Ти почна да не ставаш во уста и да кажуваш неповрзани работи. 8 години жено од маж да чекаш стан, па стварно треба да си будала. Факт!
Вајлд ама ти кажуваш дека ние ја навредуваме.Ама ете и ти како што пиша дека има и што немаат материјално што вараат, така и јас пишав за некои што знам со какви одат и др.Господ да ми прости ама не е за жалење свесно си влегла и оставила да и одат 8 години така, ама подсвесно знаела сигурно дека нема ништо да добие.Сама на себе си рипнала во стомак.
Абе и да оди некоја баш заради парите, која сум јас да фрлам дрва и камења по нејзе? Од кај да знам што ја донело до таа одлука? Како жени, треба да имаме повеќе разбирање едни за други и ако ништо друго, бар да не се осудуваме меѓу себе за лични одлуки. Додека ние си ги кубиме косите, мажите ќе не' мотаат и силуваат и навредуваат и тепаат и убиваат.
Твоето видување и искуство не е баш и некое за земање на репер оти и самата правиш изневерување ама со договор. Овде зборуваме за личности што се заколнале на вечна љубов кон една личност да речиме, без претходно изневерување на физички и емоционално.
Да ви свртам кавгата на муабет Јасно до негде ке ми биде да се клецне со некој било кој неколку пати и тн, да очекува да и купи нешто ова она, или да ја однесе негде. Ама 8 години да се шлепаш со некој и да чекаш нешто неострварливо... П.с шипаците познати се по лажењето и филмови правење а башка и по фалењето помеѓу цело село и 350/360 братучеди
Ne znam Wild, vazno zenata treba da se ceni sebe si, od koj saka neka e sloj. Ne zboruvame za pricini na mazot, nejzini i tn.,vrska kako vrska i da ne bil zenet moze da propadne, megjutoa cuvstvoto na zenata vo vrska so sloboden maz i zafaten ne e isto. Mn mazi ne sakaat da si imaat rabota so mazena od istite pricini. Dvajca vi brak pa, si imaat relacija, ok, ednakvi se, vaka ne se, i ne e ok.
Бубаче јас колку што разбрав чекала заеднички живот во нов стан за нив. Еве ја реченицата : ...Inaku se gledavme sekoj den i nonstpo na telefon,no nasata vrska morase da pukne posto go cekav da me zeme toa mi go obekjase kako ke kupi stan i slicno a jas ne rabotev... Незнам како дојдовте до тоа дека чекала да и купи стан.
Аууу Вајлд немој молим те да имам разбирање за такви работи.Не фала.Секоја жена треба да се избори за себе на поштен,праведен начин, а не вака.Значи утре некоја ако маж и ја вара треба да има разбирање за швалерката тоа така му доаѓа Боже сачувај.Не може да очекува да ја тапшаме по рамо да и викаме не се сеќирај ќе дојде друг Шипо ли?За такви мажи што малтретираат има развод,полиција.За Манијаци треба да бараме кастрација и доживотна.
Wild na vakvo nesto ne se vika bravo kjerko, ne zezaj i ti, doma da ti e, kje i kazes ubavo. Ako sme zeni ne znaci deka kje poddrzuvame sto ne e ok.
Ај вака... Од каде знаеш зошто некоја девојка оди со оженет, или се проституира, или е во насилна врска, или е зависник..../додајпожелба/? Треба да ги разбереме причините кои доведуваат до селфдистрактив однесување и да се обидуваме да ги спречиме во иднина. Со осуди, ништо нема да постигнеме. Апсолутно ништо, освен кавги и раздор. И то за шо? За нечија туѓа одлука.
Не ни 'браво' Абе не знајте како се комуницира нормално без 'ваква си-онаква си' и без 'браво'? Нема измеѓу начини на комуникација, или црно-бело е се'?
Па од реченицата како ќе купи стан а јас не работев можеби. Меѓутоа ајде, и тоа е нејзина работа. Ќе го молам само авторот да ми објасни стварно како може 8 години да не знае дали е женет или не? Каде тоа се гледале секој ден?
Значи ја лажи. И тоа голема лага. Лаже дека има стан за вас двајца, за што лаже друго? Најверојатно лаже и за тоа дека планира да го помини животот со тебе. Малку емотивна интелигенција, не е на одмет...
Wild jas za mene mozam da kazam, ni rekov vakva onakva ni slicno ni koristam takvi zborovi opsto, a i mi se cini ne procitav takvo nesto. Jas i ti pak na vremenskata ramka sega ne e 2god tuku 8god., ova e toa sto kazuva mnogu, kolku se lazela sebe si.Pak kje ti kazam plus e Albanec, neka kaze fala bogu ako so lesno se izvlece, zs kopanje po pricini i zosto kako doslo do toa, sega ne i pomaga, sega i treba samo bezbedna da e.