Мислиш дека не ги изневеруваат? Само е@ачите се мали мачиња дома и слепи не гледаат,а за сите останати жени коменираат курви и сл..
Зошто не одговаш на прашањата што би правел ако дознаеш дека жената твоја те изневерува? Се едно ќе ти биде?
Жена ми ако имаше потреба од секс, ке го имаше и со мене. Фригидна е. Ама еве ке ти одговорам: да, сеедно ке ми биде, нека проба, нека види како е и со друг.
Не треба да даваш такви примери. Можеш лошо да влијаеш на многу луѓе. Ако си сакаш секс, а она нејќе, седнете на маса во дневна и разговарајте. Продлабочете го проблемот, најдете солуција, дадете си предлози и тн. Секоја криза се надминува со разговор.
Луѓе кои изневеруваат немаат реални проблеми во бракот/врската. И 2025-та е, редно е да се научи дека изневерувањето нема врска со изневерениот
А од каде знаеш дека нема желба поради тебе, може не и правиш задоволство, може знае дека идеш со друга па си и се згадил.. Едит: Или може те изневерува пред тебе со некој што и одговара повеќе и сега на љубовникот е верна а тебе те лаже дека нема желба за секс.
Ајде врати се на почетокот на овој разговор, па прочитај, сега едно исто ке го вергламе по 100 пати, ке се вртиме у круг. Најдобро да ја завршиме темава.