Е арно де знаеме дека лаже он, него она зошто лаже? Како да ја жалам кога нема логика напишаното... Ти сериозно веруваш дека некој може 8 години да не знае дали партерот му има жена или не? И како да поверуваме после на било што од нејзиниот пост? Ако не ти боде очи тоа што 8 год не знаела Вајлд ондак треба стварно да се подразмислиш. Едно е да ме лаже 8 години дека ќе ме земе, а сосема друго е ова. Не ми држи вода приказнава искрено
Нема оправдување за идење со оженет извини ама такви работи не сакам да оправдувам.Ни за жена што се швалерисува, ни за маж што се швалерисува, ни за швалер/ка што се швалерисуваат никогаш нема да имам разбирање, ни прифаќање ни ништо.Само ќе кажам скраја да е и подалеку од нас.Господ да не чува од тоа и такви.Жално е што тука страда невина жена изневерувана,невин маж изневеруван, а најжално е за децата тоа да го знаат и да го гледаат.
А во 8 годишна врска не си се запознала со децата? Па како планираш заеднички живот со некој а се сомневаш на нешто, не разбирам? И на крај тој крив стан не купил? Ако купеше стан и те земеше ќе живеевте како од бајките? Наивен пристап, и не верувам дека е од заљубеност. Нема толку слепа заљубеност која трае 8 години
Со кој се објаснувам и јас... Терајте. Каква ви гла, таква ви капа. Утре некој вам ќе ви најде маана, па ќе ве размава низ цел град. Чудете се “Оти?“
Најде кој да зборува за емотивна интелигенција. Нејсе, 8 години да веруваш дека ќе ти купи стан во кој ќе си живеете како во бајките Убавицата и ѕверот и уво да не те боли за децата негови, ни за жена му. 8 години да не се запрашаш кај оди врската,зашто човекот не превзема нешто и зашто тапкаат во место? Ти баш ги потресе гравчињата и виде дека ја лажел, а таа можеби малку исфилма? Она не е крива,крив е он АМА со сила се правела малоумна.
Сигурно мислела аааа овој Шипово апла се заљубил откачил по неа и ќе даде и жена,деца и куќа за неа.И ете сега како на крај завршува.Пази кој муабет демек децата седат кај сестра му.Која бе сестра ќе ти гледа деца толку години.
Не знам што мислела и националноста нема врска. Има и од тие и од другите такви мажи, па ако си нашле наивна зошто да не. Ние не треба да си дозволиме. Вика има деца - па запознај ме со децата. Оскудно е објаснувањето, ама толкава наивност " ме лажел 8 години, па ќе купи стан, па после разбрав од други нема стан..." ако разбрала од други дали има стан, ќе разберела и друго ако ја интересирало. Шо знам...
Ete taka nemozev da proveram nonstop me proveruvase na tel i sl,inaku bese ljubomoren imase taka podobra rabota i mozevme da setame i slicno ne mi davase da rabotam mi pravese problemi itn.setav od negova plata sama na nego mu bev posvetena i ne proveruvav podetelni vo vrska so nego ne se primetyvase nisto.
Da zatoa sto site nervoxi bea kaj moite zasto nemozevme da se sredime a nesakase po kirija. I posledno vreme mnogu se karavme zasto nemozevme da se sredime.
So decta neznam ne me zapozna a sakav a decata ne gi setal kako da ne mu gi davase taa. Oni si bea vo stan kaj negov,а он, дека бил кај сестра му а сега се сомневам во тоа.
Devojce kaj Albanicite ne postoi razvod, i ako ima toa se mn mn retki slucai. Se se toa filmovi, zosto ednas ne razberete ljubomoren znaci "toa e moja sopstvenost", a ne e ljubov. Kakva sestra kakov bakrac, daj boze da e nekoj notmalen da se otkacis lesno. Ti si trofej za nego, toa e pred sekoja emocija, sakala veruvala ti, sakala ne. Rabotis li sega? Kako toa se posveti na nego? Kade se tvoite roditeli vo prikaznava? Ne sakal pod kirija ami treba da plati, pa kje prasas kade ti maze sega kje izleguvas i tn., ne e toj budala
Како твоите те подржувале и го знаеле сето тоа дека има жена и деца? Па не те запознал бидејќи си е во брак со жената и со нив води како нормален живот, а со тебе на страна.Ти мислиш дека неговите деца би те прифатиле.Зошто не те запознал со неговата сестра ако живеел кај неа?Гледаш дека се е лага.
Добро што помина без поголеми тензии но морав о полиција пријавам почнуваше да се заканува па се повлече. Уште ми е тешко но тоа е.ова ми е ука и поука со женет.
Значи сепак знаеш дека е женет. Си напраила што си напраила нема назад, глава горе и спастри си го животот.
Многу јасно јас сакав заеднички живот за да живееме заедно нешто што не ми го пружи и нее точно дека сум била од корист. Под кирија несакаше а не ме пушташе да работам.
I don't get it имал подобра работа и имал за шетање, а не можел да си реши стамбено при што наводно живеел кај сестра му. А сестра му љубовен статус ? Пошто не верувам на Албанка да и дозволат да живее сама. 1% дали го има тоа. Или си премногу наивна или не знам што да кажам. Да си жива и здрава само
Па не те пуштил да работиш за да бидеш зависна од него, да те има под контрола и да владее со тебе да ти го знае секој чекор.Се разбира дека нема да сака под кирија бидејќи после тебе им се враќа дома на жената и децата.Еднаш да си го следела се ќе ти се разјаснеше убаво.