Jас тоа што го напишав, го напишав како ’паталец’, а не како ’гаталец’. Тоа дека ’секогаш’ има девојќи што ќе пробаат да ти расипат врска (посебно на ваков начин) - НЕ Е ТОЧНО. Исто како што е огромна глупост дека она треба да се ’соочува’ со секоја девојќа што ќе се појавува (a ќе се појавува). Не ми треба да одам позади него со сијалица за да го видам ова. А нормално дека он ќе биде најнормален, него му е ТОП
LyckliG,секоја врска си е приказна за себе.Не можеш да и кажеш на девојката дека ја изневерувал дечкото само затоа што тебе ти се случило тоа.Не велам дека јас знам оти сигурно не ја изневерува,ама којзнае.Можеби да,а можеби и не.А и секогаш има такви девојки кои се мешаат во врски.
значи, се случија триста работи во врска со тоа.... таа смотаната девојка, била ненормална, и го чекаше денеска на улица, за да го праша зошто не сакал да оди со неа, па одел со мене, ..значи опседната некоја си... тој ја избриша од фб, и пошто очигледно се загрижи што јас така напраив, денес и вчера напраи се за да ја среди таа работа, таа пак ми имаше пишувано глупости мене, тој рече не се грижи јас ќе се погрижам за неа, па и се јави пред мене и изнакажа сешто, таа предходно ми се имаше закането во пораките, дека да сум чекала со тек на време нешто ке ми напраела, и тоа коа му го кажав сешто и рече за тоа, штом ти и се закануваш на девојкка ми,.јас ти се заканувам тебе. таа му имаше зборувано замислете, се што имаш кај неа може и кај мене да имаш,како ти го зела таа толку паметот тебе?!зошто не ја оставиш,има одено со кој знае колку....секакви глупости. затоа, верувајте, има и ненормални девојки!!!!