Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.538
    Допаѓања:
    17.324
    Аааа ама станот нема да ти го плаќа веќе :rofl::rofl:

На Tajnaotrovna и LiliBoz им се допаѓа ова.
  2. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2013
    Пораки:
    474
    Допаѓања:
    5.519
    Ете го ако го остај таа

На Tajnaotrovna, Bratot, WildMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Wh@tev3r

Wh@tev3r Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2020
    Пораки:
    451
    Допаѓања:
    1.651
    Што ви е чудно кога државата функционира така? За во било која институција треба да знаеш некој. Е сега Македонците се океј додека не осетат на своја кожа, после ги тргнат розевите наочари. На Бучковски му застаре делото, Мијалков го ослободија и така. Е сега: beace your self mate, ќе страдаш малку и ќе ти мине, и друг пат ако има дечко/маж, сечи во корен уште на старт.

На Angie1432 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.740
    Допаѓања:
    80.095
    Нормално дека не и' е сеедно, си правел финти да избегнеш казна и згора на тоа, не си и' кажал. Само нема решителност да пресече, очигледно има корист од тебе, тоа и' годи. Несреќна е таква врска, кога и двајцата се трпите еден со друг наместо да си бидете поддршка и потпора, ко секоја нормална врска. Ако така ви одговара...

На nena2010 и Осе им се допаѓа ова.
  5. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.613
    Допаѓања:
    40.100
    Не те сака ни тебе ни бившиот.
    Со тебе е ради тоа што пружаш финансии, со него ради детето.
    Продужи да даваш пари и ќе ја имаш до некаде, додека не најде друг.

На mkdvesna, celineparis, nena2010 и 3 други им се допаѓа ова.
  6. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

Се зачлени на:
    13 јули 2017
    Пораки:
    18.111
    Допаѓања:
    225.656
    урлам :rofl:

На LoneWolfGuy, Tajnaotrovna и simona_baby им се допаѓа ова.
  7. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.226
    Допаѓања:
    1.420
    Друже,ако таја вистински те сакала ќе бара чаре да се преброди се. Логично те трпи ради пари само. Уште ко го изневерила мажот,од неа небарај ум.

На nena2010, ZAHRA, Zorina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    16.136
    Хахааа :D

На Tajnaotrovna му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Zorina

Zorina Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2022
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    1.027
    Само некоја со два грама мозок би се затрчала за ваков:D

Токму така, типична спонзоруша, кога ќе прекине да и плаќа кирија и да и дава пари ќе прекине и да имаат контакти. Нивново било швалерај од типот плати па клати. Дно дна, беда, очај и мизерија:puke:

Совет ти пишале многумина погоре, прекини да ја финансираш, прекини да контактираш, се што е изградено на туѓа несреќа никому не донело и нема да донесе среќа, кога тогаш се распаѓа како кула од карти.
    Што ја коштало да се разведе без да го изневерува мажот уште во брак, па отпосле да си терате како што сте намислиле, а и што те коштало тебе да бидеш со отворени карти на маса пред неа во врска со се?
    Еве што ве коштало, распад на се.
    Сега совети за оправка на било што се доцна за применување. Разделете се и секој нека си бара среќа настрана еден од друг.
    Него тешко на тоа дете со ваква мајка, независно од криминалот од кој се извадил типов, на сите што ви забоде очи, мене во очи ми падна жалоснава судбина на детево.

Последна измена: 2 декември 2022
    На nena2010, Осе, tanjita и 2 други им се допаѓа ова.
  10. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.643
    Допаѓања:
    9.173
    Почни со кавгите за глупости,ако таа барала причина да се оддалечи ете и совршена шанса тоа за казната за да те обвини тебе за распадот на ,,врската,,. Бившиот сопруг си гледа свои лични интереси , можеби да и го одземе детето а вие да не сте заедно бидејќи со тебе таа го изневерила а можеби таа има и трет дечко и којзнае што и како ,ни ти си чист ни таа . Ставив наводници бидејќи вашето којзнае за неа дали е врска или чисто те искористува а за казната нормално и да не се лути ќе глуми дека се лути бидејќи ти сервира љубов нели затоа и била со тебе додека уште била во брак па успеала да се разведе а следен чекор е тебе да те откачи и дебело да те одере финансиски мириса убаво таа на старопечена спонзоруша ,сам треба да откриеш со кои очи те гледа таа или испаѓаш наивен и нејзина жртва.Провери дали нашла некој трет за којзнае кои нејзини потреби рецимо да има свој стан куќа ништо чудно и тоа да го правела во меѓувреме.Не те сака вистински и тинејџерка да е ова ќе ти го каже само подлабоко истражување треба од твојата страна и ќе се увериш сам што и како е работата.Ама по пишењето мене таа ми личи на лажга. професионална .Оперирана од срам народски кажано.

На nena2010, baby-star, AAKG и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Mateo mark

Mateo mark Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2021
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    157
    Браво за коментарот... најчовечки...

