mazot se udvara , simnuva zvezdi, e ubeduva i zavrsuvaat vkrevet, ne zatoa sto toj sakal, i imal golema zelba, nego zatoa sto taja sakala, ako ne sakala taja i cela galaksija da e simnel nisto ne bi napravil. jas nemam bas nekoe iskustvo, ali mislam deka e taka , ajde samo vistina, priznajte deka e taka
Ајде немам попаметна работа окапав на формуов за тоа треба двајца фарерче. Џабе ја префрлаш топката кај жените хахха
Си дошол на женски форум и се уби со мрдање со патлакот, очигледно со умисла да си најдеш швалерка (ако воопшто имаш жена, затоа што со вакво понашање не знам која би те земала). Па си седнал и не убедуваш како ние сме мавале со опавчето и сето тоа со надеж дека некоја ќе се фати на мамката твоја. Ајде иди еби нешто во реален живот, не драматизирај
Ти си по физичкото зошто па, тебе ти треба виновник не знам, држи се до количето и гимизијалките и сите хаппи биткава ти е изгубена не знам зш губиш време
e k e kako pogodi, bravo za tebe ,imam primeteno stalno si ti vo pravo, pa i duri koga gresis mene bas mi e dojdeno do tebe navistina .
Имам јас пријателка која му го контролира фејс.и а види дека пратил покана за пријател на некоја, одма ја брише поканата И сега за сега е мирна
Тоа што ти било офтопик.. Не можам да знам конкретно кое кога испишавте еден куп работи на кои не им е место тука.. @coki35 ова нека ти е последна опомена за попристојно пишување. Не мора на секој член да му се закачиш.. Исто така, препорачливо е да се вратите на темата без оние офтoпици кои ги бришев.
vistinata e ponekogas za nekogo bolna, togas jas nema da vi pisuvam poveke, i se izvinuvam na tie sto se nenanerno povredeni.
Да,ама како што слушам се повеќе луѓе се запознаваат на фејс.како мода да дошло,или пак ,седат дома и си имаат занимација
Џабе ги анализирате, сељаци се овие со шваЉерките, едно 99.9%, имаат мизерен ментален склоп. А тие тинејџерките се за еден добар ќотек од дома. Се присеќам на една глетка од не многу одамна, ако имаше повеќе од 15 години малото глава сечам, за рака се држеше со еден проседен, до душе можда немаше ни 40 он, ама личеше ко за 57 у тоа полубелата глава. Траорно. Јас што сум во 20-ти не би идела со побелени па што сака нека биде, овие малолетни паѓаат на „шармот“ на белите влакна. Сеа, да не навредам нечиј вкус, ама во живот сум видела само еден привлечен човек а да бил сед и сигурно не било до косата, како сакате вртете, на старост асоцира. А и не е тоа темата.
Да, користат разни интернет стани каде има запознавање и им е мн. полесно и на женските и на машките да стапат во контакт. Во тој случај и да се договорат во поголема дискреција да се видат. Во овие случаи потешко се откриваат неверствата, да не речам и воопшто нема да се откријат.