Зошто девојките се одлучуваат да се во врска со женет? Затоа што тој нема да се фали дека се швалерисува и плеска на страна, како што се фалат децата. Тие, децата, ако биле со девојка и се плеснале цел град ќе дознае, додека женетиот си ќути и си тера магаренцето.
Не дека е за поздрав, ама па да се надоврзам на коментарон од членот погоре, не разбира дека кога жената/мажот се праи на Тошо , а ситуацијата повеќе од очигледна , тука нешто смрди. Жена да не осети неверство малку потешко, јас лично, многу верувам во женска интуиција. Или се прави дека не приметува заради децата, или заради прикривање на самата себе или заради неможноста да се помири и да прифати дека е изневерена..... За машка интуиција нека кажат маживе .
Da i da go moli za alimentacija i red drugi raboti. Vaka si traat i si praat, si svirkaat i si go ziveat zivotot.
toa celo vreme sakam da vi kazam , deka ko ke se saka se moze, dali e toa od maskata ili e od zenskata strana.
Да се разбереме не зборуваме за машини, за да бидеш со некого треба да имаш чувства кон тој човек, а тоа не се крие туку така, значи таа дома не може да не примети освен ако е еден испад, тоа е др. Секој си знае како му е дома и што чува и ако реши да вара зошто вара или барем кој изговор го има. Ама оној пост со фраер што две прави будали. ајде бе, вистина хахха ти мижи ја ќе баам без пати хахха
налет се кога ако сакаш некого не можеш да сакаш во целост туку во крадено време, лаги и што ја знам уште какви се не последици ... налет ... А како бе, си ќути хахха па, тоа успех не се преќутува читај член претходно што има пишано, сите знаат каков фраер е типот
Изговор за варање не постои кај ниту еден кој лаже. Тоа е болест во умот и од самста болест произлегува варањето. Има луѓе во брак се им е ок. и пак едниот сака да шврља. Тоа е болест.
Не познавам таков женет "фраер" кој се фали која опалил. Познавам машки и женски кои се "ќути пикуј".
Не знам и не сакам да знам, а дека се чува тајна хахах остави ти тоа, ниедна тајна не е трајна а девојка свесно знаејќи влегува во врска со женет, не знам ама мислам дека на крај таа е повредена, а на тој само егото до плафон.
Повредена може да биде само вараната(лажената) особа, другите двајца уво не ги боли, тие си го тераат ќејфот.
zosto povredena? deka pominala so nego fantasticno? taa so nanera toa go napravila znaejki deka e zenet.
Не знам ама мене така не ми изгледаа некои примери, се потрудиле така да изгледа ама не е така ни одблизу. А извини кај тебе се физичко размрдување ма, фантастично, таман работа повреден некој да е.
Пиша дека повредена може да е само извараната жена а не швалерката.А повредена може и да е швалерката ако пример на мојот иден маж му текне такво нешто.И те како ќе е повредена.Не давам да ми растура фамилија никој а он ако не ме сака нека бара развод пошто ако проба од мене да направи будала, ако немаме деца ќе направам да се закопа самиот во глувчешка дупка па нека се чеша кај што не го чеша.
Тоа ти се вика мило за драго. Тој неговото таа своето. И јас верувам во женска интуиција. Нема шанси жена да не знае дека е изневерувана. Зошто премолчува и трпи сопруг што шара таа си знае.
Жената последна дознава . И тоа ке дознае кога ке му падне гзот на мангупот што ни вијагра тогаш прашање дали ке му помогне , а и тогаш жената не му се замара за тоа .
pa zosto togas odat so zenetii, eden kup mladi devojcina , ilzeguvaat od gimnazija, gi cekaat so koli, i pravo vo priroda, zosto? ako veke znaete objasnete da znaeme i nie sto sne po neiskusni.