1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали повторно да дојдам во контакт со неа?

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од angelius, 15 мај 2011.

1. angelius

angelius Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Здраво ми треба мислење и совет од девојки...Пред некој ден бев искочен со друштво и сосем случајно позади нас имаше две девојки којшто беа сами и постојано се врткаа околу нас, ги почастив пијачка се запознавме се како што е редот, со едната девојка ми тргна муабетот ама мораше да замине(ат) поради другарка и требала да се види со дечкои па да не ја пушти сама да оди, отиде и она. Пред да заминат и побарав број ми го даде нејзиниот телефон да и го пишам мојот број и го пишав и свртев на мојот да го имам и јас нејзиниот. После еден час и пишав порака дека ми е жал што заминале порано и дека би сакал да останеме во контакт, да се дружиме и и посакав добра ноќ. Не ми врати на пораката ништо еве веќе 2 дена, па дали може да ми кажете совет и мислење како да постапам дали да и пишам повторно или да и се јавам бидејки девојката стварно ми се допадна, и ме интересира дали тоа што она ми го даде нејзиниот телефон јас да и го пишам бројот мислела дека „он ке го пише сега неовиот број кај мене на телефон а мојот ке го нема“ се ке се заврши ко ништо да не било (се по старо)...Ако може некој да ми помогне...Фала... :)

2. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    Мисење и Совет

па мој совет да бидеш упорен и да не се откажеш штом ти го дала нејзинот бр не е мала шала според мене...биди упорен и пиши и докажи и дека ти значи... среќно.. и пиши ни кога ќе има нешто ново..

3. angelius

angelius Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Мисење и Совет

Блгодарам за мислењето и советот...и само уште нешто-
    А што би било подобро дали да и пишам или да и се јавам?

4. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.110
    Допаѓања:
    2.696
    Мисење и Совет

Јави и се !Веќе ако си со намера нешто да правиш.Барем веднаш ќе знаеш како ќе се испонаша.

5. bbeebbee

bbeebbee Истакнат член

Се зачлени на:
    31 март 2011
    Пораки:
    90
    Допаѓања:
    11
    да јави и се... и известине што биднало

6. Seznajka2

Seznajka2 Истакнат член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    590
    Допаѓања:
    119
    Да ,да и јас се согласувам.Јави и се :mp:

7. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.706
    Јас како девојка можам само да ти кажам дека според напишаното станува збор за незаинтерисираност. Ако била заинтерисирана ке ти вратела на пораката, а изговори дека нема кредит не палат, ако е заинтерисирана ке се снајде. Ти кажувам од лично искуство ако за некој не сум заинтерисирана го ставам на игнор и може да се сокрши пишувајки или јавувајки се. :)

На angelius му/ѝ се допаѓа ова.
  8. kankus

kankus Популарен член

Се зачлени на:
    31 декември 2010
    Пораки:
    1.472
    Допаѓања:
    870
    собери храброст и јавии се.....мн среќа

9. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15
    Јас мислам да и се јавиш, барем ќе знаеш како ќе биде, а вака доколку чекаш цело време ќе мислиш зошто не ми пиша, зошто вака.. :) Со среќа.

10. kristii

kristii Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2010
    Пораки:
    1.650
    Допаѓања:
    1.705
    А што се деси???Што направи,и се јави?

11. angelius

angelius Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Точно така испадна дека е незаинтересираност, после тоа и пишав порака неколку пати не врати воопшто, а и и се јавив и небидна ништо, беше откачување по брза постапка ама небитно сфатив дека нема потреба да се оптеретувам повеќе со неа, одиме понатаму....

На creshicka му/ѝ се допаѓа ова.
  12. slobodka

slobodka Популарен член

Се зачлени на:
    24 октомври 2010
    Пораки:
    2.110
    Допаѓања:
    2.696
    Добро ништо страшно, барем знаеш на што си за да не се замараш повеќе со неа.Ај со среќа со наредната!!!! :rock:

13. lovelost

lovelost Истакнат член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    162
    Допаѓања:
    15
    Е ова ти е како резултат на тоа што кога многу внимание ни се обрнува, ние сме важни и не го цениме тоа, а кога ни завртат грб е тогаш дури сфаќаш каква е ситуацијата. :fubar: