Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. Amon Ra

Amon Ra Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2018
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    146
    Хаха добра тема, е сеа следи само едно прашање од мене.. Се плеткате со мажи женети и со деца свесно значи океј е да не знаеш па да дознаеш па да се отргнеш ама немој да ме јебеш бре.. Прво греота е за децата а ако си свесна и морална особа прво ќе помислиш на тоа јас со моите 19 години не мажена и без деца вака гледам на тоа. никако не можам да ги сфатам постарите со деца што се и рушат бракови каде што има деца е за таквите и те како јас сум лекот.. Некај бан на темава сакам да изразам свое мислење. Младите девојки сакаат постари алфа мажјаци што имаат фамилија за мене тие девојки се тешку курвичиња океј е да ти падне во око женет маж сепак луѓе сме ама да влезеш во афера со човек што може да ти биде татко и што после твојот секс се враќа кај својата жена и децата како гледаат на тоа девојчињава не сфаќам.. Дали вие женчиња или девојчиња би сакале некоја да ви го поти мажето пред да ви се врати дома ? Сигурно нее.. Па прашањето ми е како гледате вие на тие работи ? Сепак пред да напраиш нешто лошо не заборавај карма ис а бич хахахаа

На VictoriaSan, cresa-jagoda, anaja1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    А демек мажето не сака да биде потено а?:sweat:
    И таа и тој за уши надвор така испотени аха ха ха:rofl:

На ADOKI, Bankarkata и Amon Ra им се допаѓа ова.
  3. saren_petel

saren_petel Активен член

Се зачлени на:
    16 февруари 2018
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    299
    И јас сум против афера со женет човек само во случај таа работа да замине мн.подалеку. Кога викам мн. подалеку, мислам на подолго интимно гледање меѓу двајцата.
    Доколку се работи на некоја да му го фрли меракот на женет и сака само авантура во дискреција, може да се окарактеризира како грев, али и не мора.

4. Amon Ra

Amon Ra Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2018
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    146
    Фати ги на дело и запали ги нека се потат двајцата сеа пред тебе хахаха

5. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    Aj pa i ti za sto me pomisli:D
    Ne sum jas Satanata,toa na nego mu ostavam ko ke gi potpali vo pekolot:devil:

6. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Еве ок, ја сум курвиче иако никогаш не ми платиле за секс ниту ми дале поклон. Курвиче јас подразбирам да имаш секс за пари или други материјални работи.
    Имам пишано дека до сега се имам гледано со двајца женети и со деца. Кога тој не си мисли на децата јас ли треба да му ги мислам? Јас немав деца дома ниту маж. Тој не мисли на семејството и си праи ќефови со мене пошо не му е мила жена му и сексот му здосадил. И сеа ја треба да му го мислам семејството? Мене ни се допаѓал, ме привлекувал, сме имале секс неколку месеци и тоа. Не сум сакала никад да се разведе па со мене да биде. Тој штом ја вара таа деца што му родила сигурно и мене ќе ме вара у иднина. Корисен бил само за добар провод.
    Значи сега јас сум курвиче, а он што е?
    Женско си, зашто не погледнеш од таа страна.
    Јас не му влегов дома од кревет да го вадам да го разделувам од жена му и децата. Он тргна по мене, јас прифатив пошто ме привлекуваше. Сега јас му го расипувам семејството или сам си го расипува?

Никогаш не е виновен третиот. Никогаш не расипува третиот.
    Тој што изневерува сам си расипува се.

На Vojdana, Macito007, Gosh и 5 други им се допаѓа ова.
  7. Amon Ra

Amon Ra Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2018
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    146
    А дали некогаш си помислила како би ти било тебе во таа ситуација маж ти со кој имаш деца да ти се плеска со некоја млада? Во оваа ситуација двете страни се криви едната страна е таа што прави превара а другата е впуштање свесно во афера со оженет човек со шлаг на се тоа па и со деца ;)

На joy1, VictoriaSan, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Dzabe ja baras vinata vo nea, edna kje odbie, takov nestabilen sto ne znae sto ima doma I dali treba da go cuva toa I da go ceni, postignal oformil semejstvo ama ne e samo da ppstignes tuku i da zacuvas i nadogradis, a takov kje najde druga sto kje I odgovara toj ... taka sto ne pukaj vo zenata badijla.

На WildMk, Gosh, hermosa и 5 други им се допаѓа ова.
  9. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Да сме живи и здрави. Маж ми да ме вара да дознаам ќе си продолжиме секој по својот пат. Нашол друга што го усреќува што да правам? Очигледно не бил среќен со мене, му фалело нешто... нек си го бара даље тоа што му треба. Се разведуваш и секој по својот пат. Што е толку страшно?
    Треба да одам и да се тепам со швалерката? Треба да се заколам со него? Треба друга шанса да му дадам? Што треба? Ништо...
    Што има да се ставам на други места. Зарем некој се става на мое? Плус секоја приказна е различна.

На InLoverAngel и hermosa им се допаѓа ова.
  10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Не знам како е крива девојката на која ништо не и менува дали оној со кој се гледа само за секс има жена или не. Ако е таа слободна и ѝ е само за секс ич нема што да ѝ чуе. Сега, колку е морално е сосема друга работа, ама девојката ич не е крива во таква ситуација, криво е говедото што оставило жена и деца за да се швалерисува. Ако не е таа - па друга ќе најде. Еве ви ги и тука на форумот, бркаат швалерка и не ни пробаат да сокријат дека тоа им е целта. Проверете да не си го загубила некоја мажот на Фемина. :rofl:

Последна измена: 17 април 2018
    На WildMk, SV1911, Gosh и 9 други им се допаѓа ова.
  11. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.850
    Божем деца ако немаше парот, помала ќе беше вината:|

Туку стварно еве неможам да укапирам зошто запнавте швалерката па швалерката е виновна ?!
    Го амнестирате својот маж а вината на швалерката паѓа?!
    За таква работа, двајца се потребни, швалерката не го фатила за коси и да го натера на нешто што тој не сака.

