Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Ne kaza so glupost istreskav???

2. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.101
    Остај го, не се мачи. Доби тапшање по рамо и веднаш се воздигна.

Изгубена доверба тешко се враќа.

На tambelina и WildMk им се допаѓа ова.
  3. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.907
    Допаѓања:
    171.673
    Сигурно вели за делот насилник. Сепак во наше општество е пренормализирано насилство во форма на финансиска и материјална зависност, контрола, како и емоционално и психолошко манипулирање, или ако збораме за деца - запоставување, па преку голем број луѓе ова би прелетало.

На Bezimenka90, crimson, tambelina и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Noranora

Noranora Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    2.376
    Допаѓања:
    4.058
    Ја од овде сватив дека она е со тебе за пари а ти дека си се зацапал.
    Ај вентилот скрати го малце па ќе видиш со кого имаш работа.
    Делот за тоа што си и криел нејќам ни да го коментирам. Не е тоа од типот на "кога бев мал украдов мастика". Чим ти било и страв како ќе реагира па не си кажал ќе заклучам дека не е баш така лесно дело ко што го опиша.

На Nikolina35, nena2010, manako1 и 4 други им се допаѓа ова.
  5. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Шубо го кажа ова Соте :lol:

На nena2010 и Noranora им се допаѓа ова.
  6. Noranora

Noranora Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    2.376
    Допаѓања:
    4.058
    Еми така си е :wasntme:

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.319
    Допаѓања:
    19.695
    Ова ми личи како јас ја финансирам се, а она мене ми се лути што ја лажев дека во затвор може ќе одам. Како не и е срам...

На nena2010, cresa-jagoda, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    835
    Допаѓања:
    1.356

Јас само анализирав тоа што се претставува и реалноста и споредба со тебе и твоето мислење, никаде не реков дека се плашам. Баш напротив го делиме мислењето во една врска треба двете страни да бидат во можност да се потпрат еден на друг во врска со било што од животот, затоа се и заедно нели, и да е заедница каде што и двајцата допринесуваат еднакво во врската и се вложени во истата, а не еден вложува другиот не, тоа е вистинска врска според мене се друго не може да се нарече врска (не станува збор само за пари туку за секој аспект од животот), туку нешто кратко.

Но твоето повеќе ми заличи на зависност на жената од мажот затоа и пишував.

Како и да е не станува збор за реклами туку тие хипокритични моменти каде што жените велат едно нешто (не ми треба маж и слични работи) а прават сосема нешто друго кое е во спротивност на тоа што го рекле и очекуваат нешто повеќе од тоа што го вложиле, односно да се однесуваат кон нив како кон принцези.

На "Заљубениот" и Outlook им се допаѓа ова.
  9. LoneWolfGuy

LoneWolfGuy Популарен член

Се зачлени на:
    3 август 2017
    Пораки:
    835
    Допаѓања:
    1.356
    Извини, но јас никаде не се обратив на тебе и на твоите коментари. Поздрав

10. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.186
    Допаѓања:
    5.118
    Vidi devojcinjata od mali noze mnogu povekje se borat da bidat samostojni i toa trae se dodeka ne oformi semejstvo, stom toa kje se sluci rabotite se menuvaat. Ona sto e potrebno vo odnos na samostojnost e pravo na rabota, isto platena rabota kako da e maz i sl. zatoa sto za zal mazite ne se sekogas sopruzi na mesto i tatkovci pa, zenata mora se sama i da ne mora da se grizi i za mazot kako za malo nesposobno dete.

Последна измена: 5 декември 2022
    На cresa-jagoda и Feminka22 им се допаѓа ова.
  11. Annora

Annora Популарен член

Се зачлени на:
    5 март 2015
    Пораки:
    1.349
    Допаѓања:
    6.809
    Жената го изневерувала сопругот и тоа подолго време, од швалерот прифатила и работа и стан и кола, и детето и го издржувал, ама ја изгубила довербата во него бидејќи и прикрил дека имал кривично дело. Да, крив е, се сложувам дека такви работи не се кријат, ама ни она не е нешто многу лојална и искрена, ако веќе зборуваме за доверба, па сега као лута, додека продолжува он да ја издржува. Ќе и помине лутината не се секирајте, знае таа што начекала.

