Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. monibejbi

monibejbi Популарен член

Се зачлени на:
    26 јуни 2010
    Пораки:
    1.921
    Допаѓања:
    2.148
    Eve vaka jas da kazam nesto iskreno i poucno koi se vo slicna sutuacija sto god.
    Bev do pred ixzeesno vreme vo dolga turbulentna vrska.
    Bev vo 8 godisna vrska so Albanec napicetokot mi se se prestdavuvase kako liberte za mnogu raboti no nejse i pokraj toa prifativ da bidam so nego.
    Imase i deca od denesen aspekt mislam deka e zenet iako nikogas ne mi prixna i so toa deka navodno ne ziveat zaedno bozem kaj sestramu a krivo mi e sto nikogas ne go proveriv toa bev naivna.Inaku se gledavme sekoj den i nonstpo na telefon,no nasata vrska morase da pukne posto go cekav da me zeme toa mi go obekjase kako ke kupi stan i slicno a jas ne rabotev.
    Krivo mi r sto popustav se samo s za da me zeme.
    Za zal posledno si doznav od drugi izvori mi dojde pamet deka moram da proveram i za zal uvidov deka nema stan i so toa nema namers da me zeme.
    Mu raskinav zasto svesno me lazese tesko e no mora da prodolzam napred sakam malku i dam i druga drz da rabotam.
    Naravoucenie:
    Ne veruvajte na bajki za zimanje posebno kaj zeneti lugje i podaleku od vrski so aAlbanci.n

На Arjanit2021, Mateica, mira.mira и 2 други им се допаѓа ова.
  2. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Јас би ти додала наравноучение:Бегајте од оженети мажи.
    Еее на туѓа несреќа не се гради среќа кукло.Сама си пала, сама си се убила.Сега гледај слободен дечко, не да ти одат годините така со оженет.Ти правел фори тој сите они имаат жени и по 4,5 деца дома. Не верувај на маж и немој да бидеш наивна.

На oblace1, Dust, sunshinebabe и 14 други им се допаѓа ова.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    8 години мајко мила.

На Medea., oblace1, anggell и 15 други им се допаѓа ова.
  4. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Не знам само на што се лажат, на што веруваат. А знае кога оди дека се враќа кај жената и децата.Дека и со жената ќе си има интимни односи, одмори и др.Жими се ама веќе у несвест ќе паднам од Аниса, Мелиса и оваа :rofl:.

На Гладиоли, Feminka22, Medea. и 5 други им се допаѓа ова.
  5. Snowflake99

Snowflake99 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Жал ми е, но се е искуство во животот, за друг пат ќе бидеш внимателна.
    Како 8 години си издржала вакво нешто? Да не истражиш која му е жена бивша ако ете веќе викал разделен е...

Ми делува како да си останувала со него ради финансии, рече не работеше, а си чекала стан да купи тој.
    Тука би додала и како пример дека ете не секогаш девојките треба и по финансии да се восхитуваат на мажите. Работете, стојте цврсто сами на нозе, не чекајте станови, одмори и луксузи од мажите...Некои само тоа и можат да го понудат, затоа со тоа се трудат да ги освојат жените.

На sunshinebabe, Sielo❤️, Гладиоли и 7 други им се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Немал стан и му раскинала,тешко и било. Леле мајко мила, трагедија упм.

На Medea., Feminka22 и ZAHRA им се допаѓа ова.
  7. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Епа видела дека џабе се дала.Преку стан да се наплати шта је сигурно ама нема недава Шипо стан.Све е кај жена му и куќа и стан :rofl:, а он мисли не е сапун па да се истроши:puke:.

На Feminka22, hermosa, spacegirl92 и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    И жена му и швалерката се за жалење, џабе им се и куќи и станови кога несреќни и тажни ќе заспиваат поради некој си маж што не знае во гаќи да си го задржи...

На Sielo❤️, Гладиоли, hermosa и 2 други им се допаѓа ова.
  9. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Епа од кај знаеме можеби жена му не го сака, ама сега пак подобро испадна од швалерката:rofl:.Секоја што оди со оженет треба да знае дека Леси се враќа дома кај газдата:toivo::rofl:.

На hermosa и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  10. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Понекогаш и не, иако најчесто да, зависи колку е "опасна" швалерката.
    Не и е подобро и на жената, во ваков случај нема добитник, сите се губитници...

На Sielo❤️, Гладиоли и Lady D ❤️ им се допаѓа ова.
  11. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Губитници се Леси и швалерка.Жената не е дека повеќето све на име на жената ставаат си ги има децата.Е после ако сака да го пушти Шипо Леси дома ок, ако не Леси ќе лута.

