каде да оди. Со 2-3 деца ќе седе дома ќе го чува, а тој цело време прекувремено на работа, проблем на работа, состанок, ноќна смена, семинари.