Ти колку жени си оплодил до сега? А со колку си се онадел? Ако пукаш со ќорци, значиш нема право до жена да припариш... Зумбул Ага.
Расплодувалиште? Ај реши се сега, по природо или по општество ќе се водиме? Ја не дојдов со аргумент-ама природата, ама сто сперматозоиди. Исто, можеш и сперматозоидите да си ги преброиш, не ќе да се баш сто деновиве. Сега уште и љубов траела година дена. Кај животните ли тоа?
Леле Биљо те молам, какви аргументи бараш од некој што дошол да се пофали на форумов дека си ги излечил зависностите па сеа као се продуховил нешто.
Така е за друго дојдов на форумов, башка форумов е женски, ако не ви одговараат моите натписи можам и да ги избришам, темава и онака не е некоја тема што мене воопшто и ме погаѓа само напишав некои факти од биологијата на човекот, но гледам дека тука многу девојки не ја сакате биологијава, но тоа е ваше право терајте како мислите!
Какво хејтерски, брејкинг њуз од човечката биологија се ова. Не вели ми дека немаш прочитано. Каква врска има биологијата на животните со тоа што женет маж ќе лаже некоја девојка дека случајно е женет, дека ќе ја остаи жена му, еве само што не се десило, итн итн?
Сесре, не знам кој те повредил, дали маж или дечко ама жената со која те варал не е ич крива...на него да му се лутиш
Абе гревови едни, тие не се способни за една жена да обезбедат достоинствен живот за да си ја прчи, две ќе чувале. За да имаш две жени треба да можеш да ги издржуваш, кај сте кинисале вие со прстот у гз по две не разбирам. Грев гревосан, две жени ќе имал тој, ооооо. Па фраерче е потпишан бе, ќе умрам Овој од шесто-г не мрднал, две жени ќе имал
Е па ајде како во природата, најсилниот мажјак нека ги оплоди жените од цела хорда (цело маало во денешни услови) а вие останатите дркајте по цел ден или плескајте се помеѓу себе. Како ти се допаѓа тоа? Или може живееш во илузија дека баш ти си алфа мажјакот што ќе оплодува ко на фабричка лента? Абе гревови едни, оно и вака стари ергени има со лопата човек да ги рине, и субвенции ви даваа Албанки да купувате и тие не ве сакаат, ти си фантазираш за оплодување чопор жени. Ќе ги оплодуваш леванка и десанка у детската соба на твоите, со пуштен порнич и влажни марамици до тебе, на штрек да не се вратат твоите од работа и да те прекинат у сред "оплодување".
Види, за ова што кажуваш, да, нема да е крива жената доколку тој филмови и правел дека е слободен, неженет, нема партнерка и слично, па ладнокрвно си води двоен живот и кур не му чуе. Ги има доста таквите. Ама, ако таа свесно се плетка со него, а притоа знае дека е зафатен, у тој случај не можам него да го кривам само, туку и него и неа. Да бидеме искрени нели. Бедно е да си у врска со женети/мажени како и да е.
Мажјациве тука си мислат дека се "згоден, плоден и неопходен" а уствари се "ружан, тужан и до бога дужан".
Не знам кај прочита дека се лутам на некого!? За оженет маж со швалерка напишав дека освен тешка сиротиња, друго не може да биде а за “лепотица” во врска со оженет о*оспија. Асална личност не може да задржи па кутрата мн убава ја сакал некој оженет “фраер ипол” За оние шо прашуваа како со оженет беше муабетот а не дека на некого сме лути. Сесре хахах.
И то швалерката знај дека нема да ја изневери и со жената му ништо не прај, а и да прај веќе е пиштол плашливец. Меракојна!
Еве да ви кажам еден пример сега ме натеравте да размислувам. Пред некој ден ми пишува другарка која е 40+ да сум и местел некој од кај мене на работа, да бил спортист да бил незнам што таков онаков се нај. Си викам во себе па ако е се тоа сигурно тебе нема да те земе, но ај. Ми текнува на еден слепец неженет исто како неа 40+ години, викам чекај да видам дали е во канцеларија ако е ќе ти кажам кога да дојдеш да седнеме некаде на кафе да се запознаете. Одам гледам заклучено кај него, му ѕвонам да го запознам со девојкава се јавува и ми кажува дека бил дома и дека користел стар одмор до 1 јули немало да дојде. Му кажувам зошто го барам и ми вика ок но до први јули бил на одмор, му викам да не одиш некаде не ми вика на одмор бил. Го прекинуваме разговорот и си викам еее слепец еден 45 години си ги направил во газот ти се јавуваат да те запознат со некоја девојка а успат заборавив да напишам јас ја дигам оваа цурава во облаци дека е дипломирана економистка дека сестрата и е судика, дека се од познато Скопско семејство да слушаш прсти да излижиш и он ми вика на одмор бил, дремел дома лежел не можел да одвои време да се запознае. Оваа што ми се јави да и најдам некој не е ништо подобра но ајде она е женско. Ете такви ви се овие што не може ни со албанки да ги ожените, па после се чудите зошто жениве оделе со мажени, како да не одат со вакви ли да одат? Па јас да сум жена ваквите со закон би ги забранил не па да ги трпи било која жена.
Доволно е да влезете во некоја поголема фирма каде што работат поголем број на луѓе и ѓе видите како жени си растураат брак за да фатат подобра работна позиција,исто и мажи. Или ќе спојш или ќе растуриш брак,трето нема. На денешно време се е лудо,се се очекува од секого дал мажи или жени. Ај 25-30 годишни шо им мрда газо ама па овие по 50-60 годишниве забегаја скроз. Остават фамилија и заминуваат со швалери/швалерки....На крај секој се враќа назад. Некој трпи зашто нема друг излез,некој ради срам а некој ради финансии....
Јас на мојата жена и викам ако мислиш дека некој е подобар од мене дека со него ќе ти биде подобро дека подобро ќе ти ги чува децата оди слободно нема никогаш да ти се налутам. Истото си го викам и себе ако мислам дека ќе најдам некоја со која ќе ми биде подобро дека подобро ќе ми ги чува децата дека ќе ми даде повеќе од што ми дава женами веднаш разведи се. Но јас таква сеуште немам најдено и не мислам дека ќе најдам некогаш Друго се се прикаски...
❗Ве молам држете се до (аргументирано) дискутирање и до темата. Не е целта да се кажи нешто колку да се кажи притоа "хранејќи" оф топик. Ако нешто е оф топик: пријавете го. Само мал потсетник за препораките. Фала.