Нема везе мажи жени,законот е тој. Во други држави уште построги закони имаат. Кај нас добиват условни,таква ни е државата.
Aman be ti lelee daj kazi kajnda dojdam zemi i raspni me na krst bog da cuva se fati kao da sum jas storil neznam sto me osudija za ne prevzemanje skuzbeni dejstvija za koj sum moral ete da znaes inaku za tvoja nesreka a moja srekja na nikoj ne otidov da mu zemam nesto sosila da go maltretiram ili neznam sto li uste ne ama ti se fati za mene cinic seriski ubiec sum ah me makedonstino sepak bidi ziva i zdrava
Во кој случај се лежи во затвор за непреземање службени дејствија, жити очи? На државно работеше? Остај некој да умри пред тебе, а доктор си? Дозволи некој да претепаат пред тебе, а полицаец си? Шо напрај? Да де. И ако те осудат, тогаш си криминалец. Иначе, јас, како жена, која секако е под ризик по дифолт и тоа и' е многу јасно, никогаш не би си калемела уште еден ризик плус со тоа што би била со криминалец.
Епа сите му рекоа дека за пари е со него, ја отепа од бранење тука он. Еве нека ја сопре чешмата за да се увери. На друг начин нема да знае.
Може ли некој да ми ја објасне психологијата на маж на фб слики со жена, деца среќен, пресреќен, а се пушта на 10-15 години помали женски? Зошто не се разведе?
Искрено јас ако почуствувам страст спрема женет би имала секс зошто? Затоа што сакам јас да си се задоволам не што ке каже народот. Не глумам светица, тие што глумат се поопасни, Моја пи.. моја ствар, нити би била нечесна, има 1000 пати по страшни работи од швалер.