А какво мислење имаш за мажите кои ги изневеруваат своите сопруги со тие жени? Или за машко, не е толку неморално, сепак машко е.
Па ако има будали... Нека почнат да ги игнорираат ќе нема такви изневерувања....... На мажите не им се познава,ама жените летаат
Нема полошо некој да живее во лага, исто лошо е некој да се вмешува кај што не треба. Подобро е да се разведат отколку да живеат во мизеријата.
Не не неморално, мажите што го прават ова се најголеми п...ки и кукавици а мислат дека се фраери. Секако и обратно, има и обратни ситуации многу. Било кој што влага во врска со човек (маж или жена со семејство) е некој без грам совест, за морал да не зборуваме, мизерно ниско суштество. Толку. Се повеќе го слушам ова "еден живот е бе па што", ако е така не основате семејства, јас разбирам да се ставаш себе и своите потреби пред се ама да ги повредиш најблиските заради свој ќејф нема никогаш да го оправдам.
Стварно неможам да сфатам како жените прифаќаат да му бидат на некој 2ра опција. Дали од толку слободни мажи ти најде да се пикаш и да расипуваш нечиј брак? Сериозно никогаш не размислиле да не му го правиш на другиот тоа што не сакаш тебе да ти го направат? Нормално тука и мажите се криви што бараш да се жениш со некоја која не ја сакаш? Не ја упропастуваш само жена ти туку целата фамилија. Ако сакаш да си бидиш фраер да си бркаш други жени настрана подобро остани си слободен кој те тера да се жениш? Во денешно време очигледно бракот повеќе не вреди ништо во очите ни на мажите ни на жените.
Не може врска со оженет , може да се нарече секс со оженет човек додека си му интересна , инаку тој си е во брак има жена ,не може девојка да биде за во врска затоа ми е несфатливо
Не знаев во која тема да пишам па еве овде напишав. Сакав да прашам како туркаат машките во брак бидејќи веќе се оженети а, многу години се па ми беше прашањето од што во млади години ако машкото има повеќе женски е фраер(не дека и најголемиот фраер може да се заљуби и да изгуби глава по некоја) а, девојката ако има повеќе дечковци ја нарекуваат со погрдни имиња растурена итн. Па дали оваа догма важи и за на постари години?
Велам ако некој ти доаѓа оженет што е а, ти не сакаш врска со него затоа што е оженет , како ќе му кажеш да не ти досаѓа веќе?
@Alizée10 Го блокираш и тоа е тоа. Ако е во живо комуникација, го игнорираш и си продолжуваш понатаму, нема што да му објаснуваш