1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.460
    Допаѓања:
    18.133

I vcera rece sakala vo momento da e vo pregratki na deckoto, a mene mi vika da i baram decko od pp. Ama ajjj taka neka ee

На eliesaab му/ѝ се допаѓа ова.
  2. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.348
    Допаѓања:
    11.782
    Кај него во прегратки, не значи кај дечко ми во прегратки.. Секој си има симпатија, а јас бидејќи сум веќе сингл, можам исто да имам симпатија, не значи дека таа моја симпатија ќе ми стане дечко, можеби ништо нема да биде.

На halfasoul и Stark им се допаѓа ова.
  3. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.617
    Допаѓања:
    8.971
    Или пак,ако не почнеш ти прва ,туку он ,ти не си виновна за распад на бракот,така?Крив си е само тој .До кога вака ќе се правдате?

На GirlVolley, Elenpelen, eliesaab и 3 други им се допаѓа ова.
  4. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.348
    Допаѓања:
    11.782
    Може не знаела за жена му.

5. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.465
    Допаѓања:
    33.293
    Во денешно време да не знае за жена му, баш чудно...

На Konfetka, GirlVolley, Elenpelen и 5 други им се допаѓа ова.
  6. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.617
    Допаѓања:
    8.971
    Спијте на тоа уво.Нисам знала.Ок ,не викам дека нема такви случаеви,но секоја втора љубовница не знаела?Или така им одговара на некои,се додека не им дојде на нивната глава па ќе има кукање после .

На halfasoul, Anyshka и ForeverME им се допаѓа ова.
  7. Just.do.it

Just.do.it Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2019
    Пораки:
    2.456
    Допаѓања:
    7.815
    Јас целосно ја разбирам нина во ставовите.
    Мене вечна љубов и верност ми ветил мојот сопруг, никој друг. Значи во моите очи само тој е виновен.не можам да очекувам други личности да ми го пазат бракот, кога тој самиот ги погазил своите зборови. И тој што изневерува, ништо нема да го смени во намерите. Значи ако не е таа девојка, ќе изневери со друга.

На Ljubova, нина122, lovely91 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    1.110
    А зошто изневерување?

9. ALISA0000

ALISA0000 Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    14.762
    Допаѓања:
    166.109
    Да не биде досадно
    :rofl::rofl::rofl:

На Konfetka, IamSexyAndIKnowIt, ForeverME и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. M&M

M&M Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2015
    Пораки:
    6.426
    Допаѓања:
    144.939
    Во контекст на муабетов :D:D:D
    Screenshot_20241014_152009_Facebook.jpg
    Не е квантна физика темава, нормално дека најмногу е крив тој, ама кога некој свесно влегува во врска со оженет да не збориме и со деца, може само да се тапша по рамо дека нема никаква вина.

На Трагедијаупмм, Viveki, lovely91 и 11 други им се допаѓа ова.
  11. iskeshiran

iskeshiran Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2018
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    74
    @нина122 Само го кажува тоа што е очигледно. Девојките во мк идат без проблем со женети, па дури и 20-30 години постари. Така да џабе и се љутите на нина што кажува нешто што е очигледно.

На IamSexyAndIKnowIt му/ѝ се допаѓа ова.
  12. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    2.881
    Нека има љубов од сите страни бе!! :inlove::rofl:
    Јас дојдов овде за поддршка, не осудувам никого, секој со своите причини и маки :mm:.

Туку ме интересира едно, колку траеше или уште трае најдолгата ваква врска овде?
    Прашање за членовите на темата.

На iskeshiran и diskreten32 им се допаѓа ова.
  13. New live

New live Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2022
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    471
    Од толку слободни ќе се загнеш за оженет да му бидеш втора виолина за свирење каде што врската никаде не води освен кон проблеми...
    Многу сум против тоа не ми е сватливо..Кога ќе кажат се заљубив...Ок друже за да се заљубиш треба да дозволиш да ти пријде ,затоа не дозволувај...
    Или дознала одпосле ..па ќе се откорнам од плачење ќе преболам поарно така одколку секој ден нареден да се нервирам што сум во втор план јас
    Значи не осудувам така шо си одат ама лично сум многу против..и не оправдувам која год била причина.

