Да, лошите жени крадат мажи, а тие кутрите не знат не да речат и случајно се сопнале и паднале во неа. Швалерка која е свесна дека е втора, е соучесник во неверство. Та не вети ништо, та не е та со која се влегува во конфликт од страна на изневерениот партнер. Пошто вината е на изневерувачот. Ама свесноста за бракот, ја прај швалерката соучесник. И сите знајме дека то не е невино и носи одредено ниво на вина и одговорност. Gurl no ... Негово е да НЕ побара. Не можи секоја жена да чува брак на маж шо сака да ја изневери својата жена. Од 15 жени од кои "ќе побара", една "нема да одбие". Ама пак одговорноста е на него. Да не бара.
Мене знаете што ми е најјако? Што огромен дел од популацијава на мажи кои изневеруваат би ја убиле жената она ако им го направи истото. Значи тие ќе се пуштаат на све што има сукња, ќе заминат со некоја без да размислат два пати, ама сакаат верност и домаќинлук од нивните сопруги. Мене ми се очајни. Смешни. И бедни. И не знам како може девојки кои се слободни и убави со вакви да се занимаваат. Едноставно не ми е јасно што убаво гледаат во некој кој е толку низок и мал. Во човеченце, не во човек.
На темава, кога му реков на еден вака, ми вика ама вие жените "го примате", затоа било неподносливо жена да вара. Мажите "само" го брцале.
И замисли, некаде постои човек од женски род на која ова и е привлечно. Не знам што да речам, стварно.
Све е точно само кешот го забораиле да го пишат Има категорија што и е галје на љубовницата за све додека тој богато ја финансира
И категорија на жена која и е гајле дали мажлт има љубовниви се додека и е полна сметката и ги има сите удопства. Не се сите жени уцвилени домаќинки кои патат зашто мажот ги изневерува. Дебело си наплатуваат. Тоа ти се вика cost bennefit.
Епа како кажа таа плавата на телевизија пејачката не ми текнува како се вика, мажите требало да имаат поголема слобода, а жената е таа која треба да е по прибрана. Мислам штом пејачка го кажа тоа јавно, се гледа до кај сме. Инаку јас ги сфаќам што гледаат, на психолошка основа. Кога не си бил на време кај психолог се претвораш во швалерка.
Не ве разбирам?! Секој на секого има право да побара,без оглед дали си машко или женско. Одбиј ако сметаш дека не е во ред аман
Ние тебе не те разбираме. Оправдуваш женет маж да побара од некоја рандом девојка ама она треба да одбие?
Така де. Тој ќе си бара. Та ќе си бара. Чесни, умни сопружници. Оние курвите и курварите брак му растурат оти не одбиле. Ом очите да си оплакнам.