Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. Mrs. right

Mrs. right Истакнат член

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    3.118
    Допаѓања:
    11.856
    Викаш нема никаква поврзаност?
    Малце продлабочи се, ќе увидиш, мислам ако ти одговара да увидиш. За болдираното што го цитирав Реалист беше.

Во ред тоа, внимание секако има, и на сите ни годи.

Чекај, не ја поштува швалерката ама затоа жена му ја поштува, со самото тоа шо ѝ е маж, па би ѝ се вратил секако? Шо има везе бе, едно варање па и ти. :D Ќе се опраи, ќе му дое памет, ќе созрее ехееее, има време. Издувен вентил ништо друго не е.

Значи како сакаш сврти го, дно од луѓе се и двајцата, и тој пичкопатеникот кој сака да се омрси пошо здосадено му е од жена му, ама и очајната куропаченичка. Ете толку.

Знам дека на некои им е тешко да го признаат ова.

2. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    4.981
    Допаѓања:
    20.294
    Ама ти не знаеш.
    Жената се поштува а швалерката се сака :rofl:

На LiquidLuna, lovely91, Rozevata и 3 други им се допаѓа ова.
  3. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.144
    Допаѓања:
    5.046
    Ne znam sto od kade bilo, ne obrnav tolku vnimanie, vidi sekoja ideja se iskrivokolcuva, da ne bese feminizmot jas i ti denes ne bi bile obrazovani i tn. Taka sto feminizmot nema vrska so toa, ova se moralni vrednosti. A denes znaes kolku se vrednuva toa? Sega realni da bideme, mn malku. A sega da sednam da vregjam nekogo pa, bas i ne mi odi. Poznavam mn mazi sto varale, isto i zeni sto bile vo takvi bubanji, nikako ne si, i toa se lugje od krv i meso, sekoj so svoite maki i svest da znae sto saka sto ne od zivotot. I sekoj od zivotot kje si napravi spored toa kako kje si gi naredi rabotite. Jas sum tip sto sakas taka da zivees, super, jas nemam nisto protiv, mene ne mi nametnuvaj tvoi pravila i zanesi i ok sme. Mn gi mesas fokusite, jas za zena mu nisto ne rekov :) a i ne te razbiram bas sto sakas da kazes so toj pasus.

Последна измена: 3 ноември 2024 во 21:32
    На Трагедијаупмм и halfasoul им се допаѓа ова.
  4. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.144
    Допаѓања:
    5.046
    Neli :D

На Mumoftwo30 и Adidas888 им се допаѓа ова.
  5. ani23

ani23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    674
    Допаѓања:
    744
    iskeshiran напиша: ↑
    @нина122 Само го кажува тоа што е очигледно. Девојките во мк идат без проблем со женети, па дури и 20-30 години постари. Така да џабе и се љутите на нина што кажува нешто што е очигледно
    Eve ovde si pisal za devojkite vo MK,ne za opsto?Sto ne e jasno iskeshiran ?

На Anyshka и BeMyFriend им се допаѓа ова.
  6. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.467
    Допаѓања:
    175.682
    Ништо не е јасно. Што се специјални пак девојките во Мк?:?:

На Realist1 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Realist1

Realist1 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2019
    Пораки:
    1.133
    Допаѓања:
    2.761
    Има поубаво девојче од македонче? Ama си и ти па :D

На Biljarkata му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.467
    Допаѓања:
    175.682
    Абе да, со географско потекло, од унеско заштитено. Специјален вид, егзистира само од Куманово до Гевгелија и ни метар подалеку:wasntme:

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. IamSexyAndIKnowIt

IamSexyAndIKnowIt Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2012
    Пораки:
    1.633
    Допаѓања:
    2.881
    *крвави солзи, seriously? :fubar:

На halfasoul му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Elf

Elf Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2019
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.133
    А, ти шо мислиш.. ?

На eliesaab и halfasoul им се допаѓа ова.
  11. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.760
    Допаѓања:
    110.325
    До толку е нормализиран швалерајот што на реел за реклама за студио за нокти ми излезе : Ноктите не му се допаѓаат на дечко ми зашто жена му имала исти!!
    И тоа ќе го видат милион млади девојки за кој да биде втора ќе биде нормално!!
    Е тоа само сакам да ви кажам.

На Mumoftwo30, MeowMeow, ALISA0000 и 14 други им се допаѓа ова.
  12. Elf

Elf Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2019
    Пораки:
    567
    Допаѓања:
    2.133
    Се што е погрешно се нормализира веќе.
    Тоа е и целта да се искриват вредностите и тука не сфаќаат некои дотични госпожи дека децата патат највеќе од таа ситуација.
    Па уште се чудат крвави солзи епа коа имаат изопачена визија за нештата, а се вадат на слободоумност за да си олеснат на извалканата душичка, нормално ќе се чудат.
    Неможе да се очекува од секакви калаштури да се има емпатија и чувства за други луѓе.

