Не можеш да влезеш во таква врска,бидејќи е оженет. Можеш швалерка да му бидеш.Згрешен е насловот на темава.
e pa kako moze da ti bide dobro i da ne znaes sto ponatamu koga toj ne ti kazal od pocetok na sto se vpustas
абе статусов е заради тие швалерки што им веруваат на мажите дека со жената е само ради децата, иначе за танго се потребни двајца Никој не ги оправдува мажите баш напротив, туку жално за жените кои се свесно со оженет, да си го уништуваат животот дур тој 99% после мотелот со неа ќе си оди дома и ќе си изиграва хепи фамили
Da, i ke legne pokraj soprugata otkako zadovoluval druga zhena... pogadno neshto nema. Takov podobro i da ne se vrakja doma voopshto.
Devojkite treba sami sebe si da se cenat. Se sluchuva pochnuva vrska a toj ne kazal deka e zenet, zaboravil li??? Od pocetok znachi mazot pochnuva da laze,sto ne e dobro za sekoja vrska. Ili mnogu ja sakal ama zenata ne mozele da ja ostavi, znachi deka e mufjuz koj nema testisi I saka na dve stolici da sedi. Ili chekaj da gi porasnam decata za da se zememe, a taa najubavite godini ke I pominat chekajki da si oformi semejstvo I ke se jadosuva a toj I ke si pravi drugi deca na zena mu za da deteto ne mu e samo. Ova se primeri od okolina. Zenet, ako saka za 6 meseci ke si sredi status.Obichno od zenet podaleku, toj stom doshol devojka da bara nesto ne e vo red.Neka si bara druga mazena i neka I raskazuva prikaski. A devojkite ne dozvoluvajte da ve manipuliraat emocionalno I psihichki, tuku najdete si slobodno momce koj e sprema vas I so kogo ke doziveete vistinska ljubov. Toa najdobro si odgovarate vo krevet e samo sto zenetiot imal vreme da se navezba po doma I znae da vi pruzi vnimanie. Sexot e veshtina I energija so koja moze da ve manipulira.
Не секогаш само слободните жени влегуваат во врска со оженет човек. Со оженет фаќаат работа и жени кои се и самите во брак. Нивни проблем, не навлегувам во тоа зошто така постапуваат но тие често немаат никакви очекувања како што многумина тука мислат. Не сметаат дека си го уништуваат животот а после мотелот и тие одат дома.
И да не каже дека е женет, колку време би криел некој? Ова е Македонија, мали градови, социјални мрежи многу лесно и едноставно можете да се научите за некого нешто ако сакате.
Многу сум против вакви работи ,двете страни се виновни но мажот повеќе затоа што никој на сила не го присилил. Неприфатливо ми е такво нешто.
не е баш толку ретко у денешно време. заправо на секој чекор го има. ако сакаш нешто ретко пробај моногамија. е тоа богами е осмо светско чудо денес.
Прво швалерката ми беше виновна,па следна фаза по сугестија на искусните баби некоја магија му направила таа ,на крај излезе психопат,нарцис,коцкар, насилник кога се обидов да се разведам. Од денешна гледна точка ја жалам и неа сега,ама свесна беше за се така да... Не знам на што се надеваат швалерките? Да го заземат местото на сопруга па после тоа некоја трета ќе биде наместо нив повторно швалерка.
Искрено ова ми пречи многу. Ваквите афери тешко се откриваат бидејќи и на двајцата им е во интерес да држат во тајност. Не можам да го разберам овој порив. Изговор директно од една госпожа е дека многу ја возбудувла ситуацијата со колегата . Сум работела во угостителство,можам роман да напишам што се имам видено.