Врска со оженет човек

Discussion in 'Љубовни проблеми' started by Persefona, Mar 2, 2011.

1. simona_baby

simona_baby Популарен член

Аааа ама станот нема да ти го плаќа веќе :rofl::rofl:

Tajnaotrovna and LiliBoz like this.
  2. marlonbrando69

marlonbrando69 Популарен член

Ете го ако го остај таа

3. Wh@tev3r

Wh@tev3r Популарен член

Што ви е чудно кога државата функционира така? За во било која институција треба да знаеш некој. Е сега Македонците се океј додека не осетат на своја кожа, после ги тргнат розевите наочари. На Бучковски му застаре делото, Мијалков го ослободија и така. Е сега: beace your self mate, ќе страдаш малку и ќе ти мине, и друг пат ако има дечко/маж, сечи во корен уште на старт.

Angie1432 likes this.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Нормално дека не и' е сеедно, си правел финти да избегнеш казна и згора на тоа, не си и' кажал. Само нема решителност да пресече, очигледно има корист од тебе, тоа и' годи. Несреќна е таква врска, кога и двајцата се трпите еден со друг наместо да си бидете поддршка и потпора, ко секоја нормална врска. Ако така ви одговара...

nena2010 and Осе like this.
  5. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Не те сака ни тебе ни бившиот.
    Со тебе е ради тоа што пружаш финансии, со него ради детето.
    Продужи да даваш пари и ќе ја имаш до некаде, додека не најде друг.

6. LiliBoz

LiliBoz Форумски идол

урлам :rofl:

7. AAKG

AAKG Популарен член

Друже,ако таја вистински те сакала ќе бара чаре да се преброди се. Логично те трпи ради пари само. Уште ко го изневерила мажот,од неа небарај ум.

nena2010, ZAHRA, Zorina and 1 other person like this.
  8. Bratot

Bratot Форумски идол

Хахааа :D

Tajnaotrovna likes this.
  9. Zorina

Zorina Истакнат член

Само некоја со два грама мозок би се затрчала за ваков:D

Токму така, типична спонзоруша, кога ќе прекине да и плаќа кирија и да и дава пари ќе прекине и да имаат контакти. Нивново било швалерај од типот плати па клати. Дно дна, беда, очај и мизерија:puke:

Совет ти пишале многумина погоре, прекини да ја финансираш, прекини да контактираш, се што е изградено на туѓа несреќа никому не донело и нема да донесе среќа, кога тогаш се распаѓа како кула од карти.
    Што ја коштало да се разведе без да го изневерува мажот уште во брак, па отпосле да си терате како што сте намислиле, а и што те коштало тебе да бидеш со отворени карти на маса пред неа во врска со се?
    Еве што ве коштало, распад на се.
    Сега совети за оправка на било што се доцна за применување. Разделете се и секој нека си бара среќа настрана еден од друг.
    Него тешко на тоа дете со ваква мајка, независно од криминалот од кој се извадил типов, на сите што ви забоде очи, мене во очи ми падна жалоснава судбина на детево.

Last edited: Dec 2, 2022
    nena2010, Осе, tanjita and 2 others like this.
  10. hermosa

hermosa Популарен член

Почни со кавгите за глупости,ако таа барала причина да се оддалечи ете и совршена шанса тоа за казната за да те обвини тебе за распадот на ,,врската,,. Бившиот сопруг си гледа свои лични интереси , можеби да и го одземе детето а вие да не сте заедно бидејќи со тебе таа го изневерила а можеби таа има и трет дечко и којзнае што и како ,ни ти си чист ни таа . Ставив наводници бидејќи вашето којзнае за неа дали е врска или чисто те искористува а за казната нормално и да не се лути ќе глуми дека се лути бидејќи ти сервира љубов нели затоа и била со тебе додека уште била во брак па успеала да се разведе а следен чекор е тебе да те откачи и дебело да те одере финансиски мириса убаво таа на старопечена спонзоруша ,сам треба да откриеш со кои очи те гледа таа или испаѓаш наивен и нејзина жртва.Провери дали нашла некој трет за којзнае кои нејзини потреби рецимо да има свој стан куќа ништо чудно и тоа да го правела во меѓувреме.Не те сака вистински и тинејџерка да е ова ќе ти го каже само подлабоко истражување треба од твојата страна и ќе се увериш сам што и како е работата.Ама по пишењето мене таа ми личи на лажга. професионална .Оперирана од срам народски кажано.

11. Mateo mark

Mateo mark Истакнат член

Браво за коментарот... најчовечки...

