Остави тие муабети фраерски што не држат место, и најголемиот швалер 1000 да ги помине држејќи дистанца ама на една ќе падне ... и девојка за да тргне со женет треба или да се затреска ако не знае дека е женет, а ако знае за провод де, кој може чувствата туку така да ги исклучи? Во еден момент таа ќе сака повеќе ако не др време, а тој ќе си го гледа тоа дома. Со вакво нешто да си играш, кога се вклучени животи на повеќе од двајца, е полошо и од игра со оган, во која не верувам дека никој нема да се изгори.
Пошто се недораснати мочли и се палат на чичковци со скапи коли и колку да се испофалат дека се качиле во BMW или Мерцедес толку ли не сфаќате?Мислиш дека некоја средношколка би легнала со прч од што го сака?Мисли си.Не се ова турски серии.
А да не не е така?Добро у кој свет живеете што мислите дека девојче од 17 години би загледало 30 и кусур годишен човек и би го засакало?Ќе те ,,сака" дур не ти го сјебе бракот дур не се пофали што кола возиш и дур не те исцеди.Не знам за што не мислите нас женските ама тебе дур да ти текне да ме извараш или излажеш јас више сум го направила тоа. Не си прајте Бајрам на умот дека ќе моташ девојче/жена и дека нема да дознае.Кад тад ќе дознае па мисли му ја.Јас да сум ѕврчките ќе ти ги извадам.
Добро ај од љубов ... до душа и не знам ама тоа се деца што мајка бара зрел човек со гимназијалка, да ја мота и лаже колку е убав воздухот хахха забегавме со темава, поентата ми беше колку и да сме фраери или фраерки, чувства се во прашање во секоја врска, а секој во животот онака како му е најдобро си тера и има право на тоа. И добро и лошо негово си е. Ух, таква ситуација не знам што би направила, хипотетички зш тешко мене да ми се случи, би кренала глава и би го оставила додека каже кекс и ќе си најдам друг партнер, а тој што сака нека прави после.
da se povozat so ubava kola, da im kupat nesto ubavo, sve toa vo red se soglasuvam , ali mislam deka ova e sporedno, taka receno uz pat, a glavnata pricina e druga.
Од љубов сигурно не. Туку да поднаучи нешто повеќе на темста "искуство во сексот" или пак како што рече да му измолкне нешто. Тоа е ништо друго.
Да поднаучи? ма ќе научи со дечко што ќе и парира, да извлече другарче колку год ја вртеле, жените се сентиментални, осетливи, сакаат и со срце и со душа ама знаат и слабостите на мажите да ги користат. А овие се фраери и така сите среќни
Да ама за тоа уживање вие мажите плаќате а девојката може да те филма до бесвест како си симли те бест оф ал хаххаха
Ние знаеме дека има верни мажи, ти рече дека нема маж што не вара. И не знам зошто ви е ова омилена тема. Некој мачо мен комплекс си лечите?
e da ako mu stavis katance , ke ti bide veren mazot zenata ne e nosi vo ktevet, nego zenata go nosi mazot, ako zenata ne saka nisto od toa .
Не те разбирам што сакаш да кажеш ... жената заведува ??? је је мажите душички невини, ма искористени,како ми промкна тоа не знам хаххаха се е обострана работа