На Nikolina35, Bouncing Joy, marlonbrando69 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    4.136
    Допаѓања:
    20.334
    Лудница сте сите... освен може сопругот на таа, за него малку знаеме.
    Овој тежок криминалец.... има за станови, плус за кирии, плус за шо знам шо... ПЛУС ја вработува неа да и тече стаж и плата, а таа дома си седи - КРИМИНАЛ... не го може секој тоа освен некој врзан со луѓе. Плус осуден, ама па може по други градови да шета... се е ова ради реда, којзнае кои гадни врски ги има штом може да е криминалец и лесно да поминува... па и никому ништо да е.
    Таа, кутрата, без љубов мажена па напатена со маж и дете да живее... не се разведува прво ако нема љубов, туку прво швалер си наоѓа, ако се погоди арно, ако не да си остани во брак дури не најди некој погоден. Го најде овај, станче, манче, платичка и стаж со дома седење, адвокати платени ти реков-ми рече.. па повредена била кутрата, довербата и била уништена... кога го лажеше и вараше сопругот арно беше, сега неа кога ја лажат повредена е. Ама затоа сигурно уште и е убаво платичка со дома седење да зема, за тоа ваљда не е увредена.
    Цела приказна е за гревови, сите сте лудница карактери, ама детенцето што нема да знае што е нормален дом и семејство, такви како вас гледа секој ден, со такви расте, никакви примери. Па ќе порасне, ќе биде бетер од вас, оти така научило... и така ќе си вртиме во круг во општествово наше напатено. Се надевам нема да има последици на детево сево ова, за греота.

На Nikolina35, honey.11, marlonbrando69 и 9 други им се допаѓа ова.
  13. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.845
    Допаѓања:
    39.609
    Па сега....ако е во негова фирма, не е криминал:shake:
    Ако ја бутнал онаму за каде што и он требало да одлежи, свако чудо за 3 дана во маусдонија.

На LoneWolfGuy и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  14. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.898
    Допаѓања:
    19.648
    Кај ги најдвите тие што ви купуваат и стан и кола и пари ви даваат бе? Значи кадеее ги наоѓате???

На honey.11, nena2010, anastasijaki и 8 други им се допаѓа ова.
  15. simona_baby

simona_baby Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2017
    Пораки:
    3.538
    Допаѓања:
    17.324
    Како каде?!Па во МВР :rofl:

На honey.11, anastasijaki, Feminka22 и 4 други им се допаѓа ова.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.267
    Не знаеме под какви услови ги добиваа таа тие финансии.
    Да пише таа каква и' е врската со 'финансиеров', друго ќе е.
    Вака, од кај знам?

Посебно ми е сомнително оти чоеко, во секој пост не пропушти да спомне дека тој ја финансира.

На VDT2906, tambelina и jacqueline.s им се допаѓа ова.
  17. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.186
    Допаѓања:
    5.118
    Ne deluva deka vrskata e taka "pogana" megjutoa da, vlozil nesto finansiski i sega ova se slucuva... ne se poklopuvaat nekoi raboti, da se razbereme, zarem toj ako go plakja stanot i kola i kupil, kje se gleda so nea samo koga taa kje dozvoli? Nekako ne mi odi toa, pak kje kazam nesto ne stima, dali on ovde pumpa sega okolu finansiranjevo hmmm nekako toa kje da e, a deka ja saka, i toa kje da e taka :) em, ja napagja (so finansiranjeto) em, ja brani :) kje si ja naredat, kje i pomine lutinata. I edno ne mi e jasno, zenava e razvedena vekje, zosto pisal vo ovaa tema ... Nesvesnite postapki, nacinot na izrazuvanje ... deckovo navistina se isplasil deka kje ja izgubi, olabavte go malku.

18. AAKG

AAKG Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2019
    Пораки:
    1.225
    Допаѓања:
    1.420
    То шо има кривично дело незначи дека е криминалец. Сега и за брза вожња под дејство на алкохол се одговара кривично....Кривично дело е и затајување на данок на приватен имот/фирма.
    Во случајов ми изгледа меша и бившиот маж на жената.

На Bouncing Joy му/ѝ се допаѓа ова.
  19. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.907
    Допаѓања:
    171.673
    Ама ... е. Особено пример за брза вожња под дејство на алкохол. Ко да не читаме секој ден такви говеда колку луѓе усмртват.

На crimson, cresa-jagoda, WildMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Bouncing Joy

Bouncing Joy Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2022
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    151
    Не пропуштаат прилика да го направат од лајно подолу човекот од криминалец до насилник и тепач уште каква не етикета не му залепија на човекот а ни го знаат ни го познаваат.Секоја чест неколку реални коментари се останато субјективно и пристрасно катастрофа...

На manako1 и AAKG им се допаѓа ова.