1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. Carpediemm

Carpediemm Активен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2024
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    84
    Може да,ама ако биде и жените да имаат двајца мажи и исто да ги почитуваат и сакаат подеднакво двајцата.
    Нели кога можат мажите,можат и жените,да не ја заборавиме родовата еднаквост за која некогаш се бореле:)

На baby-star, Mumoftwo30, Just.do.it и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Fraerce4

Fraerce4 Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2024
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    71
    Се сложувам, но реалноста е сосема друга повеќето се жени заглавени со омажени мажи. Инаку да нормало дека треба да важи и обратно немам јас ништо против!

3. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    7.579
    Кој трол си... :rofl:

На Mumoftwo30, Mrs. right, Dreamsdocometrue и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    20.312
    А какви проблеми им праеше освен шо не давала развод? Има и напраено нешто на другарка ти?

Пробувам да разберам, оти машкава приказна ми е чуена многу пати.

Не, јас знаеш шо викам. Уопште да не постојат бракови. Мажите ќе можат да имат повеќе жени и повеќе пичка ќе добиваат нели, тоа е целта. Исто така и жените нека си одат со повеќе мажи, еден ако не ти дава пари ќе ти даде другиот, другиот ако не те носи на одмор ќе те носи третиот, третиот ако не ти го наполни фрижидерот ќе ти го наполни четвртиот.
    И така сите задоволни ќе си бидеме.

Последна измена од модератор: 18 јуни 2024
    На oblace1, CameliaMiller, Mumoftwo30 и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Dreamsdocometrue

Dreamsdocometrue Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јануари 2021
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    247
    Вака, прво под поимот успех, секој подразбира различно. Ако за мене е успех, пример да има пет деца, три јахти и неколку стана ширум Европа па и Америка, за др жена или маж сеедно, успех е да е сликар, да патувавпо светот, да запознава луѓе со различна култура, традиција, да ужива во сопствениот труд во свои авантури, со различни девојки можда периодично која колку би му одговара и за колкав период би се осеќале убаво и двајцата а потоа би се разделиле кога раб нема да функциоонираат меѓу нив доколку дојде тој ден се разбира и идемо даље.. Поентата ми е, да ти кажам дека не секој/а сака да се ожени/омажи, не секој сака да има дете/деца, не сака секој да биде адвокат, доктор или што ти знам што. Така да, несреќни жени во поглед на тоа дека немаат партнери па мораат со овие паметниве оженети е само оправдување за неморалот! Кој за жал се повеќе го има (и кај мажите и кај жените) па имаме “среќни бракови” со еден или двајца неморално партнери, кои за зал направиле деца кои растат несреќни, без некој да им покаже какви треба да бидат, какви вредности да негуваат и така да утре/задутре се потрудиме да имаме општества во кои ќе се знае и почитува бракот, семејството, децата како најголем благослов и да не набројувам… Секој/а што сака да најде партнер, може да најде слободен и со него да гради.. А вака, им се свиѓала колата на комшијата, фирмата негова и сл па демек кутрата нема слободни за нејзе. Дајте, ве молам не правдајте и не негувајте неморал..

На Akapulka и Dentina им се допаѓа ова.
  6. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.436
    A ни тоа не е можно. И да не се појавува, судот ќе ги разведе по некое време. Нема давање, недавање.

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    20.312
    Знам, само сакам да и ја доловам поентата на членката и да и укажам оти кој и да е тој маж, успешно ги лаже и неа и другарка и а и жена си.

На oblace1, CameliaMiller, Polyincognito и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. luda.mala

luda.mala Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2017
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    273
    Не ја знае другарка ми, ама не го давал детето да го видат, барала многу пари и имот да и се препишат. Пред да дознае дека овој има друга се договориле станот да и го остави неа после разводот, ама сега ја барала и куќата на неговите и не знам колку пари.

