Не бе, само твоето е точно и само ти најнај реален и најточен ко швајцарски саат. Така ти ќе формираш врска? Врз база на лаги и манипулации, се кладам дека не знаеш што е здрава врска и во животов немаш видено п*тка.
Сум имал јас и здрави и нездрави врски и врз база на тоа дадов и мислење и совет. И не е моето мислење најточно дечкото доби неколку добри мислења и совети од неколку членки ќе си процени самиот кој совети се добри а кои извртени и пристрасни. А ти си таа што на друга тема тврдеше дека жена не може да потфрли во врската туку мажот е крив за секој неуспех. Така да не си ти воопшто компетентна да делиш совети. Во секој коментар ти се гледа горчина и лична фрустрација па незнаеш друго освен да плукаш отров едноставно зрачиш со злоба тоа во неколку пасуси разменети со тебе те сеќавам шо чоек си и не мислам поќе да се расправам со тебе тоа што имав го кажав па натаму дечкото сам нека си процени кои совети се валидни кои не
Знаеш кој е најзлобен? Тој што нема што друго да каже на темата, па го навредува другиот. Е тој, во случајов ти - женомрзач. И реков немам видено,а не дека не може - има разлика и читај убаво! Со вакво размислување само докажа дека женско не смее да ви повиши тон, да каже спротивно мислење инаку е злобна и ништарија. Браво
Ти си таа што и во други теми те имам забележано како често користиш зборови како мажина, мали куриња и какви не погрдни зборови за мажите и јас женомрзач? Ха ха ха. Да не е обратно случајно па по понашањево ти се познава дека мразиш мажи бе радиоактивна си до степен преку коментари да се чактисва. Гарант те извисил некој типац за добра мажачка па сега плукаш тука отров ае пули си пато чупе
Никогаш не сум му пишала на некој член такви одвратни зборови, и никој не ме извисил за брак, не сакам да се мажам јас самата. Ме имаш измешано со некоја друга членка. Ниту пак имам некаде кажано дека мразам мажи. И ова не го пишувам за да се правдам туку да ви појаснам дека вие машките се плашите од итри, независни жени. Се плашите и кога зима поголема плата од вас и кога ќе ви се налути на глупа ситница. Вакви машки ко тебе ги има милион, мажите се поретки. Мажите не седат на форум и не се расправаат со жените како на селска чешма. И прекини да вадиш глупави муабети, се брукаш.
Не знам дали не приметуваш ама единствениот субјективен тука си ти. Од ТВОЈА гледна точка не е мала работа и жената МОРА да му прости, ама од НЕЈЗИНА перспектива сигурно не е толку едноставно или пак има и други нешта кои не се ни спомнати тука. Простување е индивидуална работа, нема правила каде мораш да простиш, особено не си ти на нејзино место па да знаеш дали до сега требало да се смири.
Не ми беше намерата да те навредам но тој е впечатокот што го добив за тебе. Како мене мажи незнам колку не има и дали сите сме исти како што не изгенерализира горе во коментарот ама ти изгледа си налетала дефенитивно на некој од оние со две рала мустаќи па те разочарал до тој степен да не сакаш да се мажиш повеќе. Стварно ми е жал за тебе. А на форумов се наоѓам како и многу други тука да отепам слободно време и да се вчлучам во некоја дискусија немам ни најмала намера да се расправам со некого
Гледаш дека не читаш како што треба туку како ти одговара. Светлосни години си ти далеку од маж, туку си машко. Не ме разочарал никој, не сакам да се мажам и точка. Не си ти тој компетентен да кажуваш за туѓи жувоти, кој што како да прави. Признај фино лепо дека се плашиш од независни жени, од девојка кога ќе те праша зашто не си дома а претходно си и рекол дека си дома. Таквите ко тебе неиживеани ги читам ко букварче. Набилдано его до плафон и само твојот збор се слуша, се фукате кај стигнете… извини на грубоста сам си го бараше. Мене воопшто не ме вреѓаш туку ти од немање аргументи и незадоволство во животов дојде овде да ни продаваш бајки за идеален машки живот. Мама дома уште те пере,ти готви? Уште фрлаш чорапи кај стигнеш… Дете. Колку сакаш збори за нас членките какви сме, ние сме за разлика од тебе зрели. Уф, жалам за секоја моја мозочна потрошена клетка за тебе. П. С. Не заборавај дека жена те родила
Ne se karajte nesto vo prikaznata na tipot ne stima, on plakjal stan, a vamu posle pisuva ne ziveat zaedno, ona r'ntala pd jutra do sutra i pred nego, a sega kao on ja pomaga, on kola i kupil, a se gledaat eve pred nekoj den na kratko ... Nesto ne stima, kolku povekje pisuva tolku prikaznava se izvrtuva, i najmnogu e okolu toa sto i kupil toj, da ne ispadne ona sama se si kupila, a ovoj ometa go maci nesto nego ,a toa e da ne go ostavi samo, a koj sto vlozil vo taa vrska mi se cini ravenka so 3 nepoznati chill ne vredi kavga za ova
Не се карам само не е во ред да ми вади муабети, глупи небулози и да очекува некој да му ќути. Нека најде некоја проста што ќе ја врти околу мал прст ама овде на форум не може тоа да го прави. Срамота е бре, срамота. 21 век сме и уште ли ќе бидеме робинки на машките( ништо лично за тебе општо мислам).
Не кажав за тебе во никој случај, туку тој со неговите мислења така прави да изгледа. Погрешно ме разбра.
Ne ne, ok si e, olabavi, izgleda do godinite li e do sto e ne znam, kje sfatis deka ne vredi vreme i energija da trosis zalidno da se dokazuvas i ova dokazuvanjevo kje go batalis. Leta li magareto, leta 8 krila ima i zivot ide dalje
Оти ти кога толку ја сакаш не ја зеде кај тебе дома, туку се фалиш дека и плаќаш стан, кола, градинка?
Затоа што така се договоривме,затоа што беше у фаза на развод ,требаше ли да и напраам проблем за околу разводот како да ја земам кога не беше официјално разведена и не се фалам со то што купувам и давам јас сакам мене ме тоа исполнува па дури и тебе би ти купил да имаш потреба или од мој личен ќеиф абре жено не е работата само да се напаѓа