сите се лепат за финансиите, за ебанките, за се и сешто... а за најбитното за судбината на детенцето никој не ја увиде!

nena2010 likes this.
  12. Zorina

Zorina Истакнат член

Види ако женава била несреќна со сопругот во бракот ок е да си се развела. Сепак не е ок што таа го изневерувала уште во брак со спонзоров швалер и во целава ситуација детево го шета бетар од школски ранец од дома во спонзориран стан, а следно кај друг некој во стан штом му најавува дека ќе го напушта.
    Во животов на детево се менуваат мажите на мама и локациите на становите со спонзорирана кирија, катастрофи.
    Каква лоша порака им праќаат со своето незауздано понашање на сопствените деца жалосно е да се помисли само.

celineparis, hermosa and Mateo mark like this.
  13. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Си живеам во 21 век, очекувам како рамноправна личност на мене, таа да си се издржува самата себе, да си биде вработена и да не бара ништо од мене, не живееме во 19 век се да е на мажот и одржување и издржување и плаќања и сл па поради тоа што ја издржувал да ја команда. Не секој сам но сепак заедно, да допринесуваме во семејстовото.

IRBBB, Lady D ❤️ and melissa like this.
  14. Outlook

Outlook Популарен член

Vo red e da ocekuvas ama dali kje bide taka e sosema dr tema. Jas ne rekov zenata da ne raboti, tuku mazot ako ne e spremen da se vlozi za domot ne treba da vleguva vo zaednica, zatoa sto ti ne mozes da rodis dete, taa mozebi rabotata kje ja izgubi poradi bremenosta, pa potoa treba nekoj da go cuva toa dete,a ne e samo nejzino neli? I red drugi situacii ima...suma simarum mazi ako ste sebicni i vie ocekuvate taa se da moze sama i barate od nea, zal mi e ama nema da i bidete potrebni, znaci brzo kje stanete visok so takov odnos, a mozebi i teret. Ako e sama taa se, i majka i tatko i za dom se grizi, sto kje baras ti tamu, vagon so kockasti trkala. Realnostta e taa i den denes.
    Da se nadopolnam, poentata na mojot komentar bese kako site se svrtevte tokmu kade deckoto sakase "on plakjal stan, nz sto", a on toa sokril, izlazal sitna rabota, sto taa napravil pa, nikade ne pisuva taka sto ... Ni so pari se kupuva se, pred se doverba, nitu mozes da legnes na toa uvo, jas kje ziveam so nea zaedno ama taa se sama kje si ja naredi, e, kje ja naredi ama kje si brzo zamenliva roba bidejki ne moze da se potpre na tebe

Last edited: Dec 3, 2022
    Angie1432 and An-na like this.
  15. "Заљубениот"

"Заљубениот" Активен член

Ne e bas taka znaci jas se osekam dolzen kako maz i obvrska mi e da stojam pomagam finansiski nie sme zaedno zatoa sto treba da ziveeme zaedno. Me razbirate znaci od covecki aspekt zastanav zad nea i vo samiot razvod i vo se i so advokat da sredam i dete da i ostane kaj nea i ja vrabotiv odnosno se vodi kako vrabotena i si zema plata ,ne velam deka sum vo pravo toa sto sum zatskril za zatvorot aama i togas neznaev kako da i soopstam realno neznaev na sto ke naidam

16. "Заљубениот"

Ne se plasam od izdrzuvanje. Maz sum ke doprinesam se sto treba pa duri ako treba i ke rmbam 24 7 za nea tuku poentata e toa sto se osekam izigrano iskoristeno na momenti me saka i znam deka se bi napravila na momenti bega kako gjavol od krst ,a sum se nafatil da bidam so nea od sto se sakame znam deka izmegu nas ima hemija ama nekoj od strana i ja polni glavata toa sum siguren

17. Mateo mark

Mateo mark Истакнат член

А другар, да ни дадеш ти на нас совет за ова?

18. "Заљубениот"

Za precekoruvanje vo vrsenje na sluzba. Nisto ppsebno ni pak strasno no toa e sto e sekoj gresi pa i jas

felisitas likes this.
  19. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Хм
    Казна затвор се добива за доста сериозни дела.
    Ова само кажува колкаво дно од држава сме! Значи законот не е ист за сите луѓе. Сигурна сум дека ако беше обичен граѓанин, ќе беше сега зад решетки.

Bezimenka90, WildMk, Zorina and 4 others like this.
  20. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Секоја нормална жена не би била со криминалец.