Мислам дека да. Јас пред една година се оперирав со локална анестезија за пола саат бев готова. Иако бев многу уплашена, цело време ми правеше муабет за да се опуштам.
Devojki iskustvo da ne imat nekoja.. Osetiv grutka vo gradava a dojdam.. Pred 3 meseci se porodov.. E sega dali e povrzana so doenjevo ilo nesto drugo.. Posto nemam bolka ili vospalenie
Здраво, дали има некој со искуство како моето... Пред се да напоменам дека пред 4 години се оперирав од фиброаденом на десна дојка... А сега пред два дена напипкав грутка по десна пазува... Иначе сум во петтиот месец од бременоста... Закажан ми е преглед на лекар утре... Но сакав да чујам дали има некоја со слично искуство, ке полудам до утре
Izvinete sto e latinica od tel sum nemam latinica. Neznam vo koja tema da pisam ako e grešno kazetemi. Mi se pojavija sve crveni linii na gradata eve skoro mesec dena mi stojat sto može da e? Nemam grutki ili nešto slično.. Mi e strav da odam na bolnica od koronava. Znam deka ne sum izgrebana.
Тоа се стрии, воглавно се појавуваат при промена на тежината. Земи си некоја крема. Со тек на времето ќе обледат но нема да исчезнат. Прочитај повеќе овде: https://forum.femina.mk/threads/Стрии.18/page-61
Здраво..Имам прилично големи гради имам 25год и осеќам болка жештина и ко ситни грутки да ми шетаат низ гради и брадавиците ко испакнати ми се и кожата ко насобрана околку малку..Многу се плашам 1нед пред циклус сум си викам можи од тоа така напната ми се градите.Му се јавив на матичниот вика да почекаме менст да ти дојди.Би ми значело некое мислење поз
Обично 7 дена по добивање мене ми викаат за преглед е најдобро. Сега може и од тоа да се такви, веројатно од хормоните. И до сега кога сум одела ми викале, дека ако е најлошото не боли. Додека идеш на лекар можеш да ставаш лист од свежа зелка. Земаш лист еднаш - двапати го поминуваш со сукало малку да пушти сок и го ставаш на града, кај што осеќаш болка. И држи 2-3 саати. Мене тоа ми помагало. Кога ќе ти каже докторот дека можеш на преглед, отиди си да си бидеш мирна. Јас мислам дека ќе биде се добро
Девојки имам едно прашање, имам дијагноза фиброаденом веќе 2 години, ми кажаа да чекам за да го извадам до кај 25год, али сакам да прашам дали е нормално грутчето да боли? Малце испанчив.. Не знаев во која тема да пишам, мислење?