Фала на прасањаве на сето ова благодарение ми помогнаа моите и со нивна помош го изгуравме сетоа ова после тоа не ми се јавува веќе сменив број почнав да си работам застанав на нозе фала на Бог
Ajde, ako trebalo da bide kje se slucelo, ne zali za minatoto, kje ima priliki i natamu, ama nemoj da dozvolis da zavisis od maz i maz da ti kazuva dali kje rabotis ili ne, najdi si normalen covek, ne nekoj sto kje gleda kako lanec da ti vrze okolu vrat
Јас имав колега шип, ми се удвараше дури и мене и на секоја шо ке се појавеше буквално. Има дете и жена, веке 50год е чоекот. Кој е будала? Јас, муштериките, случајните пролазнички или женчето негово? Прашвам за дома
Da zatoa sto site nervoxi bea kaj moite zasto nemozevme da se sredime a nesakase po kirija. I posledno vreme mnogu se karavme zasto nemozevme da se sredime. Ти ова го пиша претходно.Твоите се нервирале зошто вие не сте можеле да се средите?Добро ли разбрав?
Како да ти кажам дека џабе се објаснуваш, прееска едно, сега друго за некој саат 3то..или не и се кажува 100% вистина или нешто трола.
А зошто да е будала она?Она можеби ни не знае он дека прави така.Он е будала,клошар, примитивец.Мутав напаленко петелко.
Епа одговори ми како 8 год не дозна дали е женет? Каде се гледавте?. И зошто на првичниот пост пиша дека не знаеш а подолу односно сега пиша дека е женет?
Таа знаеше, ама жената беше од тие со шамии и ништо не реагираше а и веке и по 50+ год се шо да му прај сега ко до сега ништо не решила.
Ги има и такви научени знаеш ќути, трпи пак ќе си дојде кај тебе.Она нема каде ни поддршка,ни пари и затоа трпи.Ахх бе веќе што нема да видам и прочитам.
Да има такви мажи што не им дозволуваат да работат.Од тоа да биде зависна од него, да нема социјализација, пријателки, се плаши дека ќе му иде со некој.Има такви психопати и прости.
И јас така разбрав, дека и ветувал ќе земе стан за заедно да живеат. Повеќе пати пиша ќе ме земе за жена. Се чудам зошто толку напада. И башка пиша дека се сомневала дека е сеуште женет ( значи знаела дека бил) иако лесно можела да провери, не проверила.