Вакви коментари шо ги даваш на личност шо не ја познаваш а као знаеш дека ме изневериле, освен да си нечија швалерка др нема. Колку си вредиш толку те ценат. Поработи си на себе, многу си несреќна. Се возбудуваш безвезе. Арно ми кажа дека без секој се може, ја еве плачев од синоќа по еден хахах.
Среќа што те сретнав тука на форумов, за кај ќе бев, немаше да знам ниту дека сум изневерена, ниту дека без секој се може.. Од коа те сретнав, ме просветли, еве дури и престанав да плачам по овој лепотанов мој, уствари на швалерка му. Фала ти ептен
Па јас не ни сакам да ме гледа некој кој бебе. Од друга страна членот сака две жени ко во муслиманскиот свет. Што има да понуди? Пари? Имот? Обезбеден живот за двете? Или да ги земе сака, една да му пере гаќи, друга да му готви и двете да се тепаат која да го задоволи вечерта Важи.
Нели ви се гади ако вашиот партнер/ка се лиже или е*е со друг/а? На тие шти не ви се, слободно земете си 5 жени или 5 мажи, што ви треба и колку ви треба. Никој не ве сопира. Ако не можете да си го направите ќефот во Македонија, дали од менталитетот или од тоа што ќе речат комшиите, преселете се во СА и бидете среќни. #LiveLifeYourWay
Абе греој знам едни се швалеросваа сега се спасила жена му ми кажа мајка ми ама овие чупиштата толку покварени до тој степен луди што ја следееа жена му дури и на работа, во фариката едната и се праеше пријателка ја прашуваше низ дома како другарка и дури одеше со маж и тој па сељак прва класа.. На крај дозна жена му си замина кај нејзините Шведска со се дечиња тој остана со оваа и другарка и по одвратно здравје.
Он е грев гревосан, паднал во замка на двете змии, на сила му ги соблекувале панталоните за да имаат односи.
Простак, сељак, исто ко нив затоа си одговараат Дно од човек е , тој е тој што изневерува, ама свесно да влегуваш во врска да земаш од устата на две дечињата па незнам што душа ќе имаа..
- Не врши прељуба Убаво си е пишан божјиот закон во заветот. Подалеку од врски со женети/мажени или луѓе до девојка/дечко и со некои што се оставени. Јас сум зацртал дека дури судбината не ме спои со вистинската личност, нема да имам никакви односи и врски со други. Си го почитувам божјиот збор колку што можам, сум преживеал многу тешки работи за тоа што го сторив и нема потреба повеќе да го направам (да те лажат за некој во врска да се фатите е стварно безобразно). Прељубата има после голема цена што ја плаќаат откако ќе умрат, судот божји е најголемиот суд пред кој никој нема да биде пропуштен туку така без да се оправда.
Нека си сака негово право, сите си имаат преференции, ако не ги присилва и ако тие имаат согласност зошто да не, сите среќни весели, а што ако сакаат да се со него и да нема некој ликсузен живот? Или не е возможно такво нешто ако нема повеќе имоти и од поќе пари?
Први сте за да барате по две жени, а ни една не можете да задоволите, немате што да понудите, после се чудите по форумов зошто не сакале да легнат со вас. Сте тргнале по две жени да жените, притоа со заостанати ставови што ни покојниот ми прадедо ги немал. Сексуално неписмени, уште клиторисот не знаете кај се наоѓа, нит па знаете што треба да правите со него, па уште ќе сте женеле по две и ќе сте ги оплодувале, алфа мужјаци на батерии. Секако со исклучоци што не се комплексаши па знаат и сакаат да ја задоволат жената ко што треба, а не багра што гледа да добие орал и да ја оплоди жената.
За клиторисот барем имат чуено ако не друго, прашај ги откаде мочаме и ќе ти кажат, од пичката . Не ни знаат дека имаме друга дупка за мочање. Едвај одат и една смена на работа, за мочана минимална плата, па уште и уста отварат да и префрлуваат на жената ако не работи. И такви сакаат две жени ....
Па да, изгледа они така си израчунале, жените да работат а они сци 4 у вис пред телевизорот. Па уште и арапките и муслиманите ќе ги спомнува тука, незнае дека кај нив мажот ринта од јутра до сутра за дома да има. А нашиве сакаат 50-50, оти и за една сметка плаќање не се способни.