абе тебе ти е најлесно тоа да го каеш и преку глава од исти 3-4 фрази на repeat ,,не лажете/бидете искрени'' ,,не е швалерката крива, мажот е'' ,,пазете си ги мажите'' ,,разговарајте по дома'' као демек ,,ја сум си на сигурно вие мислете му ја'' ама забораваш дека и тебе очигледно ти гори под гзот чим немаш лице дома да им каеш значи знаеш дека до негде не е океј тоа и дека со причина нема да те сфатат па на нас млади, не ни е на сите сфатливо, не па на постари.
Едноставно коа ја читам темава мило ми е што знам што сакам во животот коа се работи за врски, бракови и што не си го комплицирам беспотребно
Lele, moevo e gola voda vo odnos na ona sto se slucuva. A i ne izmislivme nisto novo. Se sto se slucuva denes, se slucuva otkako postoi covekot. So mislite, babite nasi ne se prpelkaa vo senoto? Ako ne, zosto sme so tolku izmesani geni, a vamu striktno samo so 'svoi' stapuvame vo brak
ne rekov deka ne e kriva. Kriva e, ama ne kolku so e krivo magareto, ili magaricata so gi lazat doma partnerite deka gi sakaat, sto ke im go srusat svetot na onie za koi tvrdat deka im se najbitni(decata)
Аууу Вајлд леле Жими се ќе паднам у несвест од тебе .Бога ми не знам за твојата ама моите биле добри баби да им е лесна земја.И бабите во гроб ќе се превртуваат од тебе сега цццц леле жено.
Abe tebe ke ti kazi baba ti dali praela nesto, ili ne. Posebno vo svet koj osuduva zeni koi imaat seks voopsto, a kamo li nadvor od brak. I jas znam deka babite mi bile fini i posteni, ama genite kako ke gi objasnime? DNA doesn't lie
Ааа моите баби со гаранција биле поштени жени.Па се мешале бе луѓето Вајлд разни националности и вери.Сега сакаш да кажеш ДНА од швалерај настанал .Вајлд дали ти си посетила некогаш психолог или сексолог да видиш зошто вака бе имаш ќејф многу за тие работи?Извини не се навредувај нешто не ми е лоша намера ама стварно не ми е јасно ова вака.
Не не. Мене најјак аргумент у една друга дискусија ми беше дека не можеш да знаеш дали некогаш ќе дојдеш во ситуација да изневериш некого. Или да легнеш. Ко божем на банана се лизгаш и паѓаш на кур.
So potpis i pecat! Isto ko moite! to samo edna baba bila so se ogresila i gi zapustila site na planetava, ne nasite babi...
Sudejki po brojkata na izneveruvaci, posebno one time, nema sansi da predvidis za nikoj dali ke izneveri nekogas, ili ne.
Леле Вајлд чувај се.Гледај не знаеш може и тебе таква беља после кај ќе го бараме таткото.Барем дај ни список да ти водиме евиденција.
Nemas gajle, ne sum imala seks so drug 6-7 godini. I nemam seks bez kondom, za razlika od restoto. Posebno ozeneti! Znaci, moooolat bez kondom da imaat seks. Mladite se poodgovorni.
Леле Вајлд Жими се јас значи само тебе ако те читам и леб нема да јадам ќе ослабнам.Само ти ќе ми изгубиш апетит.Ајде веќе доста ја даваш мачката со други.Немој веќе добро е 7 години издржи до крај живота и седи мирна и како баба.Немој молим те веќе доста ти е маж ти.