Можеби, навистина не сум обрнала толкаво внимание дали ме лажат или не. Ја споделив ситуацијата што ја знам (или мислам дека ја знам), стварно не сум се засегнала да размислувам толку како е и што е, колку ќе споделеле - толку :)

Последна измена од модератор: 18 јуни 2024
  9. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    20.312
    И ова ми е чуено. Овие маживе ко договорени се со истава приказна :D

Другарка ти ги има видено документите за развод?
    Ако си и другарка ќе и помогнеш да ја отргниш од таков човек, ете шо можете да направите..... кажи и нека помине покрај жена му некаде, дали на улица, ливада, кафич, шо знам.... и ти гарантирам дека жена му уопште нема да ја препознае.
    Пошо жената не ни знае ни за развод ни за ништо, ова се е измислица на тој идиотот.

На CameliaMiller, IRBBB, senjorita-v и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.436
    Види, таа што сака ќе си бара, може и лев бубрег и десна рожница.
    При развод, суд одлучува
    Е сега ако он не сака да дели со бившата, тоа е друго.
    Секако си седи на 2 стола

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.
  11. luda.mala

luda.mala Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2017
    Пораки:
    104
    Допаѓања:
    273
    Па и нема да ја познае, не ја знае. Јас како другарка и дадов совет да се тргне од таков човек, барем додека не се реши се. Ама не сакам до крајност да одам, не сме преблиски, не е моја работа да се мешам

12. Fraerce4

Fraerce4 Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2024
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    71
    Она може да бара и пола населба да и се препиша нема проблем :) Но реалноста е сосема друга. Имотот на родителите не е заеднички имот стекнат во брак, се дели она што е спечелено заедно ништо друго. Друго е само фантазирање и очај.

13. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    20.312
    Па нели викаш дека некоја комшика ги издала. Ако е вистина тоа, тогаш секако ја знае.
    И никој во државава нема стан шо не го користи. Сигурно му е изнајмен специјално за дупење женски, или на некој пријател му е.

На Dentina и Polyincognito им се допаѓа ова.
  14. Ramonda

Ramonda Активен член

Се зачлени на:
    9 мај 2024
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    403
    @Alizée10 Врати се,СЕ ти е опростено :D

На Waverly Raven, crimson, Biljarkata и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Dentina

Dentina Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.816
    Допаѓања:
    39.436
    ДостА им отвараш очи па ти:D

16. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    20.312
    Не само очи, туку треба да отворам и организации за часови по сексуална биологија и бесплатни часови за млади девојки и невини светици кои планираат да го имаат првиот дечко. Часови за отварање на третото око.
    Оти од толку простоќа, затоа маживе шо сакаат тоа им праат.

На oblace1, CameliaMiller, Outlook и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.807
    Допаѓања:
    2.840
    Тие една не можат да најдат, да зачуваат 2 ќе имале:D
    Кои се тие жени шо немаат потомство обично се повеќе мажи без потомство и самци на веков ако не најде некоја до 40та год, стеснат е изборот, убавите јаболчиња се одбрани веќе.

На oblace1, Outlook, Gosh и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.807
    Допаѓања:
    2.840
    Ја варал,има право да не да дава развод додека не ги разведат.

19. Fraerce4

Fraerce4 Активен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2024
    Пораки:
    93
    Допаѓања:
    71
    Има и некои што 10 тина се вртат по него кога ќе помине :) што со нив?

20. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    20.312
    Ќе ги разведат макс за 1 година, а оваа вика дека веќе се поминати неколку месеци.
    Туку филмот е шо не ни постои постапка за развод туку тоа е измислица од овој за да си ја држи швалерката поблиску да не му избега, а филмот дека не му дава развод и барала куќи и палати е само за да каже дека нема да се разведе и неа да ја обвини. ;)
    Со години го иам слушано и гледано истиот филм, ова маживе неможат нешто по оргинално да измислат.

На CameliaMiller и Lisandra им се допаѓа ова.