Флертувате Флертувате се додека не си направите плачки и проблеми. Не некоја работа ќе ја пробам не ми чини ќе ја вратам во гардеробер или ќе се напиам од ова не ми се допаѓа ќе го исфрлам. Не знаете кога можите да наидете на некој неразбран, досаден и некој кој ќе ви ја расипе врската.
Флертувам не сакајќи.. Откако ќе ми се закачи некој со кој немам никакви намери сфаќам што сум направила. Дури и виновно се чувствувам после тоа...
Не, ама со оглед дека може да премине во неверство му ставам знак прашалник. Флертот колку и да е ненамерен/спонтан/беззначаен од едната страна од другата може да биде погрешно сфатен. Така да : Be careful!
Што знам зафатени односно во врска и сега да флертуваме со други? Јас доколку сум во врска, не флертувам со никоја, затоа што доколку флертувам значи не ме исполнува девојката со која сум во врска, simple. Наместо да го трошам сето внимание на неа, ќе флертувам со други. Сеедно, требаше да го напишам сето ова во минато време, умре тој Старк.
шарање со очи се смета за флерт или неверство ? да се разбереме да манијачам некој со поглед онака добар типец хахах
Зашто сметам дека веќе фрлил око на друга, значи планира нешто. Сепак се осеќа тоа и следуваат караници
Ако ти кажала девојката дека некој флертува со неа, а таа не, океј е. Ако ти кажува во очи девојката дека флертува со некого (а и тој со неа), не чини (x2 ова веќе или те прави будала).