сите се лепат за финансиите, за ебанките, за се и сешто... а за најбитното за судбината на детенцето никој не ја увиде!

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Zorina

Zorina Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2022
    Пораки:
    128
    Допаѓања:
    1.027
    Види ако женава била несреќна со сопругот во бракот ок е да си се развела. Сепак не е ок што таа го изневерувала уште во брак со спонзоров швалер и во целава ситуација детево го шета бетар од школски ранец од дома во спонзориран стан, а следно кај друг некој во стан штом му најавува дека ќе го напушта.
    Во животов на детево се менуваат мажите на мама и локациите на становите со спонзорирана кирија, катастрофи.
    Каква лоша порака им праќаат со своето незауздано понашање на сопствените деца жалосно е да се помисли само.

На celineparis, hermosa и Mateo mark им се допаѓа ова.
  13. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    835
    Допаѓања:
    1.356

Си живеам во 21 век, очекувам како рамноправна личност на мене, таа да си се издржува самата себе, да си биде вработена и да не бара ништо од мене, не живееме во 19 век се да е на мажот и одржување и издржување и плаќања и сл па поради тоа што ја издржувал да ја команда. Не секој сам но сепак заедно, да допринесуваме во семејстовото.

На IRBBB, Lady D ❤️ и melissa им се допаѓа ова.
  14. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.186
    Допаѓања:
    5.118
    Vo red e da ocekuvas ama dali kje bide taka e sosema dr tema. Jas ne rekov zenata da ne raboti, tuku mazot ako ne e spremen da se vlozi za domot ne treba da vleguva vo zaednica, zatoa sto ti ne mozes da rodis dete, taa mozebi rabotata kje ja izgubi poradi bremenosta, pa potoa treba nekoj da go cuva toa dete,a ne e samo nejzino neli? I red drugi situacii ima...suma simarum mazi ako ste sebicni i vie ocekuvate taa se da moze sama i barate od nea, zal mi e ama nema da i bidete potrebni, znaci brzo kje stanete visok so takov odnos, a mozebi i teret. Ako e sama taa se, i majka i tatko i za dom se grizi, sto kje baras ti tamu, vagon so kockasti trkala. Realnostta e taa i den denes.
    Da se nadopolnam, poentata na mojot komentar bese kako site se svrtevte tokmu kade deckoto sakase "on plakjal stan, nz sto", a on toa sokril, izlazal sitna rabota, sto taa napravil pa, nikade ne pisuva taka sto ... Ni so pari se kupuva se, pred se doverba, nitu mozes da legnes na toa uvo, jas kje ziveam so nea zaedno ama taa se sama kje si ja naredi, e, kje ja naredi ama kje si brzo zamenliva roba bidejki ne moze da se potpre na tebe

Последна измена: 3 декември 2022
    На Angie1432 и An-na им се допаѓа ова.
  15. "Заљубениот"

"Заљубениот" Активен член

Се зачлени на:
    1 декември 2022
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    Ne e bas taka znaci jas se osekam dolzen kako maz i obvrska mi e da stojam pomagam finansiski nie sme zaedno zatoa sto treba da ziveeme zaedno. Me razbirate znaci od covecki aspekt zastanav zad nea i vo samiot razvod i vo se i so advokat da sredam i dete da i ostane kaj nea i ja vrabotiv odnosno se vodi kako vrabotena i si zema plata ,ne velam deka sum vo pravo toa sto sum zatskril za zatvorot aama i togas neznaev kako da i soopstam realno neznaev na sto ke naidam

16. "Заљубениот"

Се зачлени на:
    1 декември 2022
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    Ne se plasam od izdrzuvanje. Maz sum ke doprinesam se sto treba pa duri ako treba i ke rmbam 24 7 za nea tuku poentata e toa sto se osekam izigrano iskoristeno na momenti me saka i znam deka se bi napravila na momenti bega kako gjavol od krst ,a sum se nafatil da bidam so nea od sto se sakame znam deka izmegu nas ima hemija ama nekoj od strana i ja polni glavata toa sum siguren

17. Mateo mark

Mateo mark Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2021
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    157

А другар, да ни дадеш ти на нас совет за ова?

18. "Заљубениот"

Се зачлени на:
    1 декември 2022
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    9
    Za precekoruvanje vo vrsenje na sluzba. Nisto ppsebno ni pak strasno no toa e sto e sekoj gresi pa i jas

На felisitas му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.487
    Допаѓања:
    7.912
    Хм
    Казна затвор се добива за доста сериозни дела.
    Ова само кажува колкаво дно од држава сме! Значи законот не е ист за сите луѓе. Сигурна сум дека ако беше обичен граѓанин, ќе беше сега зад решетки.

На Bezimenka90, WildMk, Zorina и 4 други им се допаѓа ова.
  20. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.484
    Допаѓања:
    127.293
    Секоја нормална жена не би била со криминалец.

На celineparis, Bezimenka90, WildMk и 3 други им се допаѓа ова.