Wild svajerajot kosta, ne moze sekoj da si dozvoli, valjda nema svalerkata sekoj den u kola da mu sedi da mu se nevidi. Ako i na toa derdze se padnalo, sta reci vekje.
Леле колку немаш појмааа Значи во сите економски класи има швалерај. Апсолутно не зависи од капиталот шо го имаш. Секакви се швалерисуваат. Не бе, какво навредување... Сите бевте културни и полни со разбирање. Моја грешка...
Има и такви ќе дава мизерна плата за швалерка а жената и децата ќе страдаат ни леб да јадат.Ама сега тука ни е проблемот зошто она мислела дека он има и се надевала на стан.
Nemam jas od svalerai nemam, sto e pravo pravo e. So tie gluposti ne si igram igracki, da ne kazam ponizuvacko mi e, i jas da sum jas da go krkam toa, more ne stan, nesto povekje bi hahaha ako bide da bide, da ima za sto. A ne da me mafta nekoj so zvezdi hahaha
Да бе... треба ти да имаш швалер, за да знаеш што се случува во тој свет. Цел живот слушам за швалерски приказни. Сигурна сум дека и вие. И не... не беа сите богати.
Ова Вајлд ми делува ко некој AI Bot да се контра и да прај гужва во секоја тема. Инаетчија доттука бидува, со сценарија смислени што стварно треба да има премногу време и да се ангажира на форумов. Па и релативизирањево и е на многу високо ниво. Разбуди се и соочи се со реалноста, види кај се наоѓаш и каков менталитет имаат луѓето.
Ама оти мислите дека некој 'се контра' ако не се согласува со вас? Значи од мое искуство, лично и од луѓе околу мене, како факт знам дека луѓе што се и на социјално имаат швалери/ки Сакаш да речиш дека она што сум го видела не е вистина? Не знам шо сведочев?
A ne e problem sho on e zhenet i ja vara soprugata?? Ne e problem sho on ne mozhel da si go druzhi u gakji? Problem e samo sho devojchevo idelo so zhenet? Kako be sekad zhenskiot pol e kriv?
Pa ne bas, nemame site ist krug na lugje, jas znam dva tri slucaja, i ednas pisav, vo toa cudo nikoj ne bese srekjen. Pa ne bea ni siromasni, niedna vo kola i po klupi ne sedese, i bundi pagjale i svasta, ama koj moze taa cena da ja plati ok. Samo na kraj zenite stradaa ili jas barem samo niv gi gledav.
Во локална продавница работев 10 години. Цело маало од 2-3 илјади луѓе знаев во 90тите. Не можиш да змислиш што се' посведочив, со свои очи
Многу си дрска и арогантна. Претеруваш бе, земи бодри ја и кажувај и како е супер и теши ја. Пошто ти тој свет го живееш и ти е нормално. Ти и за стан би се продала, ние не се продаваме. Бог да чува.
Луѓе 8 години биле заедно, 8 години двоен живот. Сигурно не било само онака, овде има нешто повеќе од швалерај.
Нема да и' речам дека е супер, оти не е супер. Ама нема ни да ја навредам. Не е дрзок оној кој ве посочува дека вреѓате. Дрзок е онај кој вреѓа
Вајлд, никој не е суров. Едно е да кажеш 8 год идев сакав стан да лапнам ме болеше гз за жената му и децата. А друго е да збори како она наивна 8 години верувала чекал да ја земе и не знае дали има жена. Па ти како се гледаше 8 години со него? Дома кај него се гледаше ли? Не збориме за 8 дена Вајлд за 8 години правиме муабет. Пеки швалерка, швалерка. Поише почит ќе добие да каже вистината.
Ајјј пак ли бе ти ми се ставаш на грб.Сега тука најде да ми рипаш.Проблем е сето тоа што го наброја.Кога ќе ни пише жена што ја варал мажот ќе коментираме.Сега да не навлегуваме длабоко во дискусијата и да не се караме најдобро.