Е добро секако сексот е побитен од добросостојба на човечко суштество. Таа дали ќе се рокне од мака не е битно. Кој ја е*е. Секако не маж и, зафатен е со тебе.
Da, sum licemerna pred moite i pred zena mu na toj licemerniot. Cel svet e licemeren. Ne bidete vie, prifatete gi site i nema da se krijat geevi vo heteroseksualni brakovi i kurvari vo monogamni brakovi I uz pat, da stradaat nivnite najbliski
Oti se diskretni abe ne go fativ za kuro i da go svleckam v krevet da go ebam! so go sprecva da i kazi deka e kurvar? Ili neka si sedi doma, neka ne se kurva Mene ne mi smeta.
Ама што ќе ти се дискретни кога ти секако си искрена и отворена? Ете, има кои знаат, од форумов ќе те дознаат, зошто си ти лицемерна ако толку се бориш за искреност? Зошто одиш со женети мажи само вајлд?
Е па во ред, стигнавме до моментот зошто другите осудуваат швалер(к)и, затоа што исто како тебе, не сакаат лицемерие. За другата поента те сфаќам, и како што се имам изјаснето и на другите теми на форумов, немам проблем да ги прифатам ниту тие што сакаат да се во отворен брак, ниту тие што се хомосексуалци.
Po milioni ti pat! Majka mi ne znae! Pred majka mi ne sum iskrena, oti razmisluva kako ovie,. Srceto ke ja stegni. Ti bi i kazala na majka ti nekoja perverzija so znajs deka ne ja postova?
па ти шо не им кажеш, те прашав и јас. Ете ти неќеш лажење, ама успат си и лицемерна, немаш опции дома, ама имаш опција после ебење, да им кажеш на нивните жени какви мажи имаат. Ако маживе не наоѓаат за сходно. Гледаш дека си пак контрадикторна, и цел ден ова ќе го повторувам за инат, пошо и ти си се научила на 2-3 реплики и ги вртиш ко расипана плоча и тежок инат си станата. Бетер од тинејџерка си ти си најголемиот хипокрит, а збориш овде за други. ај договори се сама со себе, за 45 години треба да си веќе изградена особа
Биди ти промената што сакаш да ја видиш. Ништо лично кон тебе, ама секој треба да тргне од сам себе за да има некаква промена.
na koj da mu kazam jas? Na zena mu? Toj ne i kazva, jas da i kazam? Mene treba da mi e pobiten negoviot brak, otkolku so mu e nemu? I mislis deka ke mi verva nekoja? Toj ke ja smota, mene ke me napadni deka sakam da mu go rasturam brakot. Znam, oti imam kazano na zena, kade ne bev svalerka.
Ебачот ќе оди и ќе и каже на мајка ти? Некој си таму што бил со тебе за секс и ќе оди ќе кажува по твоите блиски? Се зафркаваш? Оправдувања наоѓаш само, Вајлд, ниту си искрена ниту ништо. И како ако другите бидат искрени тоа нема да стигне до мајка ти? Ете, сите се искрени и отворени, ти идеш со некој за секс, како мајка ти би дознала или не би дознала? Аххх, Вајлд.... Магла и ветер.
Кој степен на емотивна зрелост е да успееш целосно да исклучок емпатија, чувства и да си речеш мажот и кога не мисли, па јас ќе мислам. Важно мене да не ме разберат, јас да си имам мир во куќа а и во блиска фамилија.
Како не, ќе се расчуе. Досега не се расчуло, ќе се расчуе со некој слободен ако имаш секс наместо со оженет.
Затоа што цело време тоа го бараш од други луѓе? Цело време бараш маживе да биле искрени кон сопругите, знаејќи дека ќе води најверојатно до развод. Зошто бараш да се жртвува, да си го жртвува мирот? Цело време бараш да се жртвуваат сите со пријавувања, протести, тужби, каде знаеш во каква околина живееш и дека лесно може да им се удри тоа од глава. Како што ти си тука со ставот "Не е мој проблем, не е моја грижа", зошто го бараш тоа од другите? Ако толку мразиш лицемерие, зошто си ти толку лицемерна?