Имав ваква другарка ја мавташе со години кога ќе му текнеше ќе се изгубеше со месеци оваа го чекаше. Кога еден ден оп слики на фб од свадбата негова..За после да и се правда како неговите го натерале бла бла..усвари овој си одел со девојката цело време. А сите и викавме дека има друга го гледале оваа толку заслепена не веруваше.
Не постои повод за варање, и не мора да си препичка за да имаш саглам партнер. Само одбирај внимателно и се ќе биде во ред.
ама најлошо е шо, тие третите секад го папаат, да не се изразам другачије. Пошо кузнае шо лаги и обеќавања им сервираат и јас знам за жал така влечкани девојчиња. И тоа убави, паметни, шо можат да бираат со кого ќе се, а се фатија и двете со женети, со деца, и уште ружни и двајцата.. не сфаќам
Fala vi na site i za pogrubi komentari mislam deka ne e bea so losa misla.Toa e zivotot mora da prodilzi vekje godinite me gazat treba da imam dom porodoca zdravje.tesko mi e uste svezo nobarem rabotam sega sebodrzuvambm.
ti so ke naprajs? Ke i odis doma na svalerkata? Nego poklon da mu kupis... ne zaboravaj *'Praznaenje' i jas go parfrazirav od druga, inace
Увек е твоето исправно само зашто "има и полошо" или па и Трајче не е поарен што изневерува. Или одговори директно или не врти само за да испаднеш жртва.
Каков е тој феминизам кога свесно повредуваш друга жена? Мажот е најкрив што изневерил ама морална и етичка одговорност има и швалерката. Има и сингл мажи и жени кој би биле дискретни секс партнери со некој кој е во отворен брак. Не значи дека ако е женет ќе молчи, доволно е на еден пријател да каже и тој да пренесе на друг и така...А има и такви кој отворено се фалат иако женети со колку легнале, без да им е гајле за сипругата која најчесто е зависна финансиски од него и тој е сигурен дека нема да го нспушти.
Каква е таа поинаква моралност ако можеш да ни објасниш? Еве ќе научиме нешто ново и можеби ќе сфатиме што всушност сакаш да ни кажеш, а ние останатите членки не разбираме.
Па за почеток нема на прашање да одговарам со прашање. Ќе си го заштитам детето од тие луѓе. Ќе направам се за помалку да пати, и во ниеден, ниеден случај нема швалерката да ја исперам од одговорност. Ваков муабет нема да и направам: Ако разберам дека наоѓа швалерки од сајтови за запознавање ќе сторам све за да увиди колку е тоа погрешно и да не продолжи со тој човек. Да и речам немој ќерко не и се лути, не е феминистички тоа, исто така нема.
Вајд ти си имала морал? Хм… Одиш со женети за one night stand и баш те заболе за децата,жена му. Ако он сака и ти бидејќи имаш добро срце и не можеш да кажеш не, одиш да си направиш мерак и те боли увце за последиците. Имаш отворен брак не оти ти си сакала него на твојот му шетал патлакот па си се навикнала со тек на време дека тоа е нормално. А всушност живееш во некоја илузија ај да не речам делузија дека е нормално да си имате 300 партнери, дека секоја што има швалер треба да има отворен брак. И сега ти сакаш сите да бидат ко тебе, да глумат дека имаат морал и дека нормално е да бидат изнерверувани. Тогаш што правиме со честа и почитта? Според тебе да ги закопаме во земја,тоа не е важно ќефот е битен.
Него не го боли за неговата жена и неговите деца, мене да ме боли? Не треба мене да ми значат повеќе отколку него.