Realen sovet, ne se otkazuvaj nikako. Likot e verovatno High Value i verovatno ima opcii, naravno deka treba da se potrudish, si go sledela i toa prva i ne si napravila cekor sto ocekuvash. Nema potreba toj prv da ti pishuva i priogja koga verovatno ima opcii, i ima raboti sto mu se slucuvaat vo zivotot.
Emocionalo inteligenten, ima svoja cel, prevzema odgovornost, se grizi za sebesi, ima ogromna samodoverba, liderstvo, hrabrost.. i mnogu drugi karakteristiki. High Value maz sekogash ima opcii, zatoa rekov deka treba da se potrudi, samo follow ne e dovolno.
А по што заклучи дека е high value? Дека бил нервозен, напнат лик? Мене ми личи на некој искомплексиран, без самодоверба, кој се крие зад маската на bad boy.
@Lana Babe тоа што ти помагал дури си вежбала, не значи дека сака да ти се пушти. Малце погрешно гледаш на работите.
hahahaahahahaahhah looooooool ,ne rekov deka mi se pustal bog da cuva nego samiot gest da mi pomogne me iznenadi
Po toa sto ne se trudel mnogu i ne trcal po nea, High Value male, moze da pride na devojka vo nekoj slucaj ali ne i da trca po nea, toa deka e nervozen i napnat ne ukazuva mnogu. Plus fokusiran e povekje na sebe, investira vo sebe trenira. No nemora nishto da znaci jas primer dadov mozebi e High Value neznaci sega deka e, koga ne go znam likot, verojatno rekov samo.
Јас на таков не би трошела време. Ама по пишувањево ќе да сте прилично млади и надежни и ви е интересно да си пробувате. Мене не ми личи на high value туку незаинтересираност.
Ако веке почнете да се борете за некој, тоа значи дека сте престанале да се борете за себе, луѓето никогаш нема да ви го признаат тоа, не се борете за никој па макар најблизок пријател. Никој не вреде да си ги губеш живците со борење(самоуништување)
Бооо... Целото ова тактизирање, а можеше се' да се расчисти на 3тото видување. Зошто ако некој знаеш во живо, да пробаш да го контактираш онлајн? Напрај му муабет во живо. И ако на секој трошиш месеци за на крај ни 'здраво' да не си речите, само ќе губиш време непотребно. Уште 50 други можеше да запознаеш за овој период.
Признај му све што осеќаш за него. Може ќе се обрукаш ама на крајот од денот нема да си поставуваш што би било ако би било. Ќе ти биде криво ако не пробаш, нема да ти биде криво ако пробаш. Ќе знаеш на што си барем.