На Трагедијаупмм, Anyshka, Youknow и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    937
    Каква поддршка бе ? Дали би дала поддршка доколку тој женетиот е татко ти на пример или твојот маж?
    Јас сум толку против што доколку моја другарка би се гледала така со женет веднаш би и ставила крај на пријателството.

На eliesaab, hermosa, Anyshka и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Stella1111200

Stella1111200 Активен член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    145
    Допаѓања:
    148
    Мене искрено ми е малце језиво да ми биде привлечен зафанет маж, некако не знам… кога видам некој што е зафанет автоматски како да не постои, не е тој за мене туку за друга си е. Плус од толку мажи на овој свет зошто бе да бидам со оженет? И исто мислам дека вината е од двете страни, секако дека мажот е тој што должи верност и поголемиот дел од вината паѓа на него ама да си жена и да знаеш што правиш и со кого си и да си мирна под изговорот “ не е моја должност да бидам лојална, негова е” е маце страшно, еве на пример јас да се наоѓам во таква ситуација нема да спијам, ќе ме гриза совеста. Плус среќа на туѓа несреќа не се гради, секогаш изграденото пропаѓа со најболнатс карма.

На eliesaab, hermosa, Трагедијаупмм и 3 други им се допаѓа ова.
  16. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    2.881
    Читај меѓу редови. Искрено сум неутрална, секој си има право што сака да прави, не е крај на свет неверството или врската со "зафатен маж". За се постои причина. Ако бил толку "зафатен", и ако му било се совршено во бракот немало ваљда да влезе во врска со втора, трета, петта женска особа. Не гледам ништо страшно во тоа двајца да се привлекуваат и да си ги искажат страстите. Моментот е да се биде искрен и отворен во врска со темата и кон партнерот и кон таа/тој што се гледа. А, и која сум јас да судам? Сите грешиме во нешто, никој не е совршен. Лично мене само ме интересираше колку долго Ви траат тие врски? Дали и како завршуваат? Како се снаоѓаат луѓето во вакви ситуации?

На Snowflake97 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. ForeverME

ForeverME Истакнат член

Се зачлени на:
    20 септември 2024
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    1.110
    Другарка ти можеби и се гледа со оженет,ама секако нема тебе да ти каже :rofl:

На Mumoftwo30 и IamSexyAndIKnowIt им се допаѓа ова.
  18. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.395
    Допаѓања:
    7.574
    Кажуваат, кажуваат... До одредено време може да доќутат, после мора да си кажат некому за да им олесни на душата. Не дека ја прекинуваат врската туку сакаат да си кажат гласно.

На Medea. му/ѝ се допаѓа ова.
  19. ani23

ani23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    675
    Допаѓања:
    745
    Ajde be -devojkite vo MK ne cinat ,onie vo stranstvo sve saglam se samo ovie nasive ne cinat.Isto go mislam i za nasi zeni koga ke recat BALKANCI bile pa se nesto im fali.

На BlackNight му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    3.938
    Допаѓања:
    54.727
    Кутриот тој, заглавен во несреќен брак со некоја што душата му ја јади секој ден па мора да се луфтира на страна со такви што го "сфаќаат".

Ова не се користи како изговор пред свесно да направиш нешто лошо, како да повредиш некого. Плус, неверството не е грешка никогаш, демек случајно му скокнала некоја и не можел да одолее, маж де тие такви се.

Нема изговор за неверство, нема изговор ни за свесно одење со зафатена личност. Тие што го прават ова се дно од луѓе.

На eliesaab, Anyshka, anaja1 и 4 други им се допаѓа ова.