znaci na sekoj eden mozi da mu se desii istovo... i jas bev protivnik na ova premnogu... ni samata ne ocekuvav deka eden den i jas ke se najdam vo takva situacija no ete se slucii bez nikakvo objasnuvanje... koga ke dojde nema da te prasa dali sakas ili ne.... ednostavno nema da mozes da odolees...
Секоја од тие девојки која оди со женети е исто оперирана од морал,а секое неморално однесување треба да се осуди без грам грижа на совест.
Имаш мака па бараш совет ова? Ако добро ме прочита јас пишав кога не може да си го задржи мажот во кревет сопругата а и пречи што има врски надвор од брак има и опција развод. Едноставно е.
И тие мажи знаат кај треба да си ја пробат среќата. Ако некому не му дадеш повод ништо нема да се случи. Како само на некои цело време им се случува зафатени да им се пуштаат? Ние другите жени ли сме или не? Кога си мрда опашката, си мрда...
Па затоа пред се' треба да бидеш карактер, а не туку така да си кажеш ''нема да можеш да одолееш'' ако е така колку многу работи има во животот и што се убави и помалце убави, за сите така ако размислуваш, ехее отиде далеку
Ама зошто ме цитираш. Немам потреба да се објаснувам дека јас за себе си знам и претпоставувам како разумни човечки суштества во свест за разлика од животнине секој присебен знае што е најдобро за себе си. И додека психолог е луксуз т.е. вложување во ментално здравје е луксуз а е покриено со државно здравство не знам што да речам. Само секој има различни приоритети,некој здравје некој друго.
грешиш ти не размислуваш многу и се препушташ на емоциите лесно има жени си ги знаат границите и не дозволуваат да дојде до такво нешо
А што ако ти кажам дека девојче од 18 години прв дечко и е 30 годишен оженет човек (ова е вистина) ? Дали она е "таква" жена ? Девојчето е најмирното и повлечено , кога дознаа родителите нејзини просто не им се веруваше па ни нам не ни се веруваше .....
Се јавија ,, способниве ,, шо не можат нормален, верен маж да си најдат, па се удараат у груди со тоа што му се само редовен секс некому, да ги понижуваат ,, неспособниве ,, кои се изневерувани оти демек не му давале на мажот...
Ајде стварно,вљубување во првиот кој ке ти намигне,преземање туѓи партнери и останати„ опасни„врски се пробуваат во средно.Трагедија е кога полнолетна личност може да биде озбилна и да каже дека се вљубила и полудела па тоа што е оженет не е препрека бидејки и се случила епохална љубов . Дај напијте се кафетин место да растурате туѓи фамилии и бракови,и пораснете.
Сега ова мене ме убедуваш или себе си?? Јас си пишав нит оправдувам нит осудувам,немаш потреба да ме убедуваш/разубедуваш во нешто. За себе си знам. И ти си знаш за тебе. Мило ми е.
i jas mislev taka.. no se Izvini me ama imam dovolno pari i nikogas ne bi odela so nekogo za toa.. Ne mora odma da se pomisluva na toa ako nekoj odi so zenet...
zosto misles deka ne e ljubov... ne znaci deka ako e zenet nemoze da go sakas?? na srceto ne mozes da mu nareduvas koj ke saka i koga ke saka..
ај засакај некој од 85 онда. чим е се со срцето а ништо со умот. самиот наслов на темата вришти од контрадикторност. женет и врска едноставно не иде. колку сакате објаснувајте се.