Грев е-точно е тоа, не го спорам.
    И да не се разбереме погрешно-не одобрувам швалерај.

Ама.... секој својот маж нека си го ,,расправа,,(нека си го прибира) и нека ја остави швалерката, зашто секој своето теба да си го спастри.
    Не е малоумен мажот за да незнае што прави со себе....така??
    Ако неможеш него дома да си го прибереш и во секој друг бараш виновник, тогаш и со тебе нешто треба да не е во ред.

И навистина на швалерката не и е гајле дали има деца или жена дома:), да и било гајле, немало да има ништо со него, туку прво ќе спровела интервју со него и истрага дали некој нешто од домашните му значи па тек после ќе легнела со него.

Швалерајот го имало од секогаш и ќе го има.

На LiliBoz, SV1911, Gosh и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Bankarkata

Bankarkata Истакнат член

Се зачлени на:
    17 февруари 2017
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    1.638
    Толку многу очајни и несреќни мажи има што дури и на форум пораки пишуваат. Еве инбоксот ми е пун после поустот тука.
    Аман значи, може сум грда, одвратна. Како се осудувате? Толку ли сте несреќни дома? Ако сте несреќни и незадоволни сами со себе напрајте и услуга на жена ви дома и пуштете ја да ја согледа реалноста и да си бара среќа на друга страна. Не е должна таа да верува во бајка на среќен дом и се да праи за мажот додека тој на форум на непознати девојки што ни име не им знае, а камо ли лик да пишува пораки за запознавање.
    Од друга страна пак ако жената што ви е дома ви го прави мизерен животот и прави да се чувствувате одвратно и непосакувано повторно напрајте ди услуга сами на себе и тргнете се од несреќниот дом на време, наместо после да обвинувате трета личност дека се вмешала во бракот.

На Vojdana, Mintini, mira.mira и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. Amon Ra

Amon Ra Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2018
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    146
    Значи мене муабетот ми беше пред се за жените за мажите не коментирам нормално дека се виновните тие во таа ситуација него мене ми беше муабетот за жените што влагаат во афера со тие мажи ме интересираше на што се надеваат што мислат на тоа. поле мене реално дечко кој има женска кога ми се удварал што е многу поразлично од маж во брак ми бил сељак,мизерен,куртон и секогаш сум викала греота за девојчето а свесни сме дека тоа не е толку страшно како кога човек е во брак. Не ви се одбивни тие мажи,океј ви се ? За мене тие се копиљаци селски па и жените што влагаат во афери со нив какви и да се физички мене ми се на исто ниво ;)

14. Izdrzliv

Izdrzliv Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    3.077
    FB_IMG_1523776287020.jpg

На buba4e89 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    Чекај, сакаш да кажеш дека врска не е битна работа? Потписот е побитен или амин од поп?

Јас сум во долга врска, еве да речеме 10 години, дали тој период е помалку битен од нечиј брак кој трае, да речеме 2 години?

Логикава ти е...

На WildMk, Alisa22, SV1911 и 5 други им се допаѓа ова.
  16. CaraMia

CaraMia Истакнат член

Се зачлени на:
    1 март 2018
    Пораки:
    924
    Допаѓања:
    18.659
    И јас сакав истово да ја прашам па си реков не џабе губи време тука со неа,неа уште време и треба да порасне па тогаш да се распрашуваме:D

На Alisa22 и Rebecca_R им се допаѓа ова.
  17. Amon Ra

Amon Ra Активен член

Се зачлени на:
    13 март 2018
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    146
    Девојче да беше ти малце по писмена ќе ми ја сфатеше логиката во реченицата не пишувај колку да пишеш нешто да се исконтраш прочитај 2 пати што ми беше муабетот и не се удирај у гради

18. Izdrzliv

Izdrzliv Популарен член

Се зачлени на:
    11 септември 2016
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    3.077
    Ти моме само,, ПОП,, ДА си најдеш ;)
    Он ти е за сва времена :D
    Не ги убедуваш со твојата мисла пошо секој си има своја мисла и замисла.
    И навредите по благи нека бидат, да не се навреди некој де ;)

19. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.712
    :drunk: може и за писменост да дискутираме, а дел од писменоста е и употребата на интерпункциски знаци. Од тој аспект ти не си описменета, ама не е тоа тема на дискусија.

Одговори ми на прашањето: зошто не е страшно ако некој е у врска и ти се пушта, а е страшно да ти се пушта маж кој е у брак?

На Alisa22, SV1911, theowndemon и 4 други им се допаѓа ова.
  20. Outlook

Outlook Популарен член

Се зачлени на:
    5 септември 2015
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    5.108
    Ima razlika toj vo vrska pokulturno kje go otkacis hhehee sepak ne dal vetuvanje na niedna hahah ne se raspravajte za gluposti ... sekoj so sovojot um, a ne zenata e kriva ... taa moze i da ne znae pa, onaa ovaa mi go ukrade ... a be odi brkaj rabota ...

На Amon Ra му/ѝ се допаѓа ова.