@saren_petel Многу јасно имам напишано дека третата личност која се замешала во нечиј брак НЕ ја оправдувам, ама главната вина ја ставам на оној кој изневерува. Што не ти е јасно?
За да се замеша третата личност и јас не ја оправдувам, ама за да се вмеша во бракот некој му дал повод некој од членовите од бракот, или мажот или жената, зависно од тоа кој од овие брачни другари се впушта во авантурата т.н. изневерување. За третата личност која се вплеткува во бракот, треба да мрдне со опашот некој од брачните другари и да и даде повод. Инаку се сваќаме и те разбирам потполно, не постои недоразбирање.
Celo vreme ve slusam so tretava licnost, nekoj ako ne saka nesto, ni treta, ni cetvrta, ne moze da ima vlijanie, toa e samo izgovor nisto drugo.
@saren_petel Точно, затоа и ти болдирав, истото го кажувам уште од првиот пост во оваа тема. Дека главната вина ја носи едниот брачен другар кој изневерил. Значи се сложивме.
Абе тука сите солат памет. А замисли некој да грабне да пишува колумна "SEX&CITY-SKOPJE"....аууууу што све може да се напише.... За градот....
Значи вака сега ..ако девојката е слоободна и оди со маш во брак ,тогаш фатија и обесија и неа и него..
Глуп е насловот , не може врска да биде туку афера ! Мн мали му се шансите на Трајче од Свирипичино што по цел ден има работа по нивите да вара , така да ако имате такво маже не се секирајте Што има лошо во тоа две личности да се плеснат еднаш -двапати ?? Жената ако не си ја врши дома работата друга ке и ја заврши Жената се знае каде и е местото , и на "привремената" се знае каде и е местото
Хахха ако де нека се плесне, ќе го плеснам после ја и со рука и пенкало да потпише документи за развод.
постоела некоја дрога 24 часа друг да те кумандува а ти да го слушаш.За среќа не кај нас хихи .Епа во тие 24 часа ќе ми потпише се, ќе и раскини неа ,и ќе се самоубие.а јас срејќна вдовица хахах
Абе глеј, ја ако се мажам планирам тоа да биде со некој асален и стабилен човек, совесен. Али како и да е колку и да си вешт вистината секад се дознава
Jas imam drugar, mnogu blizok sto ima nekolku ne edna, i stalno koga izleguva na zenata i vika jas ke izlezam nalce, kade? ke odam negde so nekoja da se provedam, i taa mu vika ubavo da si pomines, misli deka toj se zaebavai, a toj stvarno . se vraka od svaleracija i vika ej zeno abe ovaa me rasturi nemozam nanoze da stojam dojdi da me iznasiras, a taa navistina go masira, ej zeni , zeni
Ама ако дознае жена му што се случува ...е, тек тогаш ќе видиме кој последен ќе се смее. Тој или таа среќно разведена е, мажи мажи