Znajs kolku malku lugje znam so se vo otvoren brak. Na edna raka se brojat tie mazi. A od ovie drugite, ima so lopata da gi rinis *Da si gi biras ko tikvi
Абе со сингл типци нема его буст дека види типов каква жена има дома а он со некоја си таму швалерка се онади.
Океј, ама тоа не беше причината за дискусија. Предметот на дискусија беше дали и зошто швалер(к)ите носат вина за неверство. Не мислам дека некој кажа нешто спротивно на оваа констатација. Не можам тука да се согласам. Секако дека партнерот прв треба да е искрен од тебе, ама тоа не оправдува зошто друг би те лажел. Ако не очекуваме искреност од други, тогаш нема поента казнување на преварантски фирми, на пример. Можат само да речат: ти не ми си ништо мене, немам одговорност да сум искрен спрема тебе.
Wild зошто баш во секоја ситуација се пронаоѓаш и вртиш тема на твој сексуален живот? Ја порано мислев еј ја напнуваат човече за тоа, оно ти самата секогаш вртиш таму. Иако е слична, не е иста ситуацијава, ти бараш само и само секс. Она има друго очекувања од женетиот. Значи не ви се споредуваат ситуациите. Опушти се жено
I always vote for the underdog. No matter what's the issue. Koj i da og napadnite coporativno, ke go branam. Kako so rekovme, ne nosam hixab, ama go branev pravoto na muslimankite da nosat, ako sakaat
Ne opravduva, ama prviot od koj ocekuvas vernost vo krevet/emotivna, toa e partnerot so kogo planiras da go mines zivotot. Nema da zivees so site. Nekoi svalerki imaat vina, nekoi ne. Na primer, nema vina neiskusno devojce, so go smotal nekoj volk, za da si gi ladi tasacite so nejze i da i' vetuva brda i dolini
Абе ти многу паметна значи тебе дома да не те знаат а нив да ги знаат ич не си другарка значи, овај ебачка.
Ne mi smeta da gi znat. Sakam da se kazat. Pisav to, pa za to me napadnavte I ne e isto majka ti i decko ti. Ne spodelvas seksualni fantazii so majka ti, tuku so decko ti Se nadevam de...
па ти неќеш да ги кажеш, а ни они самите глеаш дека си пак контрадикторна они неќат да кажат, ти сакаш жените нивни да знаат, ама ни ти неќеш да си издаица, нити тебе да те издадат тешко е да си ти, признавам ја не би могла има начисто да полудим еден ден шо пробувам да те сфатам се губам више у прикаскава, не па поише
Сто е ова бе Содома и Гомора.Жими се оваа земја добро не држи се чудиме после кога дрма земјотрес и поплави.
so sum kontradiktorna? Kako jas da im kazam na zenite im, deka se kurvaat. Ne ke mi vervat. Ne e moja odgovornost tugjiot brak. Nisto ne sum i vetila jas, neka i objasni toj, zosto si go slikal stapot, go objavil na internet i bara zeni za seks.
абе да не се лажеме дека ако се сака се има како ти овде моеш со нас 10 да тераш инат пошо сакаш, тоа да не моеш? зашо да не ти веруваат? освен ако нема некои видливи причини
mesto da se raspravate so svalerkite, priberete si gi mazite. Ko Jerry Springer ste. Toj dvete gi mota, ovie mesto da zemat da mu go iskopat okoto, si gi kornat kosite megju niv
Има срцка има многу блуд, неморал, зло се раширило.Жити се Вајлд ќе ти купиме што сакаш од Секс шоп само немој вака бе жено леле.