Pa Nena slobodnı mazı nema lı pa mora strıktno ozenet? Seks ne e dobar so sloboden ? Da sı ıskocat na raat a ne po motelı samo ? Mıslam onı sı znaat no pretezno tıe na kraj se ostetenı.. kako ı da e, sekoj za sebe sı znae @Lady D ❤️ ne bese za toa smeenjeto. jas ı Zahra sı znaeme zosto
Pa ako tipot e ozhenet, neka se odnesuva kako takov! Vo ustata laj*a ima da kazhe ne koga nekoja slobodna bara seks?
Pak ke kazam site za sebe si znaat. Nitu sum izneverena nitu izneveruvam. Ama nekako zenite se tie sekogas sto se povredeni..
KAKO SEKOJ MOZHE DA POBARA?!?!?! NE MOZHE SEKOJ DA POBARA! AKO SI VO BRAK, KE SI BARASH OD PARTNEROT!!!
Оштетена е изневерената сопруга,она дели кревет со сопруг кој ја изневерувал, и уште ќе ја изневерува .И да ја шутне дебилот швалерката,друга швалерка ќе си најде и така во круг.
Da, tochno. Zaradi sfakjanjeto deka shvalerkata e kurva i ONA deka rastura semejstvo, a soprugata zaradi decata ke osnate vo brak, i soprugot mozhe kaj saka da go stava.
Џабе објаснуваш. За неа сите жени се злобни и прво што помислуваат насабајле е кој маж да го украдам денес. Тоа е. Не можеш да и објасниш.
И за ова ќе најдат оправдување за швалерката слободна и се може да користи.Жената што седи, она е крива се понижува.Нека користи и она бе нека го молзе
Pa ok, ako ne sum vo pravo objasni: Kako i sho i zoshto ozhenet mazh (koj vetil vernost i ljubov) bara od druga zhena? Ili i pokraj toa sho e vo brak, dozvoleno mu e da bara od drugi zheni, ama nivno e da odbijat, taka? Za kakva vernost tuka stanuva zbor?!
А бе не им пишува на мажите дека се женети на чело! Иди во кафана да видиш мажи седнати ни бурма ни ништо како си ловат жени. Па кај која упали. Има жени сакаат да си се изебат ( пардон мај френч) за една вечер, и ќе се најдат. Е сега он што е женет.. тоа е негов грев. Она со сила не го натерала да легне со неа.
И тоа не е така. Сигурно нема да легнеш со некој истата вечер .. А и денес кога и интернет и се ти е на дланка веднаш се се дознава. Барем јас би се распрашала за некој пред на едно кафе да излезам а не до секс или врска..
Najmalku e bitno dali ke ima seks ili ne. Bitna e namerata. Sho zhenet mazh ima da se zblizhuva povekje so drugi zheni?