Добра, паметна и снаодлива жена. Покрај тој маж таму некаде има и мажена жена која го прави и одобрува истото.
Зошто не одговаш на прашањата што би правел ако дознаеш дека жената твоја те изневерува? Се едно ќе ти биде?
Жена ми ако имаше потреба од секс, ке го имаше и со мене. Фригидна е. Ама еве ке ти одговорам: да, сеедно ке ми биде, нека проба, нека види како е и со друг. Подобро јас да сум и вториот маж на вдовицата, одколку да сум и првиот
Не треба да даваш такви примери. Можеш лошо да влијаеш на многу луѓе. Ако си сакаш секс, а она нејќе, седнете на маса во дневна и разговарајте. Продлабочете го проблемот, најдете солуција, дадете си предлози и тн. Секоја криза се надминува со разговор.
Луѓе кои изневеруваат немаат реални проблеми во бракот/врската. И 2025-та е, редно е да се научи дека изневерувањето нема врска со изневерениот
А од каде знаеш дека нема желба поради тебе, може не и правиш задоволство, може знае дека идеш со друга па си и се згадил.. Едит: Или може те изневерува пред тебе со некој што и одговара повеќе и сега на љубовникот е верна а тебе те лаже дека нема желба за секс.
Ајде врати се на почетокот на овој разговор, па прочитај, сега едно исто ке го вергламе по 100 пати, ке се вртиме у круг. Најдобро да ја завршиме темава.
Не сум баш во тек ама да прашам ако ти е сеедно дали жена ти ке има секс со друг, зошто сте во брак? Ради комшиите или муабетот ви е погоден, секс немора?
За да му биде машина за деца и сексот завршува со правење на деца и да му прави ручек и да собира дома по него..
За да се каже дека има жена дома, да пегла, пере, чисти и раѓа деца. Не ти се ебе жено, немај гајле ќе си одам швалерка ќе си најдам. Утре, задутре, кога ќе имаш некоја СПБ не ти е од мене, којзнае со кој си одела.