Леле значи не може само мажот да е крив, кривица има во двајцата. Јас сум се нашла во ситуација кога имав 20 тина години да ми се пушта женет маж, значи типот е згоден, убав , ситуиран , јас бев слободна девојка. И излезени во диско и ми се закачи мангупов и му викам човече имаш жена и мало дете, и тој ми вика што се секираш ти за жена ми , не сме со неа во добри односи , ќе се разделиме кај и да е. ништо не направивме, сигурно си најде друга која му поверува на лагите. еве скоро 15 години подоцна уште е во брак со истата, и уште си шврља наоколу. Имајте достоинство , мафнете ги тие мочковци што при жена дома бркаат девојчиња.
А мора ли швалерката да е слободна и да чека јакиот зафатен маж ДА ЈА ЗЕМЕ? За другарка прашувам.... Оваа што е исто така веќе во брак и со деца, што бара од мажето ви? Животот наш е само наш... Живејте го како сакате и уживајте што повеќе - добро е за здравјето. Спомнавте и религии... И таму и ваму еден е тој што ќе суди. Викенд е девојки, олабавете малку, кока кола... Која со маж која со швалер.
Е добро де и мене ми се пуштале па сум ги откачувала ама некоја нема да ги откачи. И? Она е крива што овој женетиов и е пушта? Тоа дали има морал, каков живот води она нека не ве занима. Гледајте дома што имате.
Крив е женетиот најмногу, крива е и таа. Овде не збориме ако не знаела дека е женет , но ако знае нема што да бара со женет човек, па златен да не му е или нема слободни мажи
Таа што го изјави ова јавно се вика Кристина Димитри, само да се надоврзам на ова. Да не бегам од темава, за мене тој што изневерува, во случајот мажот има најголема вина. Не велам дека третата личност не е воопшто виновна ако знае дека е женет, а излегува со него, токму како @theowndemon кажа. Тие што не знаат дека се женети не се воопшто виновни. Најтрагикомично со маживе што изневеруваат е што се фалат на околу со тоа со која имале секс денес, вчера и не знам веќе кога, а ако им споменеш што ако сопругата си дозволи „екскурзии“ надвор од бракот, ќе ти истераат очи. Таа можела да се заљуби и да го остави, а требала да гледа куќа и деца, а мажите си го правеле тоа само онака.
Абе во некои случи јасно и е,ама примарниот интерес не и е љубов и брак од женетиот.Има швалерки кои оженетиот го гледаат како пара,кур,забава. Не секогаш швалерката седи дома и плаче оти женетиот не се развел од жена му .
Е да си ми жива и здрава. Не можат да сфатат дека има жени кои не сакаат брак, деца и останато.. и не им е гајле дали е некој женет и слично. Сака провод и толку. Проблемите нека си ги дели со жена му она само сака да си се проведе.
На таквата швалерка мажето неверно ако понуди брак,ако сака да ја остави жена му ,швалерката во фаца ќе му се смее.Она е создадена за драма,луксуз,а не за гаќи да пере како жена му . Нека не се радуваат женичките оти мажето нивно не ги оставило.
Ама доврши ја мојата реченица и мисла до крај,веќе кога сакаш да ме цитираш и се трудиш со другарка ти од вчера да ме набедуваш што неправилно разбираш заради ваша желба да напаѓате и куцате до 01h. Не запирај на сред реченица каде што ти одговара тебе.
Хахахаха ограничени. Ваш е проблемот што имате потреба да се докажувате на форумов,па затоа се правите приглупи со сила.
Ti velish deka zhenet mazh e vo red da bara od druga zhena?? Samoto toa ne e neverstvo? Nebitno dali se sluchil seks ili ne, namerata na zhenetiot mazh bila da ima seks so druga zhena. I vo takov sluchaj ima lagi, izgubena doverba bez razlika dali se sluchil seks.
Извинете вака ама како тоа сопругите ги направивте кутри слугинки гаќи што перат? Свесни сте колку бедно и гадно звучи ова, ко демек швалерката јака жена, луксуз сака и добива, нечиј маж легнала а нема обврски кон него, алал да и' е, кралица, а кутрата жена нека чисти по дома. Ништо лично @Серотин ама коментаров погоре ти е... она баш жена на жена волк.
Ти ли ќе забраниш бе која/кој и од кој/која да бара? Јас можам да ти забранам да пишуваш глупости во темава? Не,не можам! А би сакала!
Па објасни со целосни реченици ко сум ограничена. 1) Зошто женет маж смеј да бара? 2) Фала неограничена. И имај разбирање за нас приглупите.
Векам не е во ред ниту тој,ни ОБРАТНО! Акцентот се става на зборот ОБРАТНО. Ама немаше да мудруваш и пишувам до 01h доколку би разбрала правилно се од прва.
Jas ne zabranuvam nishto. AMA koga stapuvash vo brak davash vetuvanje za vernost, iskrenost, vechna ljubov. Neli e prekrsheno vetuvanjeto koga zhenet mazh ke bara od druga zhena!??! Toa brakot go zabranuva, ne jas.