12. Snowflake99

Се зачлени на:
    15 мај 2022
    Пораки:
    1.447
    Допаѓања:
    5.722
    Не е баш така. Многу жени немаат поддршка каде да си одат или немаат финансии, седат и трпат таков живот, некои и од срам. Кај сите националности...

На Lady D ❤️ и ZAHRA им се допаѓа ова.
  13. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.860
    Допаѓања:
    19.568
    Јас не сфаќам како им паѓате во замка на Албанците со иста финта што ја користат кај сите македонки
    Се женав млад од дома ме натераа (тој склепано 4 деца) тебе те сакам бла бла ,ти пиши нон стоп излегвите заедно бла бла те крева до небо на некои им купуваат станови во твојот случај ништо , истата приказна кај сите што се зсплеткале со албанец ми е иста
    И каква е таа врска со женет човек?тоа не е врска шваљерка/љубовница си му на тој човек!!!Тоа не се вика врска !

На honey.11, oblace1, anggell и 28 други им се допаѓа ова.
  14. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Јас од себе ти кажувам и што ги познавам мои роднини,пријателки све е на нивно име.А знам има и такви многу што немаат поддршка,финансии и тоа е жално греота и мора да трпи.

Последна измена: 2 април 2023
    На Гладиоли, cresa-jagoda, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Јас не ги разбирам тука цело време трубиме на оваа тема.Зошто не отвараат да читаат да им дојде тоа паметот.Туку после кога ќе остане со прстето во уста тогаш пишуваат и се жалат.Не е ќора па да види колку е часот со тој дека ја лаже туку 8 години да поминат и кога гледа дека нема стан хајде па па.Тие им купуваат станови на Косоварки швалерки полн е Џевахир сега и кај Ист Гејт почнале :rofl:.

На VDT2906, mira.mira, buba4e89 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. Lotus Girl

Lotus Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2021
    Пораки:
    856
    Допаѓања:
    4.275
    На запад ништо ново. Типична приказна за швалерка која си мислела да си го среди животот со станче.

У почеток се ок не и пречи дека е шипо пошто познато е дека шипо за пи*е дава не штеди. Нормално и се свиѓа ваков живот како и ветувањата станче ќе купи. Затоа не ни сакала да се распраша дали е женет (иако по некоја год дури и помалку се се дознава, не може 8 год да се крие човек што е женет)
    Математиката е направена не работам, ќе ме зема и мене, а со тоа обрзбедена сум и со покрив над глава.
    И на крај 80% така завршуваат со прст у уста и поминати години на некој што си му била само за забава. Он нормално кај жена му и децата дома.
    Берете памет жени. Не се надевајте дека за лепе очи некој ќе ви даде нешто гратис.

На sunshinebabe, Oneo, VDT2906 и 14 други им се допаѓа ова.
  17. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Епа сега за да добие стан она мора и добро да се надогради силикони,филери,бразилски задник,ребра да извади,коса со надградби,трепушки,холивуд смајл забчиња,веѓи подигнати,мачкини очиња или фокси, па леќи, нокти надградба, па солариум,цел ден козметичар, фризер, фитнес вежбање.Ееее си бара ова мајката многу болка,пот и труд.Затоа Косоварките добиваат :rofl:.Кога си во Приштина мислиш дека си во Бразил:rofl:8-|.Ова е како тој малиот на волку труд не вреди грашок да се јаде:rofl:.

Последна измена: 2 април 2023
    На VDT2906, spacegirl92, mira.mira и 6 други им се допаѓа ова.
  18. mssuniquee

mssuniquee Форумски идол

Се зачлени на:
    11 февруари 2015
    Пораки:
    3.778
    Допаѓања:
    53.169
    .
    Lele daa! Alal da ım e na zenıte kako se drzat. :D Kolku sı otkacena ı realna me umre od smeenje:rofl::rofl::l:

На buba4e89 и ZAHRA им се допаѓа ова.
  19. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.758
    Допаѓања:
    19.550
    Абе мрш таму како не ви е срам и перде да имате, ви одговара застарени принципи да речам, као демек тој се да снабди, а ти со гајчите, ем финансиски, станбено да ве снабди, па и по некоја извитоперена перспеткива си билдате его пошто вас како швалерка ве бира и ќе се разведува.

За волја на вистината и поголемите случаеви таквите мажи се само курвари, ништо појче. Порано или покасно и вас можи да ве одјеби, секако ако е од оние со пари. :)

На VDT2906, Feminka22, andrejko82 и 4 други им се допаѓа ова.
  20. ZAHRA

ZAHRA Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2016
    Пораки:
    1.624
    Допаѓања:
    16.918
    Ама и ти сама си ги видела срцка цело време си натака со бизнис и шетање, таа е вистината такви се таму надоградени хахаха:lol:.Таа е вистината реално.

На buba4e89 и mssuniquee им се допаѓа ова.