Не знам дали има нешто повеќе понижувачко од тоа да се тепаш за маж. Сериозни сте? И по улица кога преминуваме да го држам за раче ако не, да не го згази кола
Уште ли наместо мажот ја тепаат швалерката? 2023 е на прагот, се надевам ќе почнат по мажите да удираат
Швалерката не паѓа толку ниско ,колку што паѓа ниско сопруга која го моли мажот да ја остави швалерката.
Да има срцка една комшика имаше збирано и камења и ја маваше швалерката под балкон дека доаѓаше секој ден пред зграда и после и перја летаа.Абе двајцата нека ги натепа и мажот и гратис страствена дама за оженет
Море и двајцата се за тепање. Но ич не е убаво, поставете се од другата страна да сте вие, имате некој и сте во брак може и со деца па вака некој да ви прај.
Па тој да е маж ако нема љубов,живот со жена му ќе се остави.Ама тие сами не сакаат да ги остават жените.А дно дна се швалерките пачарви до крај на живот рипаат како чавки од бандера на бандера.
Како мали изгледа многу гледале Руби .Па тоа за нив е голем достигнат успех да прават така.Нормална, карактерна жена тоа нема да го прави.На крај кармата доаѓа.
Еве и мажот да не е доволно маж (да не сака да ја остави) она треба да е свесна да го остави .Она е таа која страда,швалерката не страда.Ако мажот ми си фане швалерка ,нема потреба да ја нарекувам жената пачавра.Ништо лошо не направила,мојот ќе си биде крив.
Абе нека им тера инает нека не се остава аии па и ти сега .Таа што си има став секундарно ќе го остави.Е сега има и некои што трпат дека немаат каде да одат ако се остават, кој знае какви се причини има.
Абе на финансиски и емотивно стабилни жени ова им е прв избор. Го откачува од прва и тера со животот. Ама...не се сите со средени животи. Има многу жени буквално заглавени во лоши бракови.
Па нема да најде друга будала како жена му ,што му пере гаќи ,он додека си се ебе.Нормално дека нема да ја остави .Не треба на сопругата да и е сатисфакција ако не ја остави дебилот ,поради швалерката.
Nema potreba da pomodruva nikogo, a najmalku shvalerkata. Ako nekoj treba da e pomodren e neverniot soprug, a i toa ne e reshenie. Ednistveno reshenie za ova e razvod. Koga ke sfatite deka shvalerkata ne e kriva za toa sho soprugot e neveren?
Мислам дека поентата и беше дека има жени кои би ја нападнале, а и реалноста е дека има, сакале ние или не да признаеме. А не дека мажот не е крив, она никаде не спомна такво нешто. Нема потреба од драма.
Ne pravam drama. Ednostavno smacheno mi e za site pogreshni postapki na mazhite da bidat obvinuvani zheni. Kako mozhe shvalerka da e vinovna za rasturanje tugj brak?! Ako soprugot ne legnal so nea, i ako ja otkachi, ona mozhe sekako da se obiduva, ama bezuspeshno. Koja e smislata da se tepa shvalerka?! Stvarno ne mi e jasno. Shvalerkata ne vetila vechna ljubov i vernost, tuku soprugot e toj sho i vetil na svojata sopruga, i toj ne go odrzhal vetuvanjeto.