На Anyshka и halfasoul им се допаѓа ова.
  13. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.144
    Допаѓања:
    5.046
    Citam i vi se cudam, odreden kalibar na lugje nemaat empatija za sebe, taa sebe ne se zali sto e uste edna recka nekade, uste eden trofej, ti sakas tebe da te zali ... Ajde, kje bide nekogas

На Anyshka, halfasoul и Elf им се допаѓа ова.
  14. Adidas888

Adidas888 Популарен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    4.981
    Допаѓања:
    20.294
    Они па ист вкус и за нокти и за мажи имале :rofl:.
    Мислам дека треба он да ги здружи, шо убоо ќе им биде :rofl:

На Mumoftwo30, Anyshka, Трагедијаупмм и 3 други им се допаѓа ова.
  15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    16.760
    Допаѓања:
    110.325
    3 пати враќав да слушнам дали стварно рече жена му.. ејј младо девојче тоа го збореше.. страшно.

На Adidas888 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Purelove92

Purelove92 Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2015
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    3.398
    Јас кога бев дете татко ми ја изневеруваше мајка ми со мојата професорка по музичко, мајка ми не знаеше знаев само јас бидејќи ги имав видено. Се сеќавам тој момент осетив огромен гнев кон татко ми, па и подоцна во животот, не ја мразев али жената која ја почитував како професор ми стана синоним за не морал и немање достоинство едноставно одвратно,а навистина мислев дека е жена со став, карактер, силна жена бидејќи беше самохрана мајка, со емпатија бидејќи беше пола еврејка едноставно и се восхитував, се додека не го видов тоа. А татко ми секако ден денес му го паметам тоа и е нешто што го направил со кое ми го жигосал детството.
    Еве јас како пример, крвави солзи немаше, но психички последици да.

На Pixi5, Mumoftwo30, MeowMeow и 7 други им се допаѓа ова.
  17. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.263
    Допаѓања:
    9.075
    А зошто децата треба да бидат запознаени со интимниот и приватен живот на родителите. И да дојде до развод детето не треба да ја знае причината, едноставно не ни одеше и готово.
    Родителите се сами криви ако ги трујат децата со тоа, татко ти/мајка ти, ме изневери, си најде нов/а девојка/дечко.

Не ми е јасно како вака на Фемина све светици и светци се собрале, само морални личности, полни со емпатија. Значи браво ... а во реалноста сосема друга слика.

На Mumoftwo30, Трагедијаупмм и halfasoul им се допаѓа ова.
  18. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.052
    Допаѓања:
    39.302
    Затоа што ги афектира. Изневерувачот не го изневерува само партнерот, туку и децата. Директно им крати од своето време, љубов, внимание, грижа, па најверојатно и пари.

Е сега некој ќе рече дека не е така. Ама во пракса така е. И нема дете кое не се чувствува повредено при неверство на родител. Него му се руши цел свет.

Пример ќе дадам од пријател што идеше со мажена жена. Ќе ги успиеше она децата, и овој идеше кај неа во соба да си се работат.
    Еднаш кажуваше дека детево им влегло во соба, не можело да спие, кошмари нешто имало.
    Тоа што видело ќе му биде шок за цел живот.

И ја таков човек како пријателот не можам да трпам, ниту оправдувам, или да го лишам од вина.
    За мене тоа е најдочно суштество без морал и етика. И откога почна да кажува што и како прави, почнав да го одбегнувам, и чисто на здраво сум. Нејќам такви луѓе во опкружување.

На boo3, Pixi5, MeowMeow и 8 други им се допаѓа ова.
  19. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    8.774
    Допаѓања:
    12.307
    Примерот за пријателот на Били, тоа се чудовишта за мене. Би ги тепала како магариња кога би можела. Моите не се изневерувале, не се такви, но, ми се повраќа од жени кои плачат за покојниот маж кој патем си работел во друга држава и си имал таму жена, а женава дома си имала љубовници.

Другарка ми е возрасна жена, омажена, уште е трауматизирана кога татко и вдовец и рекол „добро, ти ја исекле струјата, ај за некој ден ќе дојдам ќе ја платам“, а тој со љубовницата на викендица, парите нејзе и ги давал, девојчево седело во темница неколку дена дури дојде да плати, да ја пуштат струјата. Не да немал пари, ги давал на љубовницата, таа на нејзините деца, а ќерка му оскудевала. Да, неморалот ги погодува и децата.

На Mumoftwo30, MeowMeow, eliesaab и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Се зачлени на:
    10 септември 2018
    Пораки:
    5.052
    Допаѓања:
    39.302
    Точно така. Тоа се шлајм од луѓе. Ѕверови. Без никаков морален компас.
    Дури и се фалат со тоа што се швалери. Да можат и сами себе би се продале.

А секако најголема одговорност и најголемо дно се луѓе кои изневеруваат.
    Буквално лебот од своите деца го земаат и го даваат на швалерите. Фигуративно кажано.

На MeowMeow, eliesaab, Mrs. right и 4 други им се допаѓа ова.