Дали да посетам психолог?

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од MalataNena, 28 јуни 2011.

1. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    577
    Да си го сакала немало да го направиш тоа.. абе ајде ! На секој може да му се случи да се начука и да незнае што прави, сите имаме различно пијанство. Многу прават работи за кои после се каат. ЈАС сум била во таква ситуација. Фората е да не се повтори повеќе.. Штом девојчето се кае значи навистина и значи дечкото.
    Јас те советувам да му признаеш се, кој признава пола му е простено ;) Така ќе му биде полесно бидејќи ти ќе му објасниш што и како било, а не од други да дознава па дали ќе му пренесат се убаво, како ќе сфати.... Така да најдобро е ти да му кажеш, ако навистина ви е силна врската и те сака ќе ти прости бидејќи си му признала сама и не го лажеш, барем нешто добро. А ако дознае од друг( а кога тогаш ќе дознае) тогаш незнам колку ќе може да ти прости.
    Со среќа :*

2. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.100
    Имам другарка на која (пред 7-8 год) и се случи истото, нормално дека не и беше сеедно, нешто ја гризеше одвнатре, постојано беше во мисла дека треба да му каже иако немаше шанси да дознае (бевме на одмор во Бугарија) и реши да преќути...Сега се во брак, имаат 2 деца, се е супер...А сигурна сум дека да му кажеше тогаш ќе раскинеа, така да...сепак ти си знаеш...

3. MoreNa-22

MoreNa-22 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јуни 2011
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    76
    ехее колку пациенти ќе имаа психолозите доколку ги посетуваат сите после изневерување дури не би имало слободен термин :D :D а ти ако навистина си го сакала дечкото немало да заминеш се некој друг и после демек сакав да се вратам, мој совет земи признај па што сака нека биде освен ако немаш совест и не ти пречи да живееш така секој ден и во страв дали он ќе разбери дека ти си го изневерила.