Da de, za mene go kazav to. Ne ti rekov tebe da ne fakas vrski ako nekoj ti se zakanuva deka ke te ubie. Abe eve, ne fativ vrski ko mi se zakanvase bivsiot. Kako e to pricina da se issmevas? Ic ne mi ste jasni nekojpat *povikaj se na pogornoto
Можи. "Душо најмила, не е во ред тоа што му помагаш на мажот да ја изневерува жена му. Ќе се молам на Бога да те просветли и укаже со еден светлосен зрак, кој патем свети дијаметрално спротивно од мажот со кој си изневерувала, за патот по кој треба да се движиш. Сигурно жена му е во незавидна позиција и е повредена од изневерувањето, ама немај гајле. Ако не беше ти, ќе беше друга. Па подобро да зграбиш шанса додека можеш. Само наредно авансно наплати."
Znaci so i da pisam na forumov, ima edna grupa na lugje so go tretiraat kako napad, kako trolanje, kako inaetenje. Pa izvrtuvaat se so ke kazam, pa sum bila glupa, pa sum bila kurva, pa sum ziveela vo oblaci, abe so ne se imam iznacitano Edna duri mi rece javno, deka sum pisuvala za seks, oti sum se palela da se ispovedaat. Ne znam kakvi se ne etiketi mi imate iznalepeno. Se raspravav da ne gi vregjate Muslimanite vo MK, oti vo Iran ubivaat zeni za hixab, ban! Pisav deka ne pram kolede, za vrat mi se obesija zenistana, ban! Ovde vikam da ne vregjate, se moj so arno da se kazi, se inaetam, ne znam so pram... kaj da e i ban! Stvarno ne mi e jasno... mozi sum nesalam jas, a mozi nemate oset kako se obrakjate kon drugite.
Glej! Eve go izvrtvanjeto Kaj pisav duso, srce, ziti na majka ti vaginata? Neli pisav boldirano, ebave, deka ne opravduvam izneveruvanje?!
Како не оправдуваш? Нели рече идеш со женети, пошто тоа ти е преференцата? Не знам како ти објаснам, ама тоа е уште полошо.
Abe ako ne go opravduvam so se kleca ko stuka, to ne znaci deka nema da se ebam. Namerno odbiram zeneti, bas oti ima osudi. Ozenet ke kjuti. Mene bas ke mi bidi milo site da si kazat pred zenite, pa da ne moram i jas da se krijam. Polesen ke mi e zivoto.
O lele mamo! Boli na moj grb! Gleas deka ne e ubo? A site, za site imame nesto da kazime. Epa nema sekoj da vi kjuti.
Pak mazhot ispagja soucesnik a zenata glaven krivec, ne znam samo kako koga mazhot e u brak i e direkten krivec, random zhena ne mi duzhi nikakva lojalnost. Sekogas ke postojat nemoralni zheni, na mazot e dali ke izneveri. Sakam samo da go docekam momentot koga mazi ke is-shejmaat drug maz zasto bil ljubovnik/svaler, guess what, it will never happen. Dali zgresil ili ne nema da se desi toa nikogas. Zatoa zenata ke bide uvek kriva, samite si gi formirate tie mislenja.
Добро, ама дали мислиш дека на изневерената жена ќе и е дојдено до слушање на твоите животни филозофии? И дали ќе ја оправдаш, разбереш или поддржиш и неа дека и нанесуваш и ти болка со твојата постапка?
@WildMk ама нема потреба своето искуство да го внесуваш секаде. После се чудиш зашто си нападната. Твојата ситуација не е норма за повеќето луѓе.
I nanesuvam Znajs kako se vika to? Adaptacija. Okolinata ako me osuduva, ke se krijam. Ako ne vregjavte i ne osuduvavte, nemase da ima potreba da se krijam. Kurvarite ke si bevme vo otvoreni brakoj. I za vas arno, i za nas
Nikade ne rekov mojata situacija da enorma. Vam ve nervira izneveruvanje, vi vikam> Partnerite ne treba da se lazat, vie mi velite> Nametnuvam norma Ami lazete se, so da vi recam? Ebete se zad grb. Jas ke koristam, to so mi se pruza.
леле ти ако се криеш солзи ми течат мамоо не можам да дишам од смеење она се криела ау мора да се изгасам ќе ме умрете начисто
ne mene bre! Jas imam 45, mojeto sonce zaogja... ama posle mene ke dojdat drugi soprugi, drugi svalerki Vie ke treba da zivejte vo toj ist svet na osudi vrz zenata