Ако спиеш со женет не ти е швалер, ти си швалерка. И ако некоја не би спиела со женет, на пример јас, не дека глумиме, туку премногу се почитуваме да паднеме на тоа ниво.
После тоа пеј си ја песната на Аца Лукас " Сада пао сам на дно." Да ви се плукнам на страст за оженет.Со тоа размислување за подобро и не си.
Тоа секако дека има такви, ама ајде сите да земиме да седиме на по две сточиња. Зошто тие мажи не ги оставаат своите жени и да си бидат со швалерката една, две пет колку и да се, или само тие сакаат, а жената му само него да го има, да брка работи низ куќа и само дома да седи.
Па такви мажи сигурно се среќни со две жени Ама тоа не го менува фактот дека швалерка е личност со многу ниска самодоверба и самопочит.
Па така пишала членката дека се гледа на социјалните мрежи дека е среќно оженет плуш си брка и швалеркисон на секој маж
Па точно тоа е одговорот зошто не ги остават. Среќни се така, им одговара. И волкот сит и "овците" на број. Јас не препорачав сите тоа да го правиме, само коментирав на твоето прашање. Веројатно. Веројатно има и некои кои дебело се окористуваат од швалерај, разни погодности ако љубовникот е моќен. Не сум ги анализирала баш швалерките, немам меѓу блиските нечија швалерка, сеедно ми е за нивната самодоверба и почит, ако е тоа утеха за некоја, ете нека се такви. Мажот каква самопочит има и сопруга му?
Од кај знаеш ја какво ниво сум? Имам кола, мој стан, работа ценета, јас ако имам страст спрема некој не се замарам што ке каже Славица и Марица.
Мене не ме интересира твојот морал, ниту твојот буџет. Ти велиш дека оние кои не би спиеле со женет глумат светици. Јас еве ќе повторам, ти велам дека не глумиме, туку премногу се почитуваме себе си да паднеме на ниво да бидеме нечија прљава тајна.
Тоа што го збореш во теорија е ОК ама во пракса е друга приказна. Јас знам колку вредам и мене секс со оженет неможе да ми смени ништо,ако на некој може, си правам како си сакам бе.
Не е тоа теорија или пракса. Не е физика, секс е. Или сакаш секс со женет или не, јасно како ден. Ти прави што сакаш, твое тело, твое право, секако тоа не ме интересира, но не ги потценувај другите кои имаат поинакви принципи.
Ти ги потенцираш, се фати за мене како слеп за стап. Извини светице ти имаш секс со некој и одам си бираш невестински фустан и цел град мора да знае..
Што ти потенцирам? Не те сфаќам зошто напаѓаш, се увреди нешто, па имаш неуспешен обид мене да ме навредиш?
Кој те вреѓа жено? Јас ти одговарам на твое мислење, само за одреден дел, значи делот каде велиш дека сите би спиеле со оженет ама некои глумат светици. Едноставно, не е така, како појаснување ти пишав дека е затоа што се цениме себе си, значи од гледна точка на некој кој не би спиел. Ти викаш би спиела, од причина што е твоја пи*ка, твоја работа и тоа е ок. Е сеа, ти што се најде навредена, тоа е твој проблем, не мој.
Велиш секс со оженет не може да ти смени ништо?Еее и те како може ако те фати на тој оженетиот жена му па те помодри како ќе ти смени како ќумбе ќе